Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (12 Απριλίου 2012)
Κριός
Δυο αντικρουόμενες δυνάμεις παλεύουν μέσα σας και δεν ξέρετε ποιό μέρος πρέπει να πάρετε τελικά. Ζυγίστε την κατάσταση και ταχθείτε υπέρ της στάσης που δεν θα σας ικανοποιήσει πρόσκαιρα αλλά θα σας εξυπηρετήσει μακροπρόθεσμα.
Μην προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας ότι τα ερωτικά σας είναι καλά περιαυτολογώντας στους γύρω σας. Εστιάστε στην ουσία.  

Ταύρος

Υπακούστε στις ανάγκες του σώματός σας και δώστε του αυτό που τόσο απεγνωσμένα ζητάει. Ο συντηρητισμός πρέπει επιτέλους να πάψει να έχει τον πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σας. Κοιτάξτε τον εαυτό σας κατάματα και αφουγκραστείτε με ειλικρίνεια τα αιτήματά του.
Η νευρικότητα είναι αναμενόμενη σε καιρούς μεγάλων αλλαγών, οπότε δεν θα ‘πρεπε να σας εκπλήσσει. Ετοιμαστείτε για μια δυνατή αποκάλυψη  που θα θέσει νέους όρους στις σχέσεις σας.  

Δίδυμος

Η πνευματική σας διαύγεια είναι σήμερα ιδιαίτερα αυξημένη και οφείλετε να την εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Μην αναλώνεστε σε μικροπρέπειες και κατινιές- εστιάστε σε παραγωγικούς στόχους.
Αν αυτός που βρίσκεται (ή νομίζατε πως βρισκόταν) δίπλα σας θέλει να φύγει, αφήστε τον να πάει στο καλό. Θα είναι δύσκολο αλλά προτιμότερο από το να μένει κοντά σας χωρίς να θέλει.  

Καρκίνος

Η Αφροδίτη σας στέλνει πολλές ερωτικές “παγίδες” αλλά εσείς φαίνεστε να μένετε ασυγκίνητοι. Μην ξεχνάτε πως η απάθειά σας ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την ανυδρία που χαρακτηρίζει το τοπίο των αισθηματικών σας τον τελευταίο καιρό. Προσπαθήστε να ανακτήσετε το ενδιαφέρον σας για τα απλά πράγματα.
Μια καλή είδηση θα έρθει στα αυτιά σας από το στόμα ενός παιδιού.  

Λέων

Κάποιος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας, αλλά δεν μπορεί να σας φτάσει. Ελέγξτε παλιές διευθύνσεις e-mail και παλιούς αριθμούς γιατί αυτή η επαφή παραείναι πολύτιμη για να χαθεί έτσι απλά.
Ακούστε τα παράπονα των φίλων σας και μη διστάσετε να κάνετε κι εσείς τα δικά σας. Μπορείτε να αποφορτίσετε εύκολα το κλίμα προτού ζημιωθείτε σε προσωπικό επίπεδο.  

Παρθένος

Η πλουσιοπάροχη ζωή συνεπάγεται μεγάλο κόστος. Αν σας κυνηγούν άλυτες οικονομικές υποθέσεις απ’ τα παλιά, διευθετήστε τις άμεσα. Από τη στάση σας εξαρτώνται πολλά, ακόμα και η άποψη των κοντινών σας προσώπων για σας.
Δεν θα μετανιώσετε για τον σωματικό κόπο που καταβάλλετε αυτή την περίοδο. Το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει προσέξει την εντυπωσιακή σας αλλαγή.  

Ζυγός

Έχετε βαρεθεί να κρίνετε με μεγάλη ακρίβεια τα ερωτικά των φίλων σας και να πέφτετε εντελώς έξω όταν πρόκειται για τα δικά σας. Είστε σίγουροι πως δεν απολαμβάνετε τα παραστρατήματα και τις άδοξες περιπέτειές σας τελικά;
Οι αυξημένες οικονομικές σας απολαβές ίσως σας δελεάσουν να προβείτε σε περιττά έξοδα. Προσπαθήστε να περιορίσετε αυτή την τάση.  

Σκορπιός

Ίσως ο λόγος που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε αποτελεσματικά με τους γύρω σας να είναι ο οξύθυμος χαρακτήρας σας. Γίνετε λίγο πιο υπομονετικοί με τους άλλους και προσπαθήστε να εξηγήσετε τις θέσεις σας με πιο ήπιο και ευγενικό τρόπο.
Μεγάλες ευκαιρίες και πολλές επιλογές στα ερωτικά- μην τις αφήσετε να κατρακυλήσουν ανεκμετάλλευτες.  

Τοξότης

Μην τιμωρείτε τον εαυτό σας άλλο για λάθη που κάνατε παλιά και κυρίως μην αφήνετε άσχετους και σχετικούς με αυτά να σας κατακρίνουν. Έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε με νέα δεδομένα και όλοι πρέπει να αποδεχτούν τη νέα σας πραγματικότητα.
Οι γέφυρες που δημιουργείτε προς την κατεύθυνση νέων φίλων και συνεργατών είναι ό, τι καλύτερο θα μπορούσατε να κάνετε τώρα.  

Αιγόκερως

Η υγεία σας πρέπει να σας απασχολήσει περισσότερο από κάθε τι άλλο σήμερα. Ανεξήγητοι πόνοι και ύποπτα σημάδια δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα. Αφεθείτε για λίγο στις ένοχες απολαύσεις σας, δεν βλάπτει που και που να εκτροχιάζεστε.
Το ένστικτό σας, σας ωθεί προς μια κατεύθυνση που απαρνηθήκατε πολλές φορές. Σκεφτείτε προσεκτικά πως πρέπει να φερθείτε τώρα.  

Υδροχόος

Αρκετά διασκεδάσατε τις προηγούμενες ημέρες. Οι κάθε λογής καταχρήσεις ας σταματήσουν κάπου εδώ. Ήρθε η ώρα να συγκεντρωθείτε στα πιο σοβαρά ζητήματα της ζωής σας, γιατί έχετε μείνει πολύ πίσω.
Η ερωτική απογοήτευση δεν πρέπει να σας πτοήσει, ειδικά αν είναι αποτέλεσμα μιας διαδικασίας που έχει ξεκινήσει καιρό πριν. Διαγράψτε ό, τι είναι περιττό από τη ζωή σας.  

Ιχθύες

Μέσα στην τρέλα των ημερών η όρεξή σας για δημιουργία και εξέλιξη είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί όπως αισθάνεται και μην θέτετε περιορισμούς ενώ δεν ενοχλείτε κανέναν.
Ένα απροσδόκητο ερωτικό ενδιαφέρον κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας. Βολιδοσκοπήστε και μην κάνετε απότομες και επικίνδυνες κινήσεις.
 

Πηγή: lifo.gr