Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14-15 Απριλίου 2012).
Κριός
Αφήστε το διήμερο να κυλήσει διασκεδαστικά. Ναι, έχετε έγνοιες, αλλά θα ασχοληθείτε με αυτές από Δευτέρα. Οι μαζικές συναθροίσεις των ημερών ζητούν την αμέριστη προσοχή σας γιατί κάπου μες στο πλήθος κρύβεται ένα πρόσωπο- έκπληξη. Προσεγγίστε το (ή αφήστε το να σας προσεγγίσει), χωρίς να κάψετε τα μαλλιά σας.
Υπομονή με γονείς και αδέρφια.
 
Ταύρος
Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για να ικανοποιήσετε αρκετά από τα απωθημένα σας. Η καταλυτική επίδραση του Άρη σας εξωθεί σε αρκετές τρέλες, στις οποίες όμως πρέπει να κρατήσετε ένα στοιχειώδες μέτρο. Μην ασελγήσετε λοιπόν πάνω στο αρνί σας.
Μην εκνευρίζεστε με τον εαυτό σας αν δεν σκεφτείτε αυτό που πρέπει, την ώρα που πρέπει. Εκ των υστέρων γινόμαστε όλοι τέλειοι προφήτες.
 
Δίδυμος
Αισθάνεστε πως τα ερωτικά σας προχωράνε με ρυθμούς ακρωτηριασμένης κότας και ειλικρινά δεν έχετε άδικο. Δεν είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα, απλώς έχετε ακόμα κάμποσα εμπόδια να υπερπηδήσετε μέχρι να γευτείτε τον απόλυτο ερωτικό καρπό.
Αντισταθείτε στη γκίνια που σας φέρνει ο Ερμής. Βοηθήστε τον κόσμο και το καλό θα επιστρέψει σε σας.
 
Καρκίνος
Εκεί που δεν το περιμένατε μια νέα προοπτική καριέρας αναδύεται από το πουθενά, αλλά απαιτεί μια μικρή θυσία. Ζυγίστε τα πράγματα ρεαλιστικά- δώστε όμως ιδιαίτερη σημασία στις οικονομικές σας ανάγκες. Πόσο επιλεκτικοί μπορείτε να είστε μια τέτοια εποχή;
Αυτό το Σαββατοκύριακο καλό θα ήταν να αγνοήσετε αυτόν/η που κυνηγάτε όλες τις άλλες μέρες. Θα δείτε πως η τακτική θα αποδώσει.
 
Λέων
Αν ο/η σύντροφος σας θέλει πραγματικά κοντά του, θα πρέπει να αποβάλει τις δικτατορικές του τάσεις επειγόντως. Στην αρχή ο διαρκής έλεγχος ήταν χαριτωμένος (έως και sexy) αλλά τώρα μπαγιάτεψε. Δείξτε ευθέως τη δυσαρέσκειά σας.
Έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά προς κάθε ειδησεογραφική πηγή. Μια σημαντική είδηση που σας αφορά θα ανακοινωθεί οσονούπω.
 
Παρθένος
Τακτοποιήστε τα πράγματα στο σπίτι και επαναφέρετε επειγόντως την διασαλεμένη τάξη. Η αναρχία στο περιβάλλον σας είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί μέσα σας. Ξεφορτωθείτε περιττά πράγματα και αχρείαστους ανθρώπους και επιτέλους θα μάθετε ποιοί σας αξίζουν και σε ποιούς αξίζετε.
Επικοινωνήστε με αυτόν/η που ξέρετε ότι σταδιακά απομακρύνεται από σας.
 
Ζυγός
Ετοιμαστείτε να αποχωριστείτε κάποιες παλιές, νοσηρές συνήθειες, που κανονικά θα ‘πρεπε να σας έχουν εγκαταλείψει καιρό πριν. Ένα νέο πρόσωπο δίπλα σας, σας βάζει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και αυτό δε δείχνει να σας προβληματίζει καθόλου.
Εκμεταλλευτείτε την ώθηση που σας δίνει ο Δίας για να ολοκληρώσετε μισοτελειωμένες δουλειές.
 
Σκορπιός
Η προσωπικότητά σας πρέπει να μεταμορφωθεί προκειμένου να πετύχετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Δεν θα είναι εύκολη η διαδικασία, αλλά κάτι μέσα σας πρέπει να πεθάνει για να  ξεχάσετε ό, τι σας κρατάει πίσω.
Σταματήστε να ενδίδετε σε όσους σας το παίζουν πληγωμένα κουτάβια. Τις περισσότερες φορές υποκρίνονται.
 
Τοξότης
Νιώθετε την ανάγκη να καταφύγετε σε κάποια στοργική αγκαλιά αλλά αυτός/η που σας τη χρωστάει δεν είναι δίπλα σας με τον τρόπο που θέλετε. Ίσως ήρθε η ώρα για μεγάλες αλλαγές που μάλλον θα δυσαρεστήσουν όσους συνήθισαν στη μετριότητα.
Ξετυλίξτε τον αινιγματικό μίτο του Κρόνου και μια πραγματικότητα που αγνοούσατε θα αναδυθεί μπροστά στα μάτια σας.
 
Αιγόκερως
Τα ερωτικά σας βρίσκονται σε καλή κατάσταση αλλά σας περιτριγυρίζουν καλοθελητές που ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν να καταστρέψουν ό, τι χτίσατε με κόπο. Αποφύγετε τις υστερίες αλλά θωρακίστε τον ζωτικό σας χώρο.
Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε την υπερκατανάλωση αλκοόλ. Τα δυο βράδια που έρχονται πρέπει να είστε νηφάλιοι γιατί αναμένονται σημαντικές γνωριμίες.
 
Υδροχόος
Η Αφροδίτη σας στέλνει σήματα που αρνείστε να λάβετε. Ίσως φταίει το γεγονός πως είστε ακόμα κολλημένοι με κάποιο παλιό πρόσωπο. Ίσως πάλι να φταίνε τα φεγγάρια. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οφείλετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.
Μην περιμένετε να σας δοθούν τα πάντα στο χέρι. Αγωνιστείτε και κάντε θυσίες για να κερδίσετε ότι σας αξίζει.
 
Ιχθύες
Θα παρατηρήσετε μια γενικότερη άνθηση στη ζωή σας τώρα. Πράγματα και καταστάσεις που καιρό τώρα βρίσκονταν σε νάρκη, ξυπνούν και εξελίσσονται γεμίζοντάς σας ευγνωμοσύνη αλλά και τεράστια ευθύνη. Είστε υπεύθυνοι για ό, τι συμβεί από δω και μπρος.
Δώστε τόπο στην οργή- ξαναμιλήστε με αυτόν/η που σας απογοήτευσε οικτρά πρόσφτα.

Πηγή: lifo.gr