Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (16 Απριλίου 2012)
Κριός
Μια νέα επαγγελματική πρόταση κρύβει πάντα κινδύνους, που δεν φαίνονται εκ πρώτης όψεως. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν κάνετε κινήσεις που θα σας επηρεάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η απάντηση είναι ΟΧΙ σε αυτό που θα σας ζητήσει ο/η σύντροφος/φλερτ. Καλές είναι οι υποχωρήσεις αλλά μέχρι ενός σημείου. Αν του/της το ζητάγατε εσείς πως θα αντιδρούσε άραγε;  

Ταύρος

Η ευκολία με την οποία διαχειρίζεστε τα προσωπικά σας θέματα σήμερα (χάρη στην ευνοϊκή επίδραση του Δία) δεν πρέπει να σας δημιουργεί την εντύπωση πως οφείλετε να βοηθήσετε όλους τους άλλους να λύσουν τα δικά τους. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα αποτελέσματα που φέρνει στη ζωή του.
Προσοχή στο κόκκινο χρώμα σήμερα.  

Δίδυμος

Φορτωμένο πρόγραμμα από τη μια, ανεξήγητα πολλές ερωτικές ευκαιρίες από την άλλη. Ξέρω, αυτός/η που θέλετε δεν είναι μέσα σ’ αυτές, αλλά τη γενικότερη ζήτηση που έχετε την έχει καταλάβει και τον/την ενοχλεί.
Συγκρατηθείτε κάπως στις αγορές σας. Σας φεύγουν λεφτά χωρίς να το καταλαβαίνετε και δεν πάνε και στη σωστή κατεύθυνση.  

Καρκίνος

Πρωταθλητής δεν γίνεσαι με τη βοήθεια των άλλων. Ο προσωπικός κόπος και οι θυσίες είναι που σε εκτοξεύουν στην κορυφή. Ετοιμαστείτε να δώσετε ένα γερό μάθημα σε όσους αμφισβήτησαν την αξία σας.
Κάντε την παραχώρηση που θα σας ζητηθεί στο εργασιακό περιβάλλον. Το πνεύμα συνεργασίας παίζει καθοριστικό ρόλο στον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι.  

Λέων

Η Αφροδίτη σας παίζει αυτές τις μέρες φέρνοντας την υπομονή σας στα όριά της. Αυτό δε σημαίνει όμως πως με τη σωστή στρατηγική δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από τα καπρίτσια της. Παίξτε κι εσείς ελεύθερα, όσο σας το επιτρέπουν οι αντοχές σας.
Αν πληγώσατε, πρέπει να περιμένετε να πληγωθείτε. Είναι νομοτέλεια.  

Παρθένος

Πετάξτε μακριά τις υποχρεώσεις που σας επέβαλαν οι άλλοι χωρίς ποτέ να τις επιλέξετε. Ο Άρης σε συνδυασμό με τον Κρόνο ενθαρρύνει μια νέα αρχή στην ρουτίνα σας και ήρθε η στιγμή να διαμορφώσετε τους κανόνες του παιχνιδιού, όπως σας ταιριάζουν.
Μήπως ξεχάσατε κάποια επέτειο ή γιορτή; Σπάστε το κεφάλι σας αν χρειαστεί, αλλά θυμηθείτε οπωσδήποτε τι είναι αυτό που σας διαφεύγει.  

Ζυγός

Το ελεύθερο πνεύμα σας αδημονεί να βγει στην επιφάνεια. Καταπιέσατε τον εαυτό σας για μεγάλο διάστημα και για πολλούς λόγους και τώρα πια πρέπει να χαλαρώσετε επιτέλους. Όσοι δυσαρεστούνται από αυτή την αλλαγή παίρνουν πόδι απ’ τη ζωή σας. Δε γίνεται διαφορετικά.
Τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατάσταση αλλά αποφύγετε τις ακρότητες.  

Σκορπιός

Πρέπει να αποβάλετε την απαισιοδοξία που σας διακατέχει, αντιστεκόμενοι στην επίδραση του Ερμή. Η ευτυχία σας είναι μεν μια δύσκολη κατάκτηση, αλλά δεν είναι και το Έβερεστ που περιγράφετε. Ηρεμήστε και δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά.
Οι σχέσεις σας με αδέρφια και κοντινούς φίλους καλυτερεύουν και ελαφρύνουν κάπως το τεταμένο κλίμα της καθημερινότητας.  

Τοξότης

Σας κατατρώει η επιθυμία να ερωτευτείτε και να σας ερωτευτούν και γι’ αυτό πέφτετε σε επιπόλαια σφάλματα. Αν κάτι είναι να γίνει θα γίνει, είτε αγχωθείτε είτε όχι.
Έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα στις κοινωνικές σας επαφές. Η αφέλειά σας έχει αφήσει πολλά ανάξια άτομα να τρυπώσουν στη ζωή σας.
 
Αιγόκερως
Οι μέρες που περάσατε στην εξοχή απομάκρυναν τα προβλήματα και τα άγχη και σας έφεραν τη νηφαλιότητα που σας έλειπε. Εκμεταλλευτείτε την περίσταση και τελειοποιήστε ό, τι είχατε αφήσει μισοτελειωμένο.
Οι απαιτήσεις του/της συντρόφου μπορούν να περιμένουν. Αρκετές φορές ενδώσατε στην ανυπομονησία του/της με ολέθριο αποτέλεσμα. Δείξτε ότι έχετε κι άλλες ασχολίες στη ζωή σας.  

Υδροχόος

Η νέα αρχή που χαράξατε δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πιο ευοίωνα. Αντισταθείτε στο αυτοκαταστροφικό σας δαιμόνιο, που ως συνήθως καταστρέφει τα πάντα στην καλύτερη στιγμή τους και θα βγείτε κερδισμένοι.
Ο έρωτας δεν είναι μακριά. Σταματήστε να τον σνομπάρετε και θα φανερωθεί σύντομα. Οι συμβουλή του κολλητού σας είναι ό, τι καλύτερο μπορούσε να ειπωθεί, πιστέψτε με.  

Ιχθύες

Η στροφή του Ερμή σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Επιτέλους ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας και ξεχνάτε όλους εκείνους που με την επιρροή τους σας έκαναν να τον χάσετε.
Μείνετε πιστοί στα πιστεύω σας και μην λοξοδρομείτε χωρίς λόγο. Η σταθερότητά σας θα εκτιμηθεί στη δουλειά και στις σχέσεις σας.


Πηγή: lifo.gr