Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (17 Απριλίου 2012)
Κριός
Για μια φορά επιλέξτε το δρόμο της προσαρμογής και αφήστε κατά μέρος την αντιδραστικότητα. Τα συμφέροντά σας θα εξυπηρετηθούν πολύ καλύτερα και αμεσότερα αν απλώς πάτε με το ρεύμα.
Δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε υποχρεωμένοι απέναντι σ’ αυτόν/η που σας εξέφρασε τον έρωτά του/της. Δεν ευθύνεστε εσείς για τα συναισθήματα των άλλων.  

Ταύρος

Γενικά, δεν ήταν ποτέ του γούστου σας να κάνετε δημοσιοσχετίστικες φιλίες της μιας βραδιάς απλώς και μόνο για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας ή να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντά σας. Η γνησιότητα του χαρακτήρα σας παίζει ζωτικό ρόλο σήμερα.
Μια βόλτα στα παλιά σας λημέρια θα ξεκαθαρίσει πολλές μπερδεμένες σκέψεις που τριβελίζουν το μυαλό σας.  

Δίδυμος

Τα ερωτικά σας για ακόμη μια φορά θα επισκιάσουν όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που σας απασχολούν. Δεν είναι κακό να αφεθείτε στην ελαφρότητα, αλλά μην ξεχνάτε πως υπάρχουν κι άλλες καταστάσεις που χρήζουν ρύθμισης (σπουδές, δουλειά κ.λ.π)
Ο Κρόνος συνθέτει το ιδανικό κλίμα για συγκλονιστικές εξομολογήσεις από το πουθενά. Εκμεταλλευτείτε επειγόντως τη συγκυρία.  

Καρκίνος

Αφροδίτη και Δίας συμβάλλουν στη θεαματική βελτίωση των επαγγελματικών σας. Φυσικά την βασική ευθύνη για αυτό φέρετε εσείς και οι προσπάθειες που καταβάλατε- μην αφήσετε, λοιπόν, κανένα να αμφισβητήσει την αξία σας.
Στα ερωτικά, μια νέα γνωριμία προκαλεί τη ζήλεια του/της συντρόφου σας. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γεγονός προς όφελός σας, χωρίς να προσβάλετε την αξιοπρέπεια κανενός.  

Λέων

Ο Ερμής σας φέρνει κατά έμμεσο τρόπο αντιμέτωπους με προβλήματα άλλων. Είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με αυτά σα να ήταν δικά σας γιατί, αν και δεν τους φαίνεται, μπορούν να σας πλήξουν έντονα.
Δώστε ευκαιρίες σε άτομα που σας απογοήτευσαν πρόσφατα αλλά μην εμπιστεύεστε πλήρως Ζυγούς και Τοξότες. Φερθείτε διπλωματικά.  

Παρθένος

Μην προσπαθείτε υπογείως να μάθετε πληροφορίες για άτομα που σας ενδιαφέρουν γιατί είναι εκατό τοις εκατό σίγουρο πως η ενέργειά σας θα μαθευτεί και θα γίνετε ρεζίλι. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να κολακευτούν άτομα που δεν σας έχουν αποδείξει ακόμα την αξία τους.
Προσοχή στα επαγγελματικά- τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη.  

Ζυγός


Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας. Είναι ωραίο να ζούμε ξέγνοιαστοι, χωρίς ευθύνες και υποχρεώσεις αλλά πάντα όσα έπρεπε να κάνουμε και δεν κάναμε μας κυνηγούν και στο τέλος μας βρίσκουν.
Τα σκυλιά που γαβγίζουν σπανίως δαγκώνουν. Μη δώσετε σημασία σήμερα στους φωνακλάδες, ειδικά αν ήταν ανέκαθεν τέτοιοι.  

Σκορπιός

Η ατμόσφαιρα στη ζωή σας είναι ρομαντική και ο έρωτας είναι το μόνο που σκέφτεστε. Πρέπει όμως να κρατήστε σωστές ισορροπίες και να μην αφήσετε τις ορμές σας να χαλάσουν σχέδια που ετοιμάζατε καιρό.
Προσέχετε που ξοδεύετε τα χρήματά σας. Συνήθειες πολλών ετών ίσως πρέπει να καταργηθούν πια γιατί πλέον δεν σας ικανοποιούν ούτε στο ελάχιστο.  

Τοξότης

Ο Άρης σας προκαλεί να ξεσπάσετε και δοκιμάζει την υπομονή σας σχεδόν σαδιστικά. Μερικές φορές όμως το ξέσπασμα είναι απαραίτητο και οι καλοί τρόποι περιττοί. Τσακωθείτε όσο κρίνετε πως χρειάζεται και διεκδικήστε άμεσα ό, τι σας ανήκει.
Η διπλωματική συμπεριφορά του/της συντρόφου έχει αρχίσει να κουράζει. Ας ξεκαθαρίσει πλέον αν είναι με το μέρος σας ή όχι.  

Αιγόκερως

Έχετε το μυαλό σας ανοιχτό σε νέες ιδέες και προτάσεις. Καλή είναι η σταθερότητα της παράδοσης και της πείραςαλλά η εξέλιξή σας απαιτεί καινοτομία και ρίσκο.
Διευθετήστε με υπευθυνότητα ζητήματα υγείας, δικά σας ή και άλλων. Δεν είστε από σίδερο και ο κόσμος δεν πρέπει να σας αντιμετωπίζει ως ανεξάντλητη πηγή ενέργειας.  

Υδροχόος

Παρόλα τα τερτίπια του Ερμή που προσπαθούν να σας γυρίσουν πίσω, εσείς πρέπει να μείνετε πιστοί στα πιστεύω και τις μεγάλες αποφάσεις σας. Ξέρετε καλά τι κάνετε και για ποιόν λόγο αποφασίσατε να αλλάξετε τη ζωή σας. Οι γνώμες των άλλων περιττεύουν.
Πρέπει να λιώσετε στη δουλειά για να αποδείξετε την αξία σας, ειδικά αν αναλάβατε πρόσφατα νέο πόστο. Ο κόπος αργά ή γρήγορα ανταμείβεται.  

Ιχθύες

Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες μερικές φορές βρίσκονται μπροστά μας κι εμείς αρνούμαστε να τις δούμε. Ίσως ο άνθρωπος που περιμένετε να είναι ήδη στη ζωή σας αλλά να του χετε δώσει κατά λάθος δευτερεύουσα θέση.
Μην αφήσετε τυχόν οικονομικά προβλήματα να κλονίσουν την ψυχική και σωματική σας υγεία. Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει και θα το αντιμετωπίσετε όταν έρθει.


Πηγή: lifo.gr