Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (18 Απριλίου 2012)
Κριός
Η φορά του κυβερνήτη σας ενθαρρύνει έναν καινούργιο προγραμματισμό, βασισμένο σε δεδομένα που βρίσκονται στη διάθεσή σας αλλά δεν λάβατε υπόψη ακόμα. Ανεξάρτητα από το αν είστε προετοιμασμένοι για την αλλαγή, αυτή θα έρθει.
Αν μπορείτε να αναβάλετε κάτι για αύριο κάντε το. Ο χρόνος που θα κερδίσετε θα είναι πολύτιμος.  

Ταύρος

Μην καταπιάνεστε με πράγματα που αδυνατείτε να φέρετε εις πέρας. Θα εντυπωσιάσετε αλλά όχι με τον σωστό τρόπο. Ασχοληθείτε με τα πράγματα ένα-ένα  - όσο μεγαλύτερη επιμέλεια δείξετε τόσο το καλύτερο.
Ο/η σύντροφος μάλλον θα ανακοινώσει κάτι σοκαριστικό, γι’ αυτό προετοιμαστείτε από τώρα. Μη δείξετε εκνευρισμό και κυρίως μη χάσετε το δίκιο σας λέγοντας κάτι που θα μετανιώσετε.  

Δίδυμος

Μην υποτιμάτε τα συναισθήματα των άλλων, ακόμα κι αν σας αφήνουν αδιάφορους. Ποτέ δεν ξέρετε σε τι ακρότητες μπορούν να προβούν τα άτομα που σας περιβάλλουν- δείξτε λοιπόν στοιχειώδες ενδιαφέρον σε όποιον σας εκδηλώνει θαυμασμό ή κάτι συναφές.
Εκνευρισμός στην δουλειά ίσως μεταφέρει εντάσεις και στο σπίτι. Σε καλή πορεία τα οικονομικά σας.
 
Καρκίνος
Ο Δίας σας παρέχει ευκαιρίες για εξέλιξη αλλά δεν πρέπει να πέσετε πάνω τους με τα μούτρα. Διαχειριστείτε ό, τι νέο παρουσιαστεί με επιφύλαξη και σκεπτικισμό για να αποφύγετε τα κλασικά λάθη βιασύνης που σας χαρακτηρίζουν.
Η αδιαφορία είναι το καλύτερο όπλο απέναντι σε όποιον προσπαθεί να σας “παίξει”. Δείξτε ποιός είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.  

Λέων

Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται στο σπίτι σας που θα επιφέρει και αντίστοιχες μεταβολές στη νοοτροπία σας. Θα αναθεωρήσετε για πολλές απόψεις που διατηρούσατε στο παρελθόν.
Οι φιλίες σας θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφού θα σας σώσουν από άβολες καταστάσεις. Φροντίστε να ευχαριστήσετε όσους πρέπει σήμερα.  

Παρθένος

Η αδιαφορία που δείξατε για ένα συγκεκριμένο άτομο είχε το τίμημά της και πλέον αρχίζετε να το διαπιστώνετε. Είναι αργά για συγγνώμες- αν αλλάξατε γνώμη δείξτε το έμπρακτα.
Στον ερωτικό τομέα η Αφροδίτη σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10/9. Αποφύγετε τις σχέσεις-πυροτεχνήματα και εστιάστε επιτέλους σε κάτι σταθερό.  

Ζυγός

Επιτέλους ο έντονος εκνευρισμός που σας προκαλούν ορισμένες καταστάσεις εξανεμίζεται και αντικαθίσταται από την σωτήρια απάθεια. Αργήσατε λίγο, αλλά τελικά καταλάβατε πως δεν αξίζουν τα πάντα την προσοχή σας. Αρκετές απώλειες μετρήσατε σε προσωπικό επίπεδο μέχρι σήμερα.
Τερματίστε όποιον λογαριασμό (τραπεζικό ή μη) δεν χρειάζεστε. Γενικότερα, κόψτε αχρείαστους και ξεπερασμένους δεσμούς.  

Σκορπιός

Σταματήστε να είστε τόσο ανυπόμονοι! Η αλλαγή που περιμένετε δεν είναι πρακτικά δυνατόν να συμβεί εν μία νυκτί. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και θα δείτε ότι όλα θα εξελιχθούν καλά και κυρίως σωστά.
Στον επαγγελματικό τομέα, μια συνεργασία που ξεκινήσατε πρόσφατα επιτέλους παίρνει τα πάνω της και αποδίδει τους καρπούς που επιζητούσατε εξαρχής.  

Τοξότης

Είτε το θέλετε είτε όχι, το κοινωνικό σας στάτους αποτελεί πολύ σημαντική παράμετρο για τον τρόπο που σας βλέπουν οι γύρω σας. Βεβαιωθείτε πως δεν δημιουργείτε σχέσεις βασισμένες στα οφέλη που αποκομίζουν οι άλλοι από σας.
Στον ερωτικό τομέα, η Αφροδίτη δεν σας έχει ξεχάσει. Λειτουργεί ευνοϊκά γιατρεύοντας πληγές του παρελθόντος με δημιουργικό τρόπο.  

Αιγόκερως

Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις είναι κάτι που δυστυχώς πρέπει να περιμένετε σήμερα. Ρυθμίστε από τώρα το πρόβλημα ερχόμενοι σε επαφή με εκείνον που ξέρει να σας φτιάχνει το κέφι όποτε τα πράγματα είναι δύσκολα.
Μια καλοκαιρινή ιστορία αναδύεται στην επιφάνεια με διαφωτιστικό τρόπο. Απορίες που είχατε για μήνες, επιτέλους απαντώνται ικανοποιητικά.  

Υδροχόος

Προγραμματίστε το διάβασμα (αν είστε φοιτητές) ή την εργασία σας προσεκτικά για να μην κάνετε τα ίδια λάθη που σας κόστισαν τον προηγούμενο καιρό. Ο Δίας ανοίγει νέους ορίζοντες στη ζωή σας και πρέπει να φανείτε αντάξιοι της καλής σας τύχης.
Δείτε την πρόοδο που έρχεται στα ερωτικά σας ως επιβράβευση για τη σκληρή δοκιμασία που περάσατε πρόσφατα.  

Ιχθύες

Η βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης αποτελεί σίγουρα καλό οιωνό για τα νέα πρότζεκτ που θα σας ανατεθούν, όχι μόνο στην εργασία αλλά και στην προσωπική σας ζωή.
Αποφύγετε το στρες και τους ανθρώπους που σας το προξενούν. Μην απολογείστε για ό, τι σας αρέσει και δεν χαίρει γενικής αποδοχής, εφόσον δεν βλάπτει ή προσβάλλει τους άλλους.

Πηγή: lifo.gr