Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (20 Απριλίου 2012)
Κριός
Η καλή πορεία των οικονομικών σας δεν πρέπει να σας φουσκώνει τα μυαλά. Προτιμήστε τις μετριοπαθείς τακτικές από τα μεγάλα ανοίγματα- φυλάτε τα νώτα σας γιατί οι καιροί εγκυμονούν κινδύνους.
Καλύτερα να προσποιηθείτε πως δεν ξέρετε κάτι, αν αυτή η γνώση πρόκειται να φέρει εσάς και άλλους σε δύσκολη θέση.  

Ταύρος

Το στυλ γενικότερα και ο ρουχισμός ειδικότερα παίζουν τεράστιο ρόλο στη ζωή σας σήμερα. Προσαρμόστε το look σας ανάλογα με την περίσταση και αξιοποιήστε τη μοναδική χαμαιλεοντική σας ικανότητα στις κοινωνικές σας σχέσεις.
Μην πείθεστε από τα φαινόμενα- σχηματίστε προσωπική άποψη για τα πράγματα για να μην εξαπατηθείτε. Τα λάθη σας θα ‘πρεπε να σας έχουν διδάξει.  

Δίδυμος

Από συναισθηματικής και πνευματικής άποψης ετοιμαστείτε για μια μεγάλη ανανέωση, την οποία υποκινεί περισσότερο απ’όλους η Αφροδίτη. Μην την αντιμετωπίσετε με καχυποψία. Είναι προτιμότερο να την αγκαλιάσετε, με ό, τι φέρνει μαζί της.
Σκεφτείτε διπλά την προοπτική ταξιδιού, ακόμα κι αν το σχεδιάζατε καιρό. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις εν γένει.  

Καρκίνος

Η ικανότητά σας να διακρίνετε τις καλές επιχειρηματικές προτάσεις από τις σκάρτες είναι το δυνατό σας χαρτί σήμερα. Μην ενδώσετε σε ασύμφορες προσφορές απλώς επειδή το άτομο που σας τις κάνει τυχαίνει να είναι της εμπιστοσύνης σας.
Σε πολύ καλή φάση τα ερωτικά σας- το σύννεφο που υπήρχε πάνω από μια πολύχρονη σχέση επιτέλους εξαφανίζεται και η κατάσταση ξεκαθαρίζει.  

Λέων

Είναι πολύ πιθανό να γίνετε σήμερα μάρτυρες ενός συγκλονιστικού γεγονότος σε δημόσιο χώρο. Έχετε τις αισθήσεις σας σε εγρήγορση γιατί μάλλον θα σας ζητηθεί αναλυτική περιγραφή των όσων είδατε.
Σταματήστε να προστατεύετε κόσμο που έχει δείξει επανειλημμένα πως αδιαφορεί για σας. Ίσως αυτή η στάση σας έχει γίνει συνήθεια, όπως και να ‘χει όμως, πρέπει να υπερασπιστείτε την αξιοπρέπειά σας.
 
Παρθένος
Ο Άρης ξεσπά με όλο του το μένος στο ζώδιό σας. Μια πισώπλατη μαχαιριά που δεν περιμένατε θα σας συνταράξει σήμερα, κάνοντάς σας να αμφιβάλετε για όσα μέχρι στιγμής θεωρούσατε κεκτημένα. Μην την αφήσετε να δηλητηριάσει τις κοινωνικές σας σχέσεις συνολικά.
Παλιές γνωριμίες, νέες γνωριμίες…. Μήπως τελικά να εστιάζατε στις ουσιώδεις και να αφήνατε στην άκρη τα ατελείωτα ραντεβού που δε βγάζουν πουθενά;  

Ζυγός

Αρχίστε να εξοικειώνεστε με την ιδέα του θανάτου. Δεν είναι αναγκαίο να συμβεί σε σας για να κάνει την παρουσία του αισθητή στη ζωή σας. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να στηρίξετε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό.
Μην μπλέκετε τα ερωτικά σας με τα επαγγελματικά. Το αποτέλεσμα θα είναι ολέθριο και καμία πλευρά δεν θα βγει κερδισμένη.  

Σκορπιός

Κατανοώ την ανάγκη σας να ανανεωθείτε, αποφύγετε όμως τις ακρότητες που θα σας χαροποιήσουν σήμερα αλλά θα σας κάνουν δυστυχισμένους αύριο. Αλλαγές στα μαλλιά, στα ρούχα και τα συναφή είναι πάντα θεμιτές και άκακες.
Σας περιτριγυρίζουν πολλά αδιάκριτα πρόσωπα που καίγονται να μάθουν ευαίσθητα δεδομένα από τη ζωή σας. Προσέχετε σε ποιόν αποκαλύπτετε τι.  

Τοξότης

Ο έρωτας που έρχεται σύντομα στη ζωή σας δεν θα ‘χει τα χαρακτηριστικά των παλαιότερων. Λιγότερο άγχος και περισσότερη ασφάλεια θα είναι τα βασικά του γνωρίσματα, που ουσιαστικά θα έρθουν ως επιβράβευση των προσπαθειών σας να χτίσετε κάτι αξιόλογο.
Ο δυναμισμός που σας χαρίζει ο Δίας θα πρέπει να διοχετευτεί προς ωφέλιμους σκοπούς και όχι προς άκαρπες διενέξεις.  

Αιγόκερως

Είναι λογικό να σας πιάνουν κρίσεις ηλικίας, αλλά δεν είναι καθόλου φυσιολογικό να τις αφήνετε να σας επηρεάζουν τόσο πολύ. Απολαύστε τις χαρές που φέρνει κάθε ηλικιακό φάσμα χωρίς ενοχές και αποδεχτείτε το γεγονός ότι μεγαλώνετε!
Οι εντάσεις με τον/τη σύντροφο δεν θα λείψουν σήμερα, αλλά εφόσον έχετε το δίκιο με το μέρος σας δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.
 
Υδροχόος
Η χαρά και η διασκέδαση επιστρέφουν στη ζωή σας μετά από μια μακρά περίοδο ουδετερότητας. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε πως η δημοφιλία είναι μια εντελώς παροδική κατάσταση- μην στηρίζετε λοιπόν την καλοπέρασή σας στην αποδοχή σας από τους άλλους.
Η Αφροδίτη σας επιφυλάσσει απρόσμενες γνωριμίες που θα διαψεύσουν εντελώς κάποιες δυσοίωνες σκέψεις που εκφράσατε πρόσφατα σε φίλους, σχετικά με τα ερωτικά σας.  

Ιχθύες

Αν μπορείτε να αποφύγετε συγκρούσεις και άβολες λογομαχίες στο πλαίσιο της σχέσης σας καλύτερα να το κάνετε. Έχετε μαζέψει αρκετό θυμό και οι σκέψεις σας δεν θα εξωτερικευθούν με τον σωστό τρόπο.
Μην διστάσετε να εκφραστείτε έντονα στον εργασιακό σας χώρο, αν τα δικαιώματά σας καταπατούνται. Δείξτε λίγη πυγμή επιτέλους.


Πηγή: lifo.gr