current views are: 1

21 Απριλίου 2013
Δημοσίευση06:53

Έχεις άστρα… 21 Απριλίου

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια… (21 Απριλίου)

Δημοσίευση 06:53’
αρθρο-newpost

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια… (21 Απριλίου)

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια… (21 Απριλίου)
Κριός

Ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα ο οικονομικός σου τομέας, αγαπητέ Κριέ, με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο, ενώ ήδη διαφαίνεται και η προοπτική να βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα. Σε περίπτωση κρίσης… αυτοσχεδίασε και ακολούθησε το ένστικτό σου!

Ταύρος

Σήμερα, φίλε Ταύρε, είναι μία από τις μέρες που θα έχεις μια απίστευτη αίσθηση σιγουριάς και ταυτόχρονα πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι επιδόσεις σου θα είναι τόσο καλές, που δεν θα πιστεύεις ούτε εσύ ο ίδιος την ενεργητικότητα που θα σε διακρίνει. Θα έχεις τη δυνατότητα να επιβεβαιώσεις στους άλλους ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αλλά και να τονώσεις την πεσμένη σου αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι

Αυτή η Κυριακή είναι η κατάλληλη μέρα για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να ξεκουραστείς, αγαπητέ Δίδυμε. Η συνεχής επαφή και συζήτηση, μπορεί να βελτιώσει κάθε είδους συνεργασία. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, με την βοήθεια που θα σου χαρίσουν οι δικοί σου άνθρωποι και οι στενοί σου συνεργάτες.

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, μη διανοηθείς να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου. Με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάποιες απαραίτητες, σοβαρές συζητήσεις με δικά σου άτομα. Πρέπει να φροντίσεις να τους δώσεις να καταλάβουν μέχρι που είναι τα όριά τους, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα στο μέλλον.

Λέων

Στον επαγγελματικό σου τομέα, αγαπητέ Λέων, υπάρχει ασάφεια και εκφοβισμός από ανωτέρους και κλίμα καταστροφολογίας από συναδέλφους. Μη φοβάσαι όμως τίποτα και προχώρα ακάθεκτος, γιατί εκτός από την τύχη που σου χαρίζουν οι πλανητικοί συνδυασμοί, υπάρχει και υποστήριξη που προς το παρόν μπορεί να μην είναι ορατή, αλλά πολύ γρήγορα θα αποκαλυφθεί.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα απαιτεί πολύ μεγάλη οργανωτικότητα και μεθοδικότητα, αγαπητέ Παρθένε, αλλά φρόντισε και να ξεκουραστείς, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Επίσης, είναι σημαντικό να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις με τον περίγυρό σου. Μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να βρεις καλές λύσεις, στα αδιέξοδα που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο.

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, αγαπητέ Ζυγέ, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που επικρατεί σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς. Κινήσου με περισσότερο προγραμματισμό και σκέψη, για να μην πέσεις σε κακοτοπιές.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία που σου χαρίζει η θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και χρησιμοποίησέ την, ώστε να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Μη βιαστείς σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, αλλά πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Τοξότης

Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, θα υπάρξουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Αιγόκερως

Η ημέρα δεν ενδείκνυται για δράση, φίλε Αιγόκερε, αλλά είναι κατάλληλη για περισυλλογή, ανασυγκρότηση δυνάμεων και οργάνωση σχεδίων. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δεν σου έχει ζητηθεί. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο θα σου κάνει παράπονα για την απουσία σου.

Υδροχόος

Σήμερα είναι καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, αγαπητέ Υδροχόε, και να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρό σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση, για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες, που αν τις αξιοποιήσεις, θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και αυτό θα σου ανεβάσει τη διάθεση.

Ιχθείς

Έχεις αρκετές εκκρεμότητες από το παρελθόν, αγαπητέ Ιχθύ, που περιμένουν να τακτοποιηθούν. Κάποια δικά σου άτομα μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν να βγεις από το αδιέξοδο. Άρχισε σιγά-σιγά να υλοποιείς σχέδια που είχες βάλει στο μυαλό σου και μην καθυστερείς άλλο. Απόψε το βράδυ φρόντισε να βρεις ευχάριστους τρόπους, για να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει και να ξεκουραστείς.

Πηγή: myastro.gr


σχετικα αρθρα