Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (21-22 Απριλίου 2012) 

Κριός

Τα οικονομικά σας υφίστανται θεαματική βελτίωση, γεγονός που σας δίνει ανάσα σε θέματα λογαριασμών και άλλων τέτοιων υποχρεώσεων. Είναι καλό να κάνετε σχέδια, αλλά προσέξτε μήπως λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο.
Τριβές στις σχέσεις σας με οικογένεια. Ίσως ένα διάστημα αποχής να σας έκανε καλό. Ξεκαθαρίστε υποθέσεις που εκκρεμούν μεταξύ υμών και του/της συντρόφου.  

Ταύρος

Τα προβλήματα στη σχέση σας έχουν αρχίσει να δημιουργούν ένα σαφές αντίκτυπο στις γενικότερες κοινωνικές σας επαφές. Πρέπει επειγόντως να τα διευθετήσετε, αν δεν θέλετε να γίνετε αντιπαθείς σε άτομα που μέχρι πρότινος σας συμπαθούσαν πολύ.
Η Αφροδίτη μπορεί να σας κάνει παιχνίδια, αλλά σας στέλνει και αρκετές ευκαιρίες επανάκαμψης που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.  

Δίδυμος


Ίσως δεν το ‘χετε αντιληφθεί ακόμα, αλλά μέσα σας διαδραματίζονται τεράστιες αλλαγές που θα ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα και αντιμετωπίζετε τον κόσμο ωριμάζει, πράγμα που ενδεχομένως σημαίνει πως και οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν πρόκειται να αλλάξουν.
Βάλτε επιτέλους ένα μεγάλο Χ σε ερωτικές ιστορίες που σας ταλαιπώρησαν.  

Καρκίνος


Αν σας έχει γίνει κάποια επιχειρηματική πρόταση, μη βιαστείτε να την απορρίψετε. Ναι, η εποχή δεν είναι η καλύτερη για οικονομικά ανοίγματα, αλλά ο Δίας ευνοεί τα επαγγελματικά σας και επιδοκιμάζει τις γενναίες πρωτοβουλίες.
Στασιμότητα στα ερωτικά- ίσως ο/η σύντροφος περιμένει από εσάς την καταπολέμηση του τέλματος. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.  

Λέων


Παρότι το περασμένο διάστημα απογοητευτήκατε από την πορεία των επαγγελματικών σας, ο τρόπος που διαχειριστήκατε τα οικονομικά σας ήταν ιδιαίτερα έξυπνος. Σταματήστε λοιπόν να αγχώνεστε τόσο πολύ για θέματα βιοπορισμού.
Ένα νέο ερωτικό πρόσωπο ήρθε για να τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Δώστε του την απαιτούμενη σημασία και σταματήστε να το παίζετε σνομπ.  

Παρθένος


Μην φοβάστε τόσο έντονα τη σταθερότητα. Ήσαστε πάντα ελεύθερα και ανήσυχα πνεύματα αλλά έχει έρθει η ώρα να σκεφτείτε σοβαρά ότι μια ρουτίνα και ένας σταθερός δεσμός θα σας εξελίξουν ως άτομα.
Η οικογένεια είναι το στήριγμά σας αυτή την εποχή, γι’ αυτό φροντίστε να δείξετε ευγνωμοσύνη απέναντί της, αλλά και υπομονή.  

Ζυγός


Πρέπει να διατηρήσετε τη συγκέντρωσή σας παρόλους τους αντιπερισπασμούς που απειλούν να τη διαταράξουν. Ο στόχος σας είναι συγκεκριμένος και πρέπει να εκπληρωθεί για να μπορέσετε ψυχολογικά να προχωρήσετε παρακάτω.
Αν και δεν τα χρειάζεστε, η Αφροδίτη συνεχίζει να σας στέλνει αρκετά ερωτικά καλέσματα που δεν σας συγκινούν. Αντιμετωπίστε τα με ευγένεια και καλοσύνη.  

Σκορπιός


Ευτυχώς, τα οικονομικά και τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίσατε πρόσφατα ανήκουν στο παρελθόν. Η εμπειρία που σας έδωσαν σας βοηθάει (ελπίζω) να αποφύγετε την επανάληψη λανθασμένων χειρισμών και εκτιμήσεων στο μέλλον.
Μια απρόσμενη έκπληξη σας περιμένει στα ερωτικά και δεν πρόκειται για εκείνη για την οποία σας μιλούσαν οι φίλοι σας τις προάλλες.  

Τοξότης


Μια ξαφνική αλλαγή στα επαγγελματικά μπορεί είτε να σας απογειώσει, είτε να σας γειώσει απότομα. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτή τη διεργασία παίζουν τα πρόσωπα που πάντα βρίσκονται στο παρασκήνιο αλλά καταφέρνουν να κινούν τα νήματα. Ιδιαίτερη προσοχή στους γνωστούς αγνώστους λοιπόν.
Η υπομονή σας στον ερωτικό τομέα έχει αρχίσει να εξαντλείται και καλό θα ‘ταν αυτό να γίνει σαφές σε μερικούς.  

Αιγόκερως


Μην τρέφετε τον εαυτό σας με ψέματα. Η απόσταση κάνει κακό στις σχέσεις σας, σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουν. Πολλοί φίλοι σας έχουν παράπονα από σας και αυτό το διήμερο είναι ιδανική ευκαιρία να επανορθώσετε για τις παραλείψεις σας.
Ο αριθμός 12 θα σας παρουσιάζεται συχνά αυτό το σαββατοκύριακο- στο χέρι σας είναι να βρείτε την κρυφή σημειολογία του.  

Υδροχόος


Ένας αέρας γιατρειάς πνέει πάνω από τις πληγές σας και σταδιακά ξεπερνάτε όλα εκείνα που για καιρό συντηρούσαν τον πόνο σας. Επιτέλους αφήνετε πίσω ανάξιους ανθρώπους που σας εκμεταλλεύτηκαν και σας άφησαν μισούς.
Ο Άρης σας βοηθάει να κατανοήσετε τον εαυτό σας περισσότερο από ποτέ και τελικά να τον αγαπήσετε για αυτό που είναι.  

Ιχθύες


Αρχίζετε να περνάτε όλο και περισσότερο χρόνο με ένα άτομο που παρουσιάζει κοινά ενδιαφέροντα με σας και σας κάνει υπερβολικά χαρούμενους. Ίσως δεν πρόκειται για απλή παρέα. Ψάξτε το περισσότερο.
Υπομονή και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν ραγδαία. Κόψτε περιττές εξαρτήσεις (από υλικά και άυλα αγαθά) και τερματίστε αχρείαστους λογαριασμούς.

Πηγή: lifo.gr