Ξεκινάει ο γενέθλιος μήνας για τον Ταύρο. Τι προβλέπεται για το ζώδιο; Plus: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Είσαι ζώδιο σταθερό, ειλικρινές, αποφασιστικό, πιστό, υπομονετικό, έμπιστο, αισθησιακό, αφοσιωμένο, ισορροπημένο, λάτρης της καλοζωίας, της ψυχαγωγίας και του φαγητού αλλά και επίμονο, κτητικό, φιλοχρήματο και λίγο τεμπέλικο.

Η οικονομική σταθερότητα για εσένα είναι απαραίτητη. Ερωτικά, δίνεσαι αργά και σταθερά. Το πάθος αργεί να ξυπνήσει. Εξιδανικεύεις το ταίρι σου και δύσκολα χωρίζεις ενώ επιθυμείς την καλύτερη εκπαίδευση για τα παιδιά σου. 

Φέτος, θα καταβάλλεις προσπάθειες για να κρατήσεις τον έλεγχο στην προσωπική σου ζωή.Επαγγελματικά θα έχεις 
σκαμπανεβάσματα ενώ οικονομικά, φρόντισε να μην βγεις εκτός ορίων. 
Προσοχή οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

Ο Δίας στο ζώδιό σου ως τον Ιούνιο σε προστατεύει και σου δίνει ευκαιρίες να βάλεις νέες βάσεις σε πολλά πράγματα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τη βοήθεια που σου δίνει. Περνώντας στους Διδύμους από τον Ιούνιο και για ένα χρόνο θα σε βοηθήσει να κρατήσεις σε μια ισορροπία τα οικονομικά σου. Θα κλείσεις όλες τις εκκρεμότητές σου, θα γνωρίσεις νέο κόσμο, θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου. 

Ο Κρόνος στο Σκορπιό από τον Οκτώβριο θα φέρει αλλαγές σε όλες τις σχέσεις σου. Μέχρι τον Οκτώβριο, από τη θέση του Ζυγού, θα σε βοηθήσει επαγγελματικά. 

Σε αυτόν τον γενέθλιο κύκλο, θα τελειώσουν σχέσεις και συνήθειες και θα επεκταθείς υπό άλλες συνθήκες. Θα ωριμάσεις, θα γίνεις πιο δυνατή και θα αναλάβεις τις ευθύνες σου. Προσπάθησε να τελειώσεις με δύσκολες καταστάσεις και να προχωρήσεις μπροστά χωρίς πείσματα. Εξάλλου, είσαι ζώδιο δυνατό και έχεις μάθει να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει σ’αυτό. 

ΕΡΩΤΑΣ
Είσαι ζώδιο σταθερό και αισθησιακό. Με το Δία στο ζώδιό σου ως τον Ιούνιο, θα έχεις πολλές ερωτικές ευκαιρίες, θα ανανεωθείς και μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Οι επιθυμίες και οι σκέψεις σου αλλάζουν. Φρόντισε να βάλεις γερές βάσεις γιατί ο Κρόνος στο Σκορπιό από τον Οκτώβριο θα σε δοκιμάσει. Θα υπάρξουν ανατροπές, ανακατατάξεις και αστάθεια σε νέες ή ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Το 2013, τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Ως τότε όμως απαιτείται ψυχραιμία. Μεγάλη προσοχή το Νοέμβριο γιατί μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις που θα σε στεναχωρήσουν. Προσοχή και το Μάιο του 2013 για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο όπου εντάσεις και καβγάδες μπορεί να φέρουν μια οριστική ρήξη. Έλλειψη συναισθημάτων του συντρόφου, έλλειψη εμπιστοσύνης και ζήλιες θα είναι στο πρόγραμμα.
Αν είσαι μόνη, θα καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βυθιστείς στον κόσμο του έρωτα, των συναισθημάτων, του πάθους και του ρομαντισμού.

ΕΡΓΑΣΙΑ

Αυτός ο γενέθλιος κύκλος, θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από ακατάλληλες συνεργασίες. Έχεις κουραστεί πολύ μέχρι τώρα αλλά με τον Κρόνο στο Ζυγό ως τον Οκτώβριο, οι προσπάθειες και οι κόποι σου ανταμείβονται. Ο Δίας στο ζώδιο σου ως τον Ιούνιο σου δίνει θάρρος και αυτοπεποίθηση. Με τον Κρόνο στον Σκορπιό από τον Οκτώβριο ως και την άνοιξη του 2013 θα μπορέσεις να κάνεις σωστές επιλογές και να υπερασπιστείς τα συμφέροντά σου. Να είσαι επιφυλακτική και να σκέφτεσαι πολύ πριν αποφασίσεις οτιδήποτε. Μια άλλη κατεύθυνση καριέρας μπορεί να σε ωφελήσει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ως τον Ιούνιο, σε προστατεύει ο Δίας και σου φέρνει νέες πηγές εσόδων. Θα βελτιώσεις τα εισοδήματά σου, θα κερδίσεις χρήματα. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνει και κάνε επενδύσεις γιατί ο Κρόνος στο Σκορπιό από τον Οκτώβριο θα σε στριμώξει. Έξοδα μπορεί να προκύψουν από ακίνητα, περιουσιακά, οικονομικές εκκρεμότητες και επαγγελματικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. Θα αναγκαστείς να προσαρμοστείς στις ανάγκες της νέας εποχής. Προσοχή σε πειρασμούς που προκύπτουν από το πουθενά.

ΥΓΕΙΑ

Η υγεία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα με τη βοήθεια του Δία στο ζώδιό σου. Ίσως νιώσεις λίγη κούραση και αδυναμία αλλά γρήγορα θα ανακτάς τις δυνάμεις σου. Να προσέχεις τι τρως, να πίνεις πολλά υγρά, να περπατάς και να γυμνάζεσαι. Προσοχή τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο, ειδικότερα αν έχεις χρόνια προβλήματα. Ο Κρόνος στο Σκορπιό από τον Οκτώβριο θα σε πιέσει ψυχολογικά. Μην εκτίθεσαι σε κινδύνους αρχές του 2013.

Πηγή: Miss Bloom.gr