Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (23 Απριλίου 2012)
Κριός
Κάποτε ίσως σας ήταν αρκετό να έχετε μια απλή δουλειά που πληρώνει. Αυτό όμως που χρειάζεστε τώρα είναι μια απασχόληση που θα σας ενδιαφέρει και θα σας προσφέρει εκτός των άλλων και ηθική ικανοποίηση. Μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας.
Θα βρεθείτε στη μέση ενός καυγά που δεν σας αφορά προσωπικά. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες όσο μπορείτε, χωρίς να εμπλακείτε.  

Ταύρος

Η αυτοπεποίθηση που σας χαρίζει ο Δίας δεν είναι καθόλου τυχαία τη σημερινή μέρα. Θα έρθετε αντιμέτωποι με αρκετές προκλήσεις διαπροσωπικού χαρακτήρα και είναι ανάγκη να δείξετε σε μερικούς πως η υπομονή σας δεν είναι ανεξάντλητη.
Η ευκαιρία που δώσατε σε κάποιο άτομο στον ερωτικό τομέα, δυστυχώς θα πάει χαμένη. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο- ο καθένας κοιμάται όπως στρώνει.  

Δίδυμος

Την περασμένη βδομάδα φερθήκατε κάπως απότομα σε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος και ενδεχομένως να είχατε και δίκιο. Πρέπει ωστόσο να περιμένετε αντίποινα σήμερα, μιας και ο Άρης δεν είναι με το μέρος σας.
Η φύση θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση της ψυχολογίας σας. Εστιάστε στα μηνύματα που μπορείτε να λάβετε από αυτήν.  

Καρκίνος

Ο Κρόνος σας δείχνει πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις προς τον ίδιο προορισμό αλλά εσείς είστε αυτοί που πρέπει να αποφασίσετε ποιά απ’ όλες θα επιλέξετε. Σκεφτείτε προσεκτικά ποιά επιλογή συνεπάγεται τις λιγότερες απώλειες σε ανθρώπους και συναισθήματα.
Προσοχή στα οικονομικά, σας περιβάλλουν πολλοί κίνδυνοι (τους περισσότερους από τους οποίους αγνοείτε).  

Λέων

Προσέξτε την υγεία σας. Το σώμα σας στέλνει μηνύματα αλλά το μυαλό σας παίζει παιχνίδια. Η Αφροδίτη είναι με το μέρος σας και σας γλιτώνει από αμήχανες στιγμές με τον ιδανικό τρόπο.
Ενδεχομένως κάποιος από τους γείτονές σας να ‘χει να σας πει κάτι σημαντικό. Την επόμενη φορά που θα τον δείτε, μην τον προσπεράσετε βιαστικά.  

Παρθένος

Αυτός/η που περιμένατε είναι εδώ για να σας γεμίσει συναισθηματικά και να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Εκτιμήστε την καλή σας τύχη και μην μεμψιμοιρείτε, γιατί οι γύρω σας έχουν αρχίσει να πιστεύουν πως το κάνετε επίτηδες για να τους τη σπάσετε.
Αποφύγετε τα γνωστά μέρη σήμερα - συναντήσεις που απεύχεστε είναι στα πρόθυρα να συμβούν.  

Ζυγός

Σταματήστε να επηρεάζεστε τόσο από τα όνειρά σας και δείτε τα περισσότερο ως εκλάμψεις του υποσυνειδήτου σας παρά ως οτιδήποτε άλλο. Τα ερωτικά σας βρίσκονται σε πολύ καλή φάση, είτε είστε σε σχέση, είτε ελεύθεροι.
Έχετε την προσοχή σας στραμμένη στους περίφημους “δορυφόρους”, που παρεισφρέουν σε παρέες απλώς και μόνο για να τις διασπάσουν.  

Σκορπιός

Η μέρα ενδείκνυται για να βγείτε έξω, ανεξάρτητα από τον καιρό. Περπατήστε, αναπνεύστε καθαρότερο αέρα από εκείνο του κλειστού σπιτιού και συναναστραφείτε κόσμο. Η κλεισούρα δεν σας κάνει καθόλου καλό.
Είστε σίγουροι για την αλήθεια των πληροφοριών που σας μεταφέρονται; Κρατάτε πάντα μια πισινή γιατί συνήθως οι πληροφοριοδότες είναι αυτοί που έχουν κακές προθέσεις.  

Τοξότης

Πάντα πιστεύατε πως ο έρωτας κρύβεται στα μπαρ και στα κλαμπ αλλά η τωρινή συγκυρία έρχεται να σας διαψεύσει. Μια παρουσία στο εργασιακό σας περιβάλλον (όχι απαραίτητα συναδέλφου σας) έχει αρχίσει να σας προσεγγίζει ύποπτα. Βολιδοσκοπήστε και κάντε κι εσείς παιχνίδι.
Προφυλάξτε τους συγγενείς σας από τους κινδύνους που ελλοχεύουν τριγύρω τους χωρίς να τους γνωρίζουν.  

Αιγόκερως

Η τυφλή προσήλωση στη δουλειά και στη ρουτίνα σας στερεί πολύ σημαντικά πράγματα. Βγείτε λίγο απ’ το πρόγραμμα, κάντε και καμιά τρέλα. Έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο και πρέπει επιτέλους να τον αξιοποιήσετε διασκεδαστικά.
Σε πολύ καλή πορεία η σχέση σας, αλλά θα πρέπει να ελαττώσετε κάπως το αλόγιστο φλερτ με αγνώστους. Δεν είστε μόνοι- σας βλέπει κόσμος…  

Υδροχόος

Οι συνεχείς μετακινήσεις και η ασταθής κατάσταση στο σπίτι σας έχουν κουράσει και έχετε απόλυτο δίκιο. Τώρα είναι όμως η κατάλληλη στιγμή να κάνετε τις επίπονες εκείνες κινήσεις που μπορεί να φαίνονται περιττές αλλά μακροπρόθεσμα θα σας εξασφαλίσουν τη σταθερότητα που αποζητείτε.
Κυνηγήστε τον ερωτικό σας στόχο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα εκτεθείτε λιγάκι.  

Ιχθύες

Δεν έχετε κανένα λόγο να δίνετε εξηγήσεις από ‘δω κι από κει για τις επιλογές σας. Μην πέφτετε στην παγίδα της κριτικής- εμβαθύνετε στους στόχους σας όπως μόνο εσείς ξέρετε.
Ο Άρης καλλιεργεί ένα εκρηκτικό κλίμα στις σχέσεις με τους φίλους και τον/τη σύντροφο και θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε στον πειρασμό του ξεσπάσματος. Δείτε το όμως ως ευκαιρία να αποφορτιστεί ένα τεταμένο κλίμα που μετρά πολλές μέρες.


Πηγή: lifo.gr