current views are: 1

23 Απριλίου 2013
Δημοσίευση06:49

Έχεις άστρα… 23 Απριλίου

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (23 Απριλίου)

Δημοσίευση 06:49’
αρθρο-newpost

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (23 Απριλίου)

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (23 Απριλίου)
Κριός

Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες, για να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που θέλεις. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις όλα όσα κυνηγάς. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Μην το βάζεις κάτω τώρα, που μπορείς να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου!!!

Ταύρος

Υπάρχει αρκετός προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου, φίλε Ταύρε. Απόφυγε όμως σήμερα τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα, με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό, δεν θα είναι στα καλύτερά του και μπορεί να… κλατάρει. Κατά τα άλλα, η μέρα είναι καλή για να ξεκουραστείς και να τακτοποιήσεις κάποιες λεπτομέρειες στα θέματα που εκκρεμούν.

Δίδυμοι

Η νέα θέση της Σελήνης στο Ζυγό αυτή την Τρίτη, αγαπητέ Δίδυμε, θα σε ευνοήσει στον αγώνα σου να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αυτή η περίοδος είναι καλή και οφείλεις να την αξιοποιήσεις, τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Τώρα να περιμένεις να απολαύσεις τις εξελίξεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν και τις περίμενες εδώ και πολύ καιρό.

Καρκίνος

Το άγχος που έχεις τον τελευταίο καιρό αρχίζει να φαίνεται έντονα αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Καρκίνε, επηρεάζοντας τις σχέσεις σου, είτε στο κοντινό σου περιβάλλον είτε στο φιλικό. Το άγχος σου δημιουργεί εκνευρισμό, ανασφάλεια και δεν ευχαριστιέσαι τίποτα από τη ζωή σου. Ίσως μάλιστα να σε πλημμυρίζει αυτή η αρνητική διάθεση του ανικανοποίητου, που πρέπει να πολεμήσεις να την απομακρύνεις το συντομότερο.

Λέων

Τα ευχάριστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολύ καλή διάθεση αυτήν την Τρίτη, με τον Ερμή να κινείται στον Κριό, αγαπητέ Λέων. Μέσα στο γενικότερα ευχάριστο κλίμα όμως που θα κυριαρχεί, θα ακούσεις και κάποια λόγια, που δεν θα σου αρέσουν. Μην τα βάλεις με άτομα που μπορεί να μην φταίνε σε τίποτα, λόγω της δικής σου ανασφάλειας. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και να μην διαταράξεις τις ισορροπίες των σχέσεών σου.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό, πρέπει να εξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και να πάρεις ξανά στα χέρια σου υποθέσεις, που στο παρελθόν μπορεί να τις θεωρούσες ασήμαντες. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, γιατί οι μέρες που θα ακολουθήσουν προμηνύονται ιδιαίτερα κοπιαστικές.

Ζυγός

Φρόντισε να αποφύγεις σήμερα τα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά, αγαπητέ Ζυγέ, γιατί έχεις αρκετά δικά σου θέματα να επιλύσεις και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλα με τα δικά σου άτομα, για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει. Να είσαι σίγουρος ότι η αγάπη και οι συμβουλές τους θα σε οδηγήσουν στις κατάλληλες λύσεις που ζητάς.

Σκορπιός

Αυτή η Τρίτη θα είναι αρκετά καλή για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και πολλές θα είναι οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σου και θα σε κάνουν να χαρείς. Έχεις την εύνοια των πλανητών και ιδιαίτερα της Αφροδίτης στον Ταύρο, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ξεκίνα να καταστρώνεις τα σχέδιά σου και θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία.

Τοξότης

Οι αλλαγές που θα έχεις αυτό το διάστημα, αγαπητέ Τοξότη, με τον Ερμή να εξακολουθεί να κινείται στον Κριό, θα κατακλύζουν τη ζωή σου και θα σε ανησυχήσουν, γιατί είναι στην φύση σου να προσαρμόζεσαι δύσκολα. Μην αφήσεις φιλικές σχέσεις να καταστραφούν, πάνω σε μία στιγμή αδυναμίας. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα που υπάρχει, σε συζητήσεις που μπορεί να κάνεις.

 Αιγόκερως

Μέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις θα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, με την Σελήνη από το Ζυγό να σε ευνοεί σημαντικά. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά, που μέχρι τώρα παρέμεναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές, για να διεκδικήσεις πολλά πράγματα που θέλεις.

Υδροχόος

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, φίλε Υδροχόε, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις κάποια θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καυγάδες με τους δικούς σου ανθρώπους. Πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις πετύχει πάρα πολλά, όποτε μην κάνεις σκέψεις, που μπορεί να σε στεναχωρούν.

Ιχθείς

Σήμερα ρίξε τους τόνους και μην φτάνεις κάποιες συζητήσεις στα άκρα, αγαπητέ Ιχθύ, γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις. Προσπάθησε με ηρεμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Πηγή: myastro.gr