Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώιδα (24 Απριλίου 2012)
Κριός
Η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα είναι ιδιαίτερα θετική αλλά σας εφιστώ την προσοχή στα οικονομικά. Δεν είναι μόνο ότι ξοδεύετε εσείς, αλλά ότι υπάρχουν πολλοί πρακτικά εξαρτημένοι από σας, που βασίζονται στη διαρκή ενίσχυση που τους παρέχετε.
Σκληρύνετε τη στάση σας απέναντι στο/ στη σύντροφο ή ακόμα και στο άτομο με το οποίο “τραβιέστε”. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για υπερβολικές υποχωρήσεις.  

Ταύρος

Επιτέλους ανακτήσατε την πολυπόθητη ανεξαρτησία σας και θα πρέπει να είστε πολύ υπερήφανοι για αυτό. Η Αφροδίτη από την πλευρά της, σας βοηθάει να παγιώσετε την θέση ισχύος σας και να αποκλείσετε τον αθέμιτο ανταγωνισμό.
Κάτι που είπατε ή κάνατε δίνει πολλή χαρά στους γύρω σας, με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκεστε στο επίκεντρο.  

Δίδυμος

Μην ανυπομονείτε να ανελιχθείτε και μην προτρέχετε χωρίς λόγο. Η εξέλιξή σας θα είναι αργή αλλά σταθερή και βέβαιη. Έχετε δουλειά μπροστά σας ( και δυστυχώς πολλές άχαρες γνωριμίες εν όψει) αλλά να είστε βέβαιοι πως το ταλέντο σας θα αναδειχθεί.
Προσοχή στις παγίδες που στήνει ο Ποσειδώνας. Αποφύγετε τις μικροπρέπειες και τις εύκολες λύσεις.
 
Καρκίνος
Κρατήστε τις μυστικές γνώσεις σας για τον εαυτό σας σήμερα. Ο πειρασμός να εκραγείτε αποκαλύπτοντας όλα όσα ξέρετε είναι μεγάλος, ειδικά κατόπιν όλων των προκλήσεων που δεχτήκατε, αλλά σας συμφέρει να μείνετε λακωνικοί.
Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να έχετε πει λόγια που δεν έπρεπε τις προηγούμενες μέρες και ζητήστε συγγνώμη από αυτούς που προσβάλατε.  

Λέων

Δυστυχώς σήμερα θα πρέπει να καταπιαστείτε με τουλάχιστον τρείς δυσάρεστες ασχολίες που κανονικά θα ‘πρεπε να ανατεθούν αλλού. Φανείτε επιμελείς και μην τις αναβάλετε γιατί θα σας κυνηγούν όλη την εβδομάδα, μέχρι να τις εκπληρώσετε.
Μην ντρέπεστε να κυνηγήσετε αυτόν/αυτή που σας αρέσει. Σας έχει πάρει είδηση, ούτως ή άλλως, οπότε μικρό το κακό.  

Παρθένος

Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλή κατάσταση, η οποία αναμένεται να γίνει ακόμη καλύτερη. Πρέπει όμως να βασίσετε το νέο επαγγελματικό σας ξεκίνημα στις δικές σας δυνάμεις και όχι σε ευκαιριακές γνωριμίες που θα σας ευνοήσουν μόνο για μερικούς μήνες.
Ο Άρης επιδρά θετικά στις κοινωνικές σας επαφές, κατευνάζοντας εντάσεις που γεννήθηκαν χωρίς λόγο.  

Ζυγός

Ο συνδυασμός της επιρροής του Κρόνου και του Πλούτωνα προκαλεί βαθμιαίες ανακατατάξεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν ενεργήσετε και μην εμπιστεύεστε λεπτά ζητήματα σε άτομα που δεν έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους.
Στα ερωτικά γίνεστε το μήλον της έριδος και ενδεχομένως να έρθετε σε δύσκολη θέση. Προσπαθήστε να απολαύσετε την κατάσταση.  

Σκορπιός

Δυστυχώς, το ίντερνετ σας επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη σήμερα, που θα σας κάνει να μετανιώσετε τη στιγμή που γίνατε μέλη των διαφόρων social networks. Η αποκάλυψη που θα γίνει μπροστά στα μάτια σας από τη μια θα σας στεναχωρήσει αλλά από την άλλη θα σας απαλλάξει από ένα μεγάλο βάρος.
Σε καλή τροχιά τα οικονομικά σας.  

Τοξότης

Ένα πρόσωπο που δουλεύει στον τομέα της υγείας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας γενικά και στα ερωτικά σας ειδικότερα. Ερευνήστε τις προθέσεις του και μη διστάσετε να αφεθείτε στο παιχνίδι που ξεκινάει μεταξύ σας.
Μην αφήστε τα καθιερωμένα νεύρα στα επαγγελματικά να συμπαρασύρουν τη διάθεση όλης της ημέρας. Δώστε τόπο στην οργή.  

Αιγόκερως

Ένα περιστατικό που σας συντάραξε πρόσφατα έχει ως αποτέλεσμα να είστε στην τσίτα μέχρι σήμερα. Η νευρικότητά σας είναι δικαιολογημένη, αλλά η διάρκειά της αδικαιολόγητη. Βρείτε τα με τον εαυτό σας επιτέλους και προχωρήστε μπροστά.
Επενδύσεις του παρελθόντος αρχίζουν να αποδίδουν, διαψεύδοντας όλους εκείνους που έσπευσαν να σας καταδικάσουν πρόωρα.  

Υδροχόος

Διενέξεις με άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος πλήττουν τον εγωισμό σας και σας γεμίζουν αρνητικά συναισθήματα. Η Αφροδίτη ωστόσο σας αποζημιώνει φέρνοντας το άτομο που πρέπει στο μέρος που πρέπει στο σωστό χρόνο. Εκμεταλλευτείτε σωστά την παρουσία του χωρίς να το παίζετε δύσκολοι.
Προσοχή στα οικιακά ατυχήματα (δικά σας και συγκατοίκων σας).  

Ιχθύες

Το κόστος των αποφάσεών σας το αναλαμβάνετε αποκλειστικά εσείς. Μην αισθάνεστε λοιπόν την ανάγκη να ζητήσετε την άδεια οποιουδήποτε για να εκφραστείτε, να δράσετε αλλά και να σφάλετε. Καλύτερα να μάθετε από τα δικά σας λάθη παρά από άψυχες συμβουλές άλλων.
Σε άνοδο τα ερωτικά σας- σε στασιμότητα τα επαγγελματικά.


Πηγή: lifo.gr