Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (25 Απριλίου 2012)
Κριός
Σήμερα αισθάνεστε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να παρατήσετε τη δουλειά και να διασκεδάσετε. Κανείς δεν σας αδικεί- δεν είναι άλλωστε λίγες οι ευθύνες που σας βαραίνουν αυτό το διάστημα. Μεγαλώστε τα διαλείμματά σας, αλλά μην εγκαταλείψετε ακόμα τον εργασιακό αγώνα.
Αναμένετε συγκρούσεις στα ερωτικά, από τις οποίες όμως θα αναδειχθείτε νικητές.  

Ταύρος

Η επιμονή και ο ζήλος σας στα επαγγελματικά θέματα είναι πολύ βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας, αλλά σήμερα ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην αφήσετε την αρνητική επίδραση του Άρη να σας αποξενώσει από άτομα που σημαίνουν πολλά για σας.
Προσέχετε τη σωματική σας ακεραιότητα αποφεύγοντας επικίνδυνες περιοχές της πόλης.
 
Δίδυμος
Έχετε παραμελήσει την ερωτική σας ζωή υπερβολικά πολύ, κι αυτό είναι κάτι που ισχύει τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους. Ξεκλέψτε χρόνο από το πρόγραμμά σας και αφιερώστε τον στον εαυτό σας ή ακόμη καλύτερα αναδιαμορφώστε τη ρουτίνα σας έτσι, ώστε να περιλαμβάνει τον έρωτα σταθερά.
Τα μάτια σας δεκατέσσερα στις πισώπλατες μαχαιριές.  

Καρκίνος

Αν και γενικά οι δημόσιες σχέσεις δεν είναι το φετίχ σας, χάρη στην επιρροή του Κρόνου καταφέρνετε να δημιουργήσετε έναν πολύτιμο κύκλο έμπιστων προσώπων που θα σας χρησιμεύσει ιδιαίτερα στο μέλλον.
Μην υποτιμάτε πια τη δύναμη της συνήθειας. Αναγνωρίστε την και θα δικαιολογήσετε πολλές συμπεριφορές που συνήθως κρίνετε ως απαράδεκτες.  

Λέων

Οι εξελίξεις τρέχουν αδιάκοπα και στην προσπάθειά σας να μείνετε ενημερωμένοι, καταλήγετε λαχανιασμένοι και απογοητευμένοι. Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και πρέπει πια να το συνειδητοποιήσετε. Ξεκουραστείτε επειγόντως, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως δεν θα βγείτε με φίλους για μια ή δυο μέρες.
Θυμίστε τη λέξη ταπεινότητα σε όσους δείχνουν να την έχουν ξεχάσει.  

Παρθένος

Όποιος σας επισημαίνει τα λάθη σας δεν είναι απαραίτητα εχθρός σας. Μπορεί να είναι κάποιος που σας αγαπάει και θέλει να σας δει ευτυχισμένους και επιτυχημένους.
Έχει έρθει η στιγμή να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα στο ανθρώπινο δυναμικό της ζωής σας, το οποίο μάλιστα βοηθείται από τον ανανεωτικό αέρα που φυσάει η Αφροδίτη.  

Ζυγός

Τα ερωτικά σας χαρακτηρίζονται από μια στασιμότητα, την οποία εν μέρει επιλέξατε εσείς οι ίδιοι. Ίσως σας χρειάζεται ένα διάλειμμα από τις διάφορες περιπέτειες για να κατασταλάξετε στο τι πραγματικά θέλετε.
Τα οικονομικά σας αναμένεται να βελτιωθούν- μερικές επιπλοκές όμως θα σας προβληματίσουν αναφορικά με τα μέσα που χρησιμοποιείτε.  

Σκορπιός

Μη διστάζετε να εκμεταλλευτείτε ορισμένες συγκυρίες για να επιφέρετε αποτελέσματα που εξυπηρετούν το συμφέρον σας. Δεν είναι ανάγκη να γίνετε συμφεροντολόγοι  και αδυσώπητοι, απλώς σκεφτείτε και μια φορά αποκλειστικά το δικό σας όφελος.
Ο έρωτας εμφανίζεται με πολλές μορφές και είναι στο χέρι σας να επιλέξετε πως θέλετε να σας βρεί.  

Τοξότης

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα αισθηματικά σας ζητήματα αλλά αυτό δεν εμποδίζει κάποιες περίεργες συμπτώσεις να σας ταράξουν και να σας βάλουν σε βαθύ προβληματισμό. Σκεφτείτε προσεκτικά αν προτιμάτε να τις αποδεχτείτε ή να τις ερευνήσετε ενδελεχώς.
Επιλύστε οικογενειακές εκκρεμότητες προτού αυτές διογκωθούν. Μην αναβάλετε ό, τι μπορεί να διευθετηθεί σήμερα.  

Αιγόκερως

Μην δέχεστε φθηνές δικαιολογίες ως απάντηση στα φλέγοντα ερωτήματά σας. Είναι δικαίωμά σας να έχετε υψηλές απαιτήσεις από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και αν κάποιος αδυνατεί να το δεχτεί αυτό, θα πρέπει να λουστεί τις αντίστοιχες επιπτώσεις.
Η υπομονή που δείξατε τις προηγούμενες μέρες επιβραβεύεται με την άνοδο των ερωτικών και των οικονομικών σας.  

Υδροχόος

Καμιά φορά είναι πολύ χρήσιμο να δίνετε σημασία σε ό, τι οι άλλοι θεωρούν ασήμαντο και επουσιώδες. Χρησιμοποιήστε την έμφυτη εφευρετικότητά σας και τον ούριο άνεμο του Ερμή για να δημιουργήσετε σπουδαία πράγματα από το μηδέν.
Αν είστε γεννημένοι 21-22 Γενάρη, ετοιμαστείτε για ένα απρόσμενο γεγονός που θα επέλθει το βράδυ.  

Ιχθύες

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα σεισμοί και καταποντισμοί σας αφήσουν παγερά αδιάφορους και αλώβητους. Η καλή σας διάθεση βασίζεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο γεγονός και δεν θα εξανεμιστεί εύκολα.
Στον ερωτικό τομέα, έχει έρθει η στιγμή να ρισκάρετε την κάλυψή σας. Ή τώρα ή ποτέ- η μισή ντροπή δική σας, η μισή δική του/ της.


Πηγή: lifo.gr