current views are: 1

26 Απριλίου 2013
Δημοσίευση06:40

Έχεις άστρα… 26 Απριλίου

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (26 Απριλίου)

Δημοσίευση 06:40’
αρθρο-newpost

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (26 Απριλίου)

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (26 Απριλίου)
Κριός

Αγαπητέ Κριέ, είσαι αρκετά προβληματισμένος σήμερα για τον τρόπο που εξελίσσονται διάφοροι τομείς στη ζωή σου. Κάποιες από αυτές τις εξελίξεις σε ικανοποιούν και κάποιες όχι. Μην παρασυρθείς σε στενόχωρες σκέψεις και σε συμπεράσματα, που μπορεί να είναι και αβάσιμα. Κινήσου ψύχραιμα και κάνε λίγη υπομονή, για να δεις πιο ρεαλιστικά τις καταστάσεις.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ταύρε, σε αποσυντονίζει και σε βγάζει από το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να είσαι ρεαλιστής και να μην παρασυρθείς από καταστάσεις του παρελθόντος, που ξανακάνουν την εμφάνισή τους εκεί που δεν το περιμένεις και σε βάζουν σε μπελάδες. Πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου, γιατί το μέλλον σου το γράφεις εσύ και κανένας άλλος!

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα κινηθείς δυναμικά και θα κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, για να αισθανθείς απελευθερωμένος και πιο έτοιμος να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έρθεις σε ρήξη με κάποια άτομα. Απόφυγε γενικά ό,τι σου χαλάει τη διάθεση και την καλή ψυχολογία.

Καρκίνος

Η σημερινή Παρασκευή, αγαπητέ Καρκίνε, ίσως να προκαλέσει αρκετούς εκνευρισμούς και καταστάσεις, που θα σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, λόγω της Σελήνης στον Σκορπιό και της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί με τον Ουρανό. Ηρέμησε και δες ρεαλιστικά τις καταστάσεις, οι οποίες δεν είναι τόσο άσχημες όσο νομίζεις. Φρόντισε τον εαυτό σου και ικανοποίησε τις επιθυμίες σου, για να νιώσεις καλύτερα. Με καλή και αισιόδοξη διάθεση, θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά περισσότερα από αυτά που αποσκοπείς.

Λέων

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Λέων, σου φέρνει αρκετή ένταση και άγχος, για καταστάσεις που καθυστερούν ή δεν βρίσκουν τις λύσεις που επιθυμείς. Κράτησε την ψυχραιμία σου για να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο κάθε πρόβλημα και κυρίως, μην ξεσπάς σε άτομα του φιλικού ή του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Παρθένος

Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, αγαπητέ Παρθένε, σε σχέση με τη βελτίωση που επιθυμείς σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Μην κάνεις πίσω στα σχέδιά σου και θα δεις ότι όλα θα γίνουν όπως ακριβώς θέλεις. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να λυθούν παρεξηγήσεις μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να δώσεις λύσεις σε υποθέσεις που σε απασχολούν.

Ζυγός

Η βιασύνη δεν θα σου βγει σε καλό, αγαπητέ Ζυγέ, και αυτό σήμερα θα φανεί πολύ έντονα, καθώς ο δυναμισμός σου σε οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις και άρα σε λανθασμένες επιλογές. Μην αφήνεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει, νομίζοντας ότι σε πηγαίνει πίσω. Για να βγεις από κάποιες αδιέξοδες καταστάσεις, χρειάζονται προσεκτικές και όχι γρήγορες κινήσεις.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, καθώς φέρνει εκνευρισμό και πείσμα απέναντι σε διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν. Ειδικά τα οικογενειακά θέματα θέλουν λεπτούς χειρισμούς και διαλλακτικότητα, για να βρεις μια άκρη και να μην οδηγήσεις τους δικούς σου ανθρώπους σε ακραίες συμπεριφορές.

Τοξότης

Είναι αρκετά τα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Τοξότη, και είναι φυσικό αφού οι κοινωνικές συνθήκες είναι εξαιρετικά αρνητικές και σε επηρεάζουν. Σήμερα, ωστόσο, θα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις κάποιες λύσεις, που βασίζονται στην εξυπνάδα και τις δυνατότητές σου. Αξιοποίησε την κοινωνικότητά σου και κάνε τις κατάλληλες επαφές, για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου.

Αιγόκερως

Αν και η δυναμική σου διάθεση είναι στα ύψη της αυτές τις ημέρες, αγαπητέ Αιγόκερε, δεν θα μπορέσεις να κάνεις όσα σκέφτεσαι, πολύ απλά γιατί δεν σου φτάνουν οι ώρες της ημέρας. Καλό είναι να βάλεις προτεραιότητες και να μην ξεπεράσεις τα όριά σου, γιατί ήδη ο οργανισμός σου είναι λίγο πριν την κατάρρευση. Το σημερινό βράδυ άδραξε την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Υδροχόε, σου δημιουργεί τη διάθεση να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και να κόψεις από το περιβάλλον σου ανθρώπους που σε βλάπτουν. Άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς άλλο το χρόνο σου σε πράγματα που δεν σε γεμίζουν. Συγκεντρώσου και οργάνωσε τις σκέψεις σου, για να πας παρακάτω τα σχέδιά σου.

Ιχθείς

Οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί σήμερα μαζί σου, αγαπητέ Ιχθύ, και σε βοηθούν να βάλεις σε μια τάξη όσα σε απασχολούν. Θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να δώσεις λύσεις σε αδιέξοδα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Σε ό,τι κάνεις πάντως θα βρεις την συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων.

Πηγή: myastro.gr




σχετικα αρθρα