Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (27 Απριλίου 2012)
Κριός
Τα παιδιά στη ζωή σας, σας φέρνουν χαρά και πολύτιμες στιγμές συνειδητοποίησης και αυτογνωσίας. Θα ανακαλύψετε πως απ’ όλους μπορείτε να κερδίσετε κάτι που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον χαμένο σας εαυτό.
Δείξτε προσοχή στις κινήσεις σας στα ερωτικά. Τα πράγματα δεν είναι όσο παιχνιδιάρικα φαίνονται- διακυβεύονται πολλά συμφέροντα.  

Ταύρος

Αν ψάχνετε για δουλειά, θα πρέπει να εξετάσετε την πιθανότητα να δοκιμαστείτε σε τομείς στους οποίους δεν έχετε δώσει μέχρι στιγμής το στίγμα σας. Είναι καλό να έχετε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, αλλά ακόμη καλύτερο να πειραματίζεστε, ειδικά σε καιρούς κρίσης.
Μια συμβουλή που δώσατε σε κάποιο φίλο αποδίδει τα μέγιστα και λέει πολλά για την ορθότητα της κρίσης σας.  

Δίδυμος

Οι ιδέες που σας έρχονται είναι άπειρες, πράγμα στο οποίο συμβάλλει η δημιουργικότητα που σας χαρίζει η Αφροδίτη. Το δύσκολο όμως είναι να πείσετε τους άλλους ότι αυτές αξίζουν. Βάλτε τα δυνατά σας και μην δεχτείτε την ήττα εύκολα.
Εκμεταλλευτείτε την ευάλωτη θέση του ερωτικού σας στόχου και κάντε επίθεση όσο είναι καιρός.  

Καρκίνος

Έχετε δώσει πολλές ευκαιρίες σε συνεργάτες από τη δουλειά αλλά η υπομονή και η ανοχή σας δεν εκτιμήθηκαν καθόλου. Ζυγίστε τις καταστάσεις και τα συμφέροντά σας και επιτέλους αποδώστε τα ίσα στα ίσα. Δεν κερδίζετε κάτι χαντακώνοντας τον εαυτό σας.
Ο Ερμής σας βοηθάει σε ζητήματα ερωτικής επικοινωνίας και κατανόησης.  

Λέων


Ένας έρωτας τελείωσε, κάποιος άλλος θα ξεκινήσει. Το πότε είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να σας απασχολήσει τώρα. Γιατρευτείτε από τις πληγές που σας προξένησε ο πρόσφατος χωρισμός και κάντε τον απολογισμό που θα σημάνει την επανεκκίνησή σας.
Εμπιστευτείτε τους κοντινούς σας φίλους- δεν δαγκώνουν και είναι ό, τι πολυτιμότερο έχετε.  

Παρθένος

Ίσως έχετε υπερεκτιμήσει μερικά από τα πρόσωπα του κύκλου σας και αυτό σίγουρα δεν σας κάνει καλό. Εξετάστε πιο προσεκτικά τις προθέσεις και τις ενέργειές τους και μην επηρεάζεστε από επιφανειακές κολακείες και λόγια που λέγονται εύκολα.
Ο Δίας επηρεάζει θετικά τα επαγγελματικά σας και τις ακροβασίες που επιχειρήσατε πρόσφατα.  

Ζυγός

Κάποιο δικό σας άτομο παίρνει πολλά χρήματα στα χέρια του και οι ισορροπίες στις επαφές σας έχουν αναταραχθεί επικίνδυνα. Ο κλήρος της εξισορρόπησης και της αποκατάστασης των σχέσεων πέφτει σε εσάς. Πρέπει να φερθείτε υπεύθυνα συναισθανόμενοι το μεγάλο φορτίο που φέρετε.
Στα ερωτικά θα χρειαστεί να κρατήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας- προσέξτε μην σας ξεφύγουν.  

Σκορπιός

Αποφύγετε τους καυγάδες και τις λογομαχίες σήμερα γιατί δεν θα σας βγουν σε καλό. Κρατήστε τα επιχειρήματά σας για κάποια άλλη φορά, που η συγκυρία θα είναι ευνοϊκότερη για την πραγματοποίηση των στόχων σας.
Τα ερωτικά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο. Απαλλαχθείτε από φαντάσματα του παρελθόντος που θέλουν να σας κάνουν χαλάστρα.  

Τοξότης

Στα αυτιά σας φτάνουν συνεχώς καλά νέα και οι ρυθμοί της ζωής σας δεν θα μπορούσαν να είναι πιο αρμονικοί. Αυτό όμως που πρέπει να κάνετε είναι να βοηθήσετε τα άτομα που ζητούν τη συμβολή σας στη ζωή τους, ακόμα κι αν έχετε πολλούς λόγους να τους γυρίσετε την πλάτη.
Σημειώστε με κεφαλαία τον αριθμό 7.  

Αιγόκερως

Σας έχουν πιάσει οι ντροπές σας χωρίς λόγο. Βγείτε από το ασφυκτικό σας καβούκι και αντιμετωπίστε τα πράγματα χωρίς φοβίες. Ο μόνος τρόπος να εξελιχθείτε είναι υπερβαίνοντας τον εαυτό σας.
Προστατεύστε τον/ τη σύντροφο από τις κακές επιλογές του/της. Ναι, θα έρθετε σε πολλές ρήξεις αλλά το καθήκον παραμένει καθήκον.  

Υδροχόος

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αισθάνεστε προδομένοι και δυσκολεύεστε να εντοπίσετε κάποιον άξιο εμπιστοσύνης. Δεν σας αδικώ, η πορεία του Ερμή άλλωστε επέδρασε αρνητικά στις κοινωνικές σας επαφές τελευταία. Θωρακίστε τη ζωή σας από κακόβουλες παρεμβάσεις και φροντίστε στο εξής να κάνετε πιο προσεκτικές επιλογές.
Ο έρωτας δεν θα σας βρει αν παραμένετε κλειδωμένοι μέσα στο σπίτι.
 
Ιχθύες
Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι κάτι που μπορείτε να υποτιμάτε, θέτοντας τα πρακτικά ζητήματα της ζωής πάντα στο υψηλότερο βάθρο. Ο εξωτερικός κόσμος είναι αντανάκλαση του εσωτερικού. Μάθετε να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας.
Μην το κουράζετε με ανθρώπους που φάσκουν και αντιφάσκουν. Γυρίστε την πλάτη σε ό, τι αυτοαναιρείται συνεχώς.


Πηγή: lifo.gr