Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28-29 Απριλίου 2012). Κριός
Αυτό το διήμερο είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για μερικά άτομα. Κάποια συμβουλή που θα σας δώσουν ή κάποια στάση που θα κρατήσουν σε ένα θέμα που σας αφορά, θα αλλάξει ριζικά τις σχέσεις σας.
Αντισταθείτε στον πειρασμό της απιστίας. Διαρκεί λίγο και θα την μετανιώνετε για πάντα.
 
Ταύρος
Η αυτοπεποίθησή σας θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην κατοχύρωση της καλοπέρασής σας. Ο αέρας της Αφροδίτης σας πείθει πια πως η ευτυχία δεν είναι παρά μια απόφαση και εφόσον τα εμπόδια μπροστά σας δεν είναι ανυπέρβλητα, ο δρόμος προς αυτήν είναι ανοιχτός.
Ιδιαίτερη προσοχή σε φήμες και διαδόσεις- μην πιστεύετε ό, τι ακούτε.
 
Δίδυμος
Η επιτυχία που γνωρίσατε σε κάποιους τομείς σας γεννάει αξιώσεις για ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα, μιας και οι στόχοι σας μοιραία αναβαθμίζονται. Μην αφήσετε τους γνωστούς επιστήθιους φίλους να σας κάμψουν το ηθικό, διεκδικήστε ό, τι δικαιούσθε.
Υπομονή στα ερωτικά σας, δώστε χρόνο στην κατάσταση να ωριμάσει, χωρίς να την πιέζετε.
 
Καρκίνος
Αν η ερωτική σας ζωή είναι λίγο άνυδρη τελευταία, πάρτε επιτέλους τα πράγματα στα χέρια σας. Το ξέρω πως προτιμάτε να αφήνετε την πρωτοβουλία στους άλλους για πολλούς λόγους, αλλά αυτή τη φορά αξίζει να δράσετε πρώτοι.
Προσοχή στα οικονομικά- μείνετε πιστοί στο πρόγραμμα που έχετε φτιάξει χωρίς να παρεκκλίνετε με χαζές αφορμές.
 
Λέων
Οι απρόσωπες υποχρεώσεις σας έχουν αλλοτριώσει και δεν φαίνεστε να το συνειδητοποιείτε. Απαγκιστρωθείτε από τα επαγγελματικά σας και αφιερώστε λίγο ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας. Το έχετε ανάγκη, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνετε.
Οι κοινωνικές σας σχέσεις θα ευεργετηθούν αν ξεπορτίσετε από το σπίτι. Δεν είναι ανάγκη να ‘χετε κανονίσει κάτι συγκεκριμένο.
 
Παρθένος
Η αξία της προσωπικής σας ελευθερίας είναι ανεκτίμητη αλλά ενδέχεται να την έχετε καταχραστεί. Ο φόβος σας για τη δέσμευση (κάθε είδους) σας αποτρέπει να φανείτε αξιόπιστοι σε θέματα σχέσεων και εργασίας. Αποβάλλετε αυτό το εφηβικό στυλ, παρότι ομολογουμένως είναι κομμάτι της γοητείας σας.
Τηλεφωνήστε σε συγγενή που έχει χαθεί τον τελευταίο καιρό.
 
Ζυγός
Μια καλή πράξη που κάνατε τις τελευταίες μέρες είχε πολύ μεγαλύτερο θετικό αντίκτυπο απ’ ό, τι νομίζατε. Ετοιμαστείτε να λάβετε ένα πολύτιμο αντάλλαγμα και να δομήσετε από την αρχή μια σχέση εξέχουσας σημασίας για τη ζωή σας.
Εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία που εισάγει ο Κρόνος και πειραματιστείτε σ’ αυτό που φοβόσασταν.
 
Σκορπιός
Ποιός είπε ότι τα αγενή ξεσπάσματα είναι μόνο για εκείνους που δεν έχουν επιχειρήματα; Όποιος και να το ‘πε έκανε λάθος. Μερικές φορές ο μόνος δρόμος είναι η σύγκρουση, όταν πρόκειται για άτομα που δεν γνωρίζουν από κοινή λογική και καλοσύνη.
Στασιμότητα στα ερωτικά (δηλαδή ό, τι ακριβώς χρειάζεστε αυτή την περίοδο).
 
Τοξότης
Μη φοβάστε να συμφωνήσετε κάτι σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά φροντίστε να έχετε ανοιχτές πολλές άλλες πόρτες για παν ενδεχόμενο. Η ζήτησή σας και οι ευκαιρίες που σας δίνονται παραείναι πολλές για να περιοριστείτε σε κάτι μονοδιάστατο.
Αν κάποιος δεν σας θέλει το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σας αφήσει ήσυχους εντελώς. Προστατεύστε τον εαυτό σας από κακές επιρροές.
 
Αιγόκερως
Ο Άρης εξακολουθεί να πυροδοτεί το κλίμα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά το έδαφος είναι γόνιμο για τέτοιες επιρροές, ούτως ή άλλως. Προσπαθήστε να αμβλύνετε τις εντάσεις μέσα από τη συζήτηση αλλά κυρίως την αυτοκριτική.
Μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει στα επαγγελματικά. Επιτέλους κάτι που δουλεύατε εδώ και καιρό απολαμβάνει της προσοχής και της δημοσιότητας που του πρέπει.
 
Υδροχόος
Είστε ενθουσιασμένοι με κάτι που πρόκειται να συμβεί σύντομα, με αποτέλεσμα να μη βρίσκετε ησυχία. Ηρεμήστε λίγο και απομυθοποιήστε την κατάσταση. Προστατεύστε τον εαυτό σας από ενδεχόμενη απογοήτευση.
Οι σχέσεις σας με τους Παρθένους δεν είναι στα καλύτερά τους, κυρίως εξαιτίας των άλυτων ζητημάτων που υπάρχουν ανάμεσά σας. Διευθετήστε τα ή τερματίστε αυτές τις σχέσεις.
 
Ιχθύες
Μόνο εσείς γνωρίζετε τι είναι αυτό που ζητάτε από τη ζωή σας και μέχρι που θέλετε να φτάσετε στη διαδικασία διεκδίκησης των στόχων σας. Μην αφήνετε αρνητικές επιρροές να σας “ρίξουν”, αλλά ούτε και υπερβολικές ενθαρρύνσεις να σας φουσκώσουν τα μυαλά.
Ο Δίας προωθεί τα συμφέροντά σας με πολύ ευοίωνο τρόπο, δώστε στην κατάσταση όση ώθηση μπορείτε.Πηγή: lifo.gr