Ίσα που χαρήκαμε με το reunion και την παγκόσμια περιοδεία των Black Sabbath η οποία θα περιελάμβανε και τη χώρας μας.
Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Tony Iommi δεν επιτρέπουν στο συγκρότημα να περιοδεύσει, όμως ο frontman του συγκροτήματος Οzzy Osbourne, για να μην απογοητευθούν οι promoters και οι fans, αποφάσισε να εμφανιστεί στην πλειοψηφία των προγραμματισμένων συναυλιών των Sabbath με το σχήμα Ozzy & Friends.

«Αυτές οι συναυλίες, που δεν έχουν ξαναγίνει, θα χαρακτηρίζονται από την εμφάνιση “special guests” μουσικών, όπως ο Geezer Butler (ο οποίος θα παίξει με τον Ozzy ένα special Black Sabbath set ως ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης στο φίλο τους, Tony Iommi) καθώς επίσης και ο επί πολλά χρόνια μέλος της μπάντας του Ozzy, Zakk Wylde.

Επιπλέον ο Ozzy θα συνοδεύεται, σε επιλεγμένες εμφανίσεις, από τον παλιό συνεργάτη και φίλο του Slash, καθώς και από άλλους “special guests” οι οποίοι θα προστίθενται σε διάφορους σταθμούς κατά τη διάρκεια της περιοδείας». Στο μεταξύ, οι θρυλικοί Black Sabbath συνεχίζουν να γράφουν και να ηχογραφούν για το επερχόμενο album τους. Ο βετεράνος της μεταλ Οzzy Osbourne και οι φίλοι του λοιπόν θα παίξουν live στο Rockwave Festival 2012 την 1η Ιουλίου στο Terra Vibe.

Το line up της ημέρας εκείνης είναι: Οzzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost, Unisonic, Planet Of Zeus, Lucky Guneral. Πληροφορίες από το 2103608366 και προπωλήσεις από την Tickethouse (Πανεπιστημίου 42, εντός της στοάς).

Πηγή: athinorama.gr