Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (30 Απριλίου 2012)
Κριός
Με τον ανοιξιάτικο καιρό να πλημμυρίζει εκτός από την ατμόσφαιρα γύρω σας και τη διάθεσή σας, είναι λογικό το ενδιαφέρον σας να στρέφεται στον έρωτα. Αφεθείτε στη ρομαντική κατάσταση που σχηματίζεται αλλά μην ξεχνάτε πως η μαγεία διαρκεί πάντα για λίγο.
Είστε σίγουροι πως αποφύγατε αυτό που καιρό τώρα σας φόβιζε; Check again.  

Ταύρος

Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε κάτι, τουλάχιστον απολαύστε το. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο να μετατρέψετε τη δυσαρέσκεια σε απόλαυση, αλλά τα πάντα βρίσκονται στο μυαλό. Να είστε σίγουροι άλλωστε πως ακόμα και τα σκοτεινά πράγματα κρύβουν μια ευχάριστη πτυχή.
Οι σχέσεις σας με τους Ιχθύς περνούν από ένα αμφιλεγόμενο μονοπάτι.  

Δίδυμος

Μην διστάζετε να συγκρουστείτε, αν έτσι πρόκειται να υπερασπιστείτε την αλήθεια σας. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί που θα παραδεχτούν πως έχουν άδικο εύκολα- ετοιμαστείτε λοιπόν να διεκδικήσετε τα αυτονόητα με πυγμή και αποφασιστικότητα.
Μην περιφρονείτε τον έρωτα επειδή δεν σας έρχεται ακριβώς όπως τον θέλετε. Δώστε μια ευκαιρία στο διαφορετικό.  

Καρκίνος

Ο συνδυασμός Δία και Κρόνου σας χαρίζει περισσή ενέργεια και έντονο δυναμισμό. Μην κάνετε όμως το λάθος να διοχετεύσετε όλη σας την ορμή σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θετικά ή αρνητικά. Κινδυνεύετε να γίνετε υπερβολικοί, ζημιώνοντας τελικά τον ίδιο σας τον εαυτό.
Ήρθε η ώρα να πληρώσετε όσους σας αγνόησαν με το ίδιο νόμισμα.  

Λέων

Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και έχετε απόλυτο δίκιο. Η αλλαγή όμως στη ζωή σας θα έρθει όταν αποφασίσετε να αλλάξετε τον εαυτό σας. Όλα τα υπόλοιπα απλώς θα ακολουθήσουν το μέσα σας. Μην περιμένετε τις εξελίξεις να ‘ρθουν μόνες τους.
Θετική η επιρροή της Αφροδίτης στα ερωτικά- μια ενδιαφέρουσα μέρα σας περιμένει.  

Παρθένος

Ανεξάρτητα από το αν σας αρέσει η ευρεία δημοσιότητα ή όχι, αρχίζετε να γίνεστε πολύ δημοφιλείς. Σας μαθαίνει πολύς κόσμος που εσείς δεν γνωρίζετε και μια τέτοια κατάσταση ενέχει πάντα κινδύνους. Προφυλάξτε τα απόρρητα στοιχεία της ζωής σας με κάθε κόστος.
Στα ερωτικά, ένας δεύτερος δρόμος εμφανίζεται από το πουθενά. Είναι στο χέρι σας να τον διαβείτε.  

Ζυγός

Ένας ευγενικός ξένος με μαγική γοητεία που παρουσιάστηκε στη ζωή σας δεν είναι όπως δείχνει. Μην αφήσετε τα θέλγητρα να σας παρασύρουν και να θολώσουν την κρίση σας.
Τα οικονομικά σας έχουν ανάγκη από προσεκτική διαχείριση. Αποφύγετε τις δαπάνες αν δεν αποσκοπούν σε στόχους ουσίας. Σε καλή μοίρα τα επαγγελματικά σας.  

Σκορπιός

Βρίσκεστε στη μέση ενός εμπόλεμου κλίματος και το κακό είναι ότι οι συγκρούσεις που διαδραματίζονται δεν σας αφορούν προσωπικά. Δεν είναι κακό να ταχθείτε υπέρ αυτού που πιστεύετε ότι έχει δίκιο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείτε να επιστρατεύσετε και τη διπλωματικότητά σας.
Κάντε υπομονή στα επαγγελματικά, τα πράγματα θέλουν χρόνο για να έρθουν όπως τα θέλετε.  

Τοξότης

Φαίνεται πως οι γύρω σας είναι έτοιμοι να σας επιβραβεύσουν για αυτά που προσφέρατε αλλά εσείς αντιμετωπίζετε αυτή την αναγνώριση διστακτικά. Μην είστε τόσο καχύποπτοι, μερικές φορές οι προθέσεις των ανθρώπων μπορούν να είναι και αγνές.
Αποδεχτείτε προσκλήσεις που ξεφεύγουν από τα πλαίσια μιας φιλίας. Αν δείτε πως η μεταβολή μιας σχέσης σε κάτι διαφορετικό δεν σας βγαίνει, μπορείτε να υπαναχωρήσετε.  

Αιγόκερως

Ο Ερμής σας περιτριγυρίζει επικίνδυνα, γι’ αυτό δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε ό, τι κάνετε (και δεν κάνετε) σήμερα. Αποφύγετε επαφή με επικίνδυνα αντικείμενα, απειλητικούς ανθρώπους κ.τ.λ
Κάντε έναν κόπο να αποδείξετε σε κάποιον που σας αμφισβητεί ότι δεν έχει δίκιο. Ναι, είναι δυσάρεστο να αποδεικνύετε το αυτονόητο, αλλά καμιά φορά είναι προτιμότερο από το να διαιωνίσετε μια λάθος εκτίμηση.  

Υδροχόος

Είναι πολύ δύσκολο να μείνετε πιστοί στους στόχους σας, αλλά εδώ που φτάσατε δεν υπάρχει πλέον γυρισμός. Η μοναξιά μπορεί να είναι το κόστος της δύσκολης απόφασης που πήρατε, αλλά είναι σίγουρο πως στο τέλος θα ανταμειφθείτε.
Η Αφροδίτη σας ενθαρρύνει να βγείτε λίγο απ’ το σπίτι. Τα πράγματα φαίνονται πάντα καλύτερα υπό το φως του ήλιου.  

Ιχθύς

Έχετε νεύρα σήμερα και τα ξεσπάσματα που αυτά συνεπάγονται δεν είναι μόνο λυτρωτικά, αλλά και αστεία μερικές φορές. Βάλτε όμως όριο στην οξυθυμία σας γιατί αν συνεχιστεί με αυτούς τους ρυθμούς θα σας βυθίσει σε μεγαλύτερα προβλήματα από εκείνα που σας προκάλεσαν τα νεύρα.
Αν κάποιος σας κρατάει μούτρα χωρίς λόγο, ας λουστεί τις συνέπειες της ανωριμότητάς του. Δεν είστε η νταντά κανενός.


Πηγή: lifo.gr