Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (1 Μαΐου 2012)
Κριός
Ένα χαρακτηριστικό σας (του εσωτερικού ή του εξωτερικού εαυτού σας) ασκεί σχεδόν μαγνητική ερωτική έλξη σε ένα άτομο του περιβάλλοντός σας. Η δύναμη που έχετε πάνω του είναι πολύ μεγάλη και δεν πρέπει να την χειριστείτε ανεύθυνα και εγωιστικά.
Η επίδραση του Ερμή σας προκαλεί ταλαντεύσεις σε θέματα που πρέπει να σταθεροποιηθούν άμεσα. 

Ταύρος
Αντιμετωπίζετε με σκεπτικισμό τον έρωτα που καλπάζει προς το μέρος σας, χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν είναι κακό να λαμβάνετε μέτρα προφύλαξης (έχετε απογοητευτεί πολλάκις στο παρελθόν, άλλωστε) αλλά δεν χρειάζεται να φοβίζετε όσους σας προσεγγίζουν.
Ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά, ένας κίνδυνος ελλοχεύει διακριτικά αλλά απειλητικά. 

Δίδυμος
Τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα βρίσκονται σε έξαρση σήμερα και ψάχνετε απεγνωσμένα τις σωστές κατευθύνσεις για να τα εκτονώσετε. Μην ξεχνάτε πως πρόκειται για μια αυστηρά προσωπική σας υπόθεση στην οποία πρέπει να ανταποκριθείτε όπως νομίζετε εσείς και όχι άλλοι για εσάς.
Η παρουσία της Αφροδίτης σας ευνοεί αλλά σας βάζει σε περιπέτειες. 

Καρκίνος
Οι φίλοι σας έχουν ανάγκη να ακούνε τη γνώμη σας αλλά πρέπει επιτέλους να μάθετε να την εκφράζετε με ήπιο και ευγενικό τρόπο (όσο κι αν σας εκνευρίζουν). Η μέρα ξεκινάει με νεύρα αλλά γύρω στο απόγευμα θα φτάσει στα αυτιά σας κάποιο νέο που θα σας αλλάξει εντελώς τη διάθεση.
Κάποιος που σας πλήγωσε ψάχνει τρόπο να επανορθώσει. 

Λέων
Μην αφήνετε την απαισιοδοξία των άλλων να σας πτοήσει. Έχετε αποφασίσει να κοιτάξετε τη ζωή με θετική ματιά και οι αγώνες που δώσατε για να φτάσετε μέχρι εδώ ήταν αρκετά επίπονοι.
Φερθείτε με εξυπνάδα στα ερωτικά σας και μην περιμένετε τα πάντα στο πιάτο. Κάποια πράγματα καλώς ή κακώς πρέπει να τα κερδίσετε με μάχη. 

Παρθένος
Αποφύγετε τις επικίνδυνες ασχολίες, ειδικά μετά το μεσημέρι. Οτιδήποτε περιέχει ακόμα και υποψία κινδύνου θα πρέπει οπωσδήποτε να βγει από τη λίστα των σημερινών σας σχεδίων (όσο ελκυστικό κι αν σας φαίνεται).
Ίσως έχετε δείξει υπερβολική εμπιστοσύνη σε κάποιον. Μην του αναθέτετε υποχρεώσεις που μπορείτε να διεκπεραιώσετε καλύτερα μόνοι σας. 

Ζυγός
Επιτέλους βλέπετε καθαρότερα μια συγκεκριμένη κατάσταση που ο θυμός και η αρνητική προδιάθεση σας εμπόδιζαν να αντιμετωπίσετε ορθολογικά. Είναι σημαντικό να δείξετε ωριμότητα και σύνεση, ακόμα κι αν μέσα σας θέλετε να ξεσκίσετε τις σάρκες αυτού που βρίσκεται απέναντί σας.
Οι σχέσεις σας με τους Κριούς βρίσκονται σε πολύ σωστή πορεία. 

Σκορπιός
Μια μεγάλη πρόκληση βρίσκεται προ των πυλών και πρέπει να οπλιστείτε με πολύ θάρρος για να την αντιμετωπίσετε. Η αναβλητικότητα θα ‘χει μόνο αρνητικά αποτελέσματα, γι’ αυτό μην τη σκεφτείτε καν.
Αν κρύβετε κάτι από τον/ τη σύντροφό σας, ήρθε η ώρα να το αποκαλύψετε. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για να ξεκαθαρίσει και αυτό το ζήτημα. 

Τοξότης
Προσπαθήστε να αποφορτίσετε το τεταμένο κλίμα που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Μην φοβάστε να διασκεδάσετε και να το ρίξετε έξω- σας αξίζει περισσότερο από τον καθένα άλλωστε.
Προσέξτε ιδιαίτερα τις συμβουλές που προέρχονται από πληγωμένους Αιγόκερους- μάλλον δεν έχουν και τις καλύτερες των προθέσεων απέναντί σας πλέον. 

Αιγόκερως
Αν μετακομίσατε πρόσφατα, βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε και την παραμικρή γωνία του νέου σας σπιτιού. Γενικά, αποκλείστε το ενδεχόμενο των εντελώς απρόοπτων εκπλήξεων. Είναι καλύτερα να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων στη ζωή σας σήμερα.
Ένα βραδινό τηλεφώνημα θα σας βάλει σε σκέψεις. Να θυμάστε πως πότε δεν πρέπει να λέτε ποτέ. 

Υδροχόος
Ο θυμός σας απέναντι στο άτομο που κάποτε σήμαινε πολλά για σας είναι εντελώς δικαιολογημένος. Αυτή τη φορά το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει από την πλευρά του και όχι από τη δική σας. Ανεχτήκατε πολλά- το θέμα μεταξύ σας δεν χωράει άλλες υποχωρήσεις.
Ο Κρόνος σας στέλνει αρκετές ευκαιρίες για να κάνετε μια νέα αρχή, αξιοποιήστε τις όσο προλαβαίνετε. 

Ιχθύς
Η μέρα μοιάζει ατελείωτη αλλά με τις σωστές μεθοδεύσεις θα λάβει ευτυχές τέλος. Δεν είναι η σωστή στιγμή να αναμοχλεύσετε  άλυτα ζητήματα του παρελθόντος. Κανένας δεν είναι έτοιμος να τα διευθετήσει ακόμα.
Οι σχέσεις σας με τους Κριούς περνάνε από χίλια κύματα. Δώστε τους χρόνο να εξηγηθούν πριν προβείτε σε επίθεση.

Πηγή: Lifo