Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (2 Μαΐου 2012)
Κριός
Πηγαίνετε κόντρα στον εαυτό σας σήμερα. Ό, τι έρθει στο μυαλό σας πρώτο είναι και αυτό που πρέπει να απορρίψετε. Σκεφτείτε καλά τις κινήσεις σας και αποφύγετε τις παρορμήσεις.
Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας στα ερωτικά. Είναι πολύ πιθανό να στέλνετε αντιφατικά μηνύματα και να ‘στε σίγουροι πως αυτό θα σας καταλογιστεί.  

Ταύρος


Έχετε κουραστεί να ακούτε ένα συγκεκριμένο άτομο να διαμαρτύρεται για την άδικη μοίρα του και να παριστάνετε ότι το συμπονάτε για τα δεινά που νομίζει πως περνάει. Βάλτε το στη θέση του επιτέλους και απαλλάξτε τον εαυτό σας από την αχρείαστη φόρτιση.
Η Αφροδίτη επιδρά θετικά στην ερωτική σας διάθεση και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με μεγαλύτερη δεκτικότητα.  

Δίδυμος

Αν έχετε αναλάβει κάποια υποχρέωση απέναντι σε φιλικό ή άλλο πρόσωπο, φέρτε την εις πέρας άμεσα για να τελειώνετε. Ακόμα κι αν δυσανασχετείτε απέναντί του, είναι καλύτερο να φανείτε συνεπείς και να μην διαψεύσετε τις προσδοκίες του.
Ο Πλούτωνας φέρνει αρκετές δυσκολίες σήμερα αλλά η ενέργεια που σας δίνει ο έντονος αυτή την περίοδο έρωτας, σας βοηθάει να τις ξεπεράσετε.  

Καρκίνος

Έχετε σφάλει και το γνωρίζετε (αν και ομολογουμένως δεν θέλετε να το παραδεχτείτε). Είναι κρίμα να αφήσετε ένα πείσμα να τα καταστρέψει όλα. Αφήστε κατά μέρος τον εγωισμό λοιπόν και φανείτε ως οι ανώτεροι της υπόθεσης.
Μην φοβάστε να παίξετε λίγο στα ερωτικά σας. Καλή και η σοβαρότητα αλλά μερικές φορές λίγη άκακη διασκέδαση είναι ό, τι πρέπει.  

Λέων

Η μέρα σηκώνει μετάνοιες τόσο για εσάς όσο και για τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Ένα γεγονός θα αλλάξει εκ θεμελίων τη γνώμη σας απέναντι σε άτομα και καταστάσεις και θα σας δείξει ότι ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγή πλεύσης.
Η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τους Διδύμους γίνεται ολοένα και πιο ερωτική. Έχει έρθει η ώρα να κάνετε τη μεγάλη δήλωση.  

Παρθένος

Η στέρηση συνήθως προκαλεί σύγχυση και επιπολαιότητα. Αυτό όμως δεν θα ισχύσει στη δικιά σας περίπτωση, αφού η αποχή από μια συγκεκριμένη τακτική/ συνήθεια θα αποβεί ευεργετική για τη διάθεση και τα σχέδιά σας.
Δώστε περισσότερη σημασία στα επαγγελματικά σας, μια νέα μέρα αισιοδοξίας ξημερώνει και δεν πρέπει να την χάσετε.  

Ζυγός

Η υπομονή σας έχει αρχίσει να εξαντλείται κι εσείς βρίσκεστε στο τσακ να εκραγείτε (και όλοι ξέρουμε τι συνέπειες έχουν συνήθως οι εκρήξεις σας). Ίσως τελικά να μην έχετε άλλη επιλογή, παρά να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο σε όσους σας προκαλούν.
Σε καλή πορεία τα οικονομικά σας- η πορεία του Ερμή ευνοεί τον έξυπνο προγραμματισμό.  

Σκορπιός

Ο αποχωρισμός είναι δύσκολος, αλλά πρέπει να φανείτε δυνατοί. Ένα τέλος είναι πάντα συγκλονιστικό αλλά η νέα αρχή που το διαδέχεται είναι ο προάγγελος της εξέλιξής σας. Οι εμπειρίες σας πληθαίνουν κι εσείς ωριμάζετε.
Μην κλείνετε πόρτες σήμερα, θα χρειαστείτε τους συμμάχους που σας παρουσιάζονται. Ο Δίας σας παρέχει τη νηφαλιότητα που τόσο έχετε ανάγκη.  

Τοξότης

Αν αισθάνεστε παραγκωνισμένοι, μην αντιδράσετε δείχνοντας την πικρία και την απογοήτευσή σας. Θα δώσετε ικανοποίηση σ’ αυτούς που σας περιφρονούν και κάτι τέτοιο δεν σας συμφέρει καθόλου. Αδιαφορήστε και πολεμήστε τους με τα ίδια όπλα.
Προσοχή στις υπόγειες κινήσεις των Υδροχόων. Εμπιστευτείτε μόνο ό, τι βλέπετε και όχι ό, τι υποθέτετε.  

Αιγόκερως

Κινδυνεύετε πάλι να απορροφηθείτε από τη δουλειά. Όλοι ξέρουν πόσο καλοί είστε στο αντικείμενό σας, δεν είναι ανάγκη συνεπώς να εθίζεστε σ’ αυτό. Κάντε τα πάντα με μέτρο.
Απαντήστε σε κλήσεις και προσκλήσεις που αφήσατε μετέωρες τις προηγούμενες μέρες. Ίσως σας φανεί βαρετή η διαδικασία, αλλά τουλάχιστον θα σημάνει μια ειλικρινή εκκαθάριση.  

Υδροχόος

Μην αφήσετε τις τύψεις και τις αμφιβολίες να θολώσουν την κρίση σας. Η κατάσταση έχει διαμορφωθεί εδώ και μέρες (για να μην πω μήνες) και τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί για να την διαφοροποιήσει.
Για ακόμη μια φορά θα χρειαστεί να έρθετε σε δύσκολες συνεννοήσεις με αδυσώπητους Διδύμους- οπλιστείτε λοιπόν με υπομονή και χιούμορ.  

Ιχθύς

Το φλερτ και ο έρωτας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σήμερα στη ζωή σας. Αυτό δε σημαίνει όμως πως πρέπει να αφήσετε τις ισορροπίες να διαταραχθούν, δίνοντας προβάδισμα στην καλοπέραση. Η δουλειά σας, σας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.
Προσοχή στην διατροφή σας, μην βάζετε στο στόμα σας ό, τι σας πλασάρουν.


Πηγή: lifo.gr