Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (3 Μαΐου 2012)
Κριός
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθάει να επαναπροσδιορίσετε οικονομικούς στόχους και ενδεχομένως να ξεσκονίσετε πλάνα που είχατε αφήσει στο συρτάρι της αναβολής.
Μην αθετήσετε μια σοβαρή υπόσχεση που δώσατε πριν λίγες μέρες γιατί η αξιοπιστία σας κρέμεται από μια κλωστή. Άνοδος στα συναισθηματικά σας , ειδικά στον ερωτικό τομέα.  

Ταύρος

Η μέρα σας χαρακτηρίζετε από καλοτυχία. Θα παρατηρήσετε πως όλα τα σχέδιά σας θα κυλήσουν ομαλά, καταλήγοντας στο σημείο για το οποίο τα προορίζατε. Μην διστάσετε να καλομάθετε τον εαυτό σας λίγο.
Προσοχή στις ύποπτες κινήσεις των διδύμων- προσέξτε γιατί και ποιόν εμπιστεύεστε. Δεν είναι μέρα για υπερβολικές παραχωρήσεις και υποχωρήσεις.  

Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη εισέρχεται στον δωδέκατο οίκο, γι’ αυτό μην απορήσετε αν αισθανθείτε μοναχικοί. Είναι φυσιολογικό να επιδιώξετε την απομόνωση μιας και μέσα σας λαμβάνουν χώρα σημαντικές αλλαγές, που πρέπει να επεξεργαστείτε προσεκτικά και χωρίς αντιπερισπασμούς.
Δώστε προσοχή στην ενημέρωσή σας- η ειδησεογραφία της ημέρας κουβαλάει προσωπικές εκπλήξεις που δεν πρέπει να χάσετε.  

Καρκίνος

Νέοι φίλοι έρχονται στο προσκήνιο συστήνοντάς σας νέες ιδέες και απόψεις. Μη φοβηθείτε να τις αγκαλιάσετε- μόνο καλό θα σας κάνουν. Απολαμβάνοντας και εκτιμώντας νέα πράγματα δεν απαρνιέστε άλλωστε το παρελθόν.
Οι μικρές στιγμές της καθημερινότητας είναι εκείνες που καθορίζουν την ευτυχία μας. Σταματήστε να κυνηγάτε μεγαλεία που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.  

Λέων


Οι παρεξηγήσεις και οι μικροκαυγάδες είναι το βασικό χαρακτηριστικό της σημερινής μέρας. Μην αφήσετε την κατάσταση να σας εκνευρίσει υπερβολικά. Εξετάστε τις προθέσεις και μην σταθείτε στους τύπους και στην πολιτική ορθότητα.
Μια συμφωνία που έχετε κάνει με έναν Ζυγό κινδυνεύει να γκρεμιστεί. Προλάβετε τις ολέθριες συνέπειές της πριν να είναι αργά.  

Παρθένος

Το κόλπο της αδιαφορίας πετυχαίνει. Το άτομο που σας ενδιαφέρει τρώγεται με τα ρούχα του και περιμένει εναγωνίως ένα σας τηλέφωνο. Για πόσο ακόμα όμως σας συμφέρει να το παίζετε δύσκολοι; Προσέξτε μην αποξενώσετε πρόσωπα σημαντικά στη ζωή σας.
Εκτιμήστε τη ρουτίνα που γεννιέται αργά αργά, άλλοι θα σκότωναν για να έχουν την σταθερότητά σας.  

Ζυγός

Ο έκτος οίκος σας κατακλύζεται από την επιρροή της Νέας Σελήνης, γεγονός που γεμίζει τη διάθεσή σας με θυμό και βίαιες ορμές. Εκτονωθείτε σε ασφαλές μέρος και προσέξτε μην εκτεθείτε σε πρόσωπα που δεν θα σας συγχωρήσουν.
Κάτι πολύ συναρπαστικό έρχεται προς το μέρος σας και η αναμονή δεν θα μπορούσε να είναι πιο γλυκιά. Φροντίστε να φανείτε αντάξιοι της περίστασης.  

Σκορπιός

Η ένταση ανάμεσα σε σας και τον/ τη σύντροφό σας είναι κάτι που πρέπει να περιμένετε σήμερα. Μην πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε και κρατήστε την όποια αντιπαράθεση σε ένα στοιχειώδες επίπεδο αξιοπρέπειας.
Εμπιστευτείτε τους κολλητούς σας σε ό, τι κι αν σας πουν . Σας ξέρουν πολύ καλύτερα απ’ ό, τι νομίζετε.  

Τοξότης

Οι αλλαγές που σχεδιάζετε είναι απολύτως εφικτές, αλλά δεν μπορούν να επέλθουν με μόνη τη δική σας προσπάθεια. Χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου έμπιστου προσώπου την οποία πρέπει να ζητήσετε χωρίς ντροπές και αναστολές.
Προσέξτε την επιπολαιότητα που φέρνει στη ζωή σας ο Ερμής. Ως ένα βαθμό είναι αναπότρεπτη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να την περιορίσετε σημαντικά.  

Αιγόκερως

Η μέρα ενδείκνυται για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είτε αυτό αφορά κάποια επαγγελματική εργασία, είτε μια διαπροσωπική σχέση. Τα φαντάσματα του παρελθόντος ανήκουν στο παρελθόν κι εκεί πρέπει να μείνουν.
Ο Άρης σας δίνει την αναγκαία επιθετικότητα για να ξεπεράσετε τα εμπόδια που σας θέτουν οι εχθρικές παρουσίες της ζωής.  
Υδροχόος
Ο έρωτας σας επισκέπτεται μέσα από ένα απροσδόκητο πρόσωπο. Θα μάθετε να εκτιμάτε όχι μόνο τις φαντασιώσεις αλλά και την πραγματικότητα, που αν και άχαρη, μερικές φορές αποδεικνύεται υπέροχη.
Οι σχέσεις σας με τους Παρθένους δοκιμάζονται για ακόμη μια φορά. Ίσως ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε την προσπάθεια οριστικά και αμετάκλητα.  

Ιχθύς

Περίεργες ειδήσεις από το πουθενά θα φτάσουν σήμερα στα αυτιά σας, κάνοντάς σας να απορείτε για την αυθεντικότητά τους. Μην πιστεύετε ό, τι ακούτε αλλά μην εθελοτυφλείτε κιόλας.
Ένας Υδροχόος θα κάνει αισθητή την παρουσία και τις ερωτικές του προθέσεις αλλά δεν είστε σίγουροι πως πρέπει να ανταποκριθείτε. Αφήστε το ένστικτό σας να σας δείξει το δρόμο.


Πηγή: lifo.gr