Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλ ατα ζώδια (4 Μαΐου 2012)
Κριός
Είναι η καλύτερη εποχή να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους και γνωστούς. Ο χρόνος που πέρασε σας ωρίμασε όλους και τα προβλήματα του παρελθόντος έχουν εξαλειφθεί διά παντός. Τσεκάρετε τα mails σας όπως και κάθε άλλη πιθανή οδό επικοινωνίας.
Νέα ανοίγματα στα ερωτικά- η καχυποψία που είχατε το προηγούμενο διάστημα επιτέλους σας απαλλάσσει από την παρουσία της.  

Ταύρος


Με τον Δίδυμο στον δεύτερο οίκο τα οικονομικά σας βελτιώνονται ραγδαία και βλέπετε τους στόχους σας να μην απέχουν όσο πριν από την πραγματοποίηση. Μείνετε συγκεντρωμένοι και μην αφήσετε την προσοχή σας να στραφεί σε ανούσια ζητήματα.
Μην αναλώνεστε σε ερωτικές ιστορίες που έχουν τελειώσει προ πολλού. Η απεξάρτηση είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη.  

Δίδυμος

Η επίδραση της Σελήνης στο ζώδιό σας είναι πολυδιάστατη. Από τη μια σας δίνει ηγετικό ρόλο σε ό, τι διαδραματίζεται στη ζωή σας, γεγονός που συνεπάγεται δύναμη και εξουσία. Από την άλλη όμως σας τοποθετεί στο άβολο επίκεντρο της κριτικής.
Αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας, ειδικά στα ερωτικά, αλλά μην επιχειρήσετε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.  

Καρκίνος

Η εσωστρέφεια και η ενδοσκόπηση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ημέρας. Αναζητείτε τις απαντήσεις στα φλέγοντα ψυχολογικά σας ερωτήματα μέσα σας και δεν θα μπορούσατε να πράξετε πιο σωστά. Μην σπαταλάτε ενέργεια σε ανούσιες υποθέσεις.
Η στασιμότητα των ερωτικών θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις. Μήπως ένας μακροχρόνιος κύκλος έφτασε στο τέλος του;  

Λέων

Η ξεγνοιασιά και η παιδικότητα που σας κατακλύζουν σήμερα είναι ενδείξεις ότι πρέπει επιτέλους να βγείτε και να ξεσκάσετε, μακριά απ’ ό, τι σας κατατρώει στη ρουτίνα σας.
Ο Δίδυμος στον εντέκατο οίκο εγγυάται καλοπέραση και αναπτέρωση της διάθεσής σας με τη συντροφιά αγαπημένων φίλων. Προσοχή σε όσους ενδεχομένως προσπαθήσουν να σας ρίξουν.  

Παρθένος

Αν κάποιος ζητάει επίμονα τη βοήθειά σας και τη χρειάζεται πραγματικά, θα πρέπει να τη λάβει. Μην κάνετε όμως το λάθος να προδώσετε τα μυστικά σας- κάποιες γνώσεις και τακτικές θα πρέπει να μένουν αυστηρά στο μυαλό σας.
Συνιστάται υπομονή σε περίπτωση που δέχεστε πιέσεις ή επιπλήξεις από άτομο που βρίσκεται σε θέση ισχύος.  

Ζυγός

Η επίδραση που ασκεί στον ένατο οίκο σας ο Δίδυμος σημαίνει αφενός χαρά και καλοπέραση και αφετέρου την εκ νέου οργάνωση των συχνά άχαρων δημοσίων σχέσεών σας. Αφεθείτε για λίγο σ’ αυτή την κατάσταση- δεν θα σας βλάψει αν τη διαχειριστείτε με μέτρο.
Στα ερωτικά, οι ψεύτικες υποσχέσεις σηματοδοτούν το τέλος μιας επώδυνης πορείας.  

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να περιμένετε τα απίστευτα. Η μια σας προσδοκία θα καταρρίπτεται μετά την άλλη και αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό. Τουλάχιστον όμως δεν θα βαρεθείτε ούτε λεπτό.
Οι εντάσεις στο ερωτικό τοπίο είναι σημάδια ζωτικότητας, οπότε δεν πρέπει να σας παίρνουν από κάτω. Αξιοποιήστε τες κατά τον δημιουργικότερο δυνατό τρόπο.  

Τοξότης

Ο Δίας στον Κριό σας δίνει το έναυσμα για τη γέννηση πολλών ιδεών που έχουν τη δύναμη να σας αναβαθμίσουν ολοκληρωτικά. Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας, οι σκέψεις και οι ικανότητές σας μπορούν να σας οδηγήσουν σε γρήγορη καταξίωση, αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά.
Αμυνθείτε έναντι των ξεσπασμάτων του/ της συντρόφου σας. Η ευθύνη σας είναι πολύ μικρότερη από εκείνη που σας καταλογίζεται.  

Αιγόκερως

Οι πλανητικές κινήσεις ενθαρρύνουν τον επαναπροσδιορισμό της στάσης σας απέναντι στο σώμα και τη φυσική σας κατάσταση. Σταματήστε να θεωρείτε τη γυμναστική περιττή κι τον εαυτό σας αταίριαστο με αυτή. Η επίδοσή σας μετά από μια μικρή προσπάθεια μπορεί να σας εκπλήξει.
Προσεγγίστε το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας χωρίς ντροπές και νάζια. Μεγαλώσατε πια!  

Υδροχόος

Κρατήστε τις παρορμήσεις σας υπό έλεγχο γιατί ο ορθολογισμός είναι μεγίστης σημασίας για το συμφέρον σας σήμερα. Δείξτε σε όσους σας επιβλέπουν πως μπορείτε να λειτουργήσετε χωρίς σύγχυση υπό καθεστώς πίεσης (επαγγελματικής και μη).
Μήπως τελικά να μένατε απλοί φίλοι με εκείνο το ξεχωριστό πρόσωπο; Αφού δεν σας βγαίνει διαφορετικά…  

Ιχθύς

Ο Δίδυμος στον τέταρτο οίκο θέτει υπό διακινδύνευση το οικογενειακό σας περιβάλλον. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον τρόπο που διαχειρίζεστε λεπτές διαπροσωπικές υποθέσεις.
Ήρθε η ώρα να θέσετε τους δικούς σας όρους στο ερωτικό παιχνίδι. Ακόμα κι αν δεν είναι του γούστου σας αυτή η τακτική, θα σας βοηθήσει να του/της ψήσετε το ψάρι στα χείλη.
 


Πηγή: lifo.gr