Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια (5- 6 Μαΐου)
Κριός

Η θετική ενέργεια που σας κατακλύζει αυτό το διήμερο είναι τόσο μαζική που συμπαρασύρει ακόμα και τους κοντινούς σας φίλους. Αξιοποιήστε τη δημιουργικά και μην την περιορίσετε μένοντας κλεισμένοι στο σπίτι. Ο Ερμής σας δίνει κίνητρα και όρεξη για τρεχάματα. Θα κουραστείτε λίγο αλλά θα κάνετε μεγάλη χάρη στον εαυτό σας.

Ταύρος

Η κίνηση της Σελήνης σε σχέση με τον Δίδυμο ευνοεί τα οικονομικά σας και σας επιβραβεύει για τις επιλογές που κάνατε μέχρι στιγμής. Είναι καλή στιγμή να ξεκουραστείτε και να αφήσετε τις πολλές έγνοιες για άλλους. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στα ερωτικά, με αυτό τον τρόπο θα προσελκύσετε πιο αποτελεσματικά το επιθυμητό πρόσωπο.

Δίδυμος

Η περιπέτεια σας καταδιώκει αυτό το Σαββατοκύριακο και καλά θα κάνετε να ενδώσετε σ’ αυτή. Ούτως ή άλλως χρειάζεστε καιρό τώρα αλλαγή σκηνικού, συνεπώς πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία. Η θέση της Σελήνης λειτουργεί ενθαρρυντικά για το εγώ σας, οπότε είναι αναμενόμενη η αίσθηση πως βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου.

Καρκίνος

Το στρες είναι ιδιαίτερα έντονο (ειδικά το Σάββατο) και τα αίτιά του εντοπίζονται κάπου ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα ερωτικά. Μήπως να τους αφήνατε όλους να τρώγονται και να γλιτώνατε αυτή την καταδίκη; Παρά τα παιχνίδια του Πλούτωνα με τη Σελήνη, την Κυριακή ανακτάτε την συγκέντρωσή και την καλή σας διάθεση.

Λέων

Καλώς ή κακώς, ο μόνος τρόπος να κατατροπώσετε τους αντιπάλους σας είναι να εντοπίσετε τα αδύνατα σημεία τους (και δεν εννοώ μια λεπτή μέση ή ένα ατροφικό μπράτσο). Ανταποδώστε τα χτυπήματα- δεν μπορεί μια ζωή να είστε θύματα. Οι πλανητικές κινήσεις ενθαρρύνουν τη συνεργασία στα επαγγελματικά και τη συντροφικότητα στα προσωπικά σας.

Παρθένος

Κάποιος σας πιέζει να πάρετε άμεσα μια απόφαση, αλλά εσείς απλώς δεν είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Καθυστερήστε όσο μπορείτε την προθεσμία που σας δίνεται και προς θεού αποφύγετε τους καυγάδες. Ο Πλούτωνας στον πέμπτο οίκο υποδαυλίζει παλιές έχθρες και σας φέρνει αντιμέτωπους με μια αντιπαλότητα που είχατε ξεχάσει αλλά ποτέ δεν είχατε λήξει.

Ζυγός

Μια υποβόσκουσα ανησυχία σας κατατρώει, χωρίς όμως να εκδηλώνεται ευθέως. Μην ψάχνετε για λύσεις στα εύκολα σημεία- η πηγή του προβλήματος βρίσκεται μάλλον στο σημείο που φοβάστε να σκαλίσετε. Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο εκτοξεύει τα ερωτικά σας και σας δίνει άφθονες απολαύσεις. Χειριστείτε τις με μέτρο και σοβαρότητα. Τίποτα δεν δίνεται άνευ όρων.

Σκορπιός

Είναι στο χέρι σας να μετατρέψετε τις αναταραχές που παρατηρούνται στη ζωή σας σε κάτι παραγωγικό και ουσιώδες. Μια διαφωνία μπορεί να αποτελέσει βάθρο για την εξέλιξή σας, αρκεί να την δείτε με τη σωστή ματιά. Εντάσεις στα ερωτικά, που ίσως αποτελούν ένδειξη μιας βαθύτερης ρήξης. Μη βιαστείτε να μπαλώσετε καταστάσεις ελαφρά τη καρδία.

Τοξότης

Το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο από συζητήσεις επί συζητήσεων, συχνά για ανώφελα ζητήματα. Η κατάσταση θα σας κουράσει, ειδικά σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας (μιας και προτιμάτε να τα κάνετε παρά να τα συζητάτε). Υπομονή, θα περάσει το ντελίριο αυτό. Ένας φίλος από τα παλιά θα τηλεφωνήσει την Κυριακή ζητώντας εξηγήσεις ή κατευθύνσεις.

Αιγόκερως

Τα ανθρωπιστικά σας αισθήματα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και καθορίζουν τη συμπεριφορά σας αυτές τις μέρες. Μη φοβάστε να εκφραστείτε ελεύθερα, ακόμα κι αν μερικοί προτίθενται να σας χλευάσουν γι’ αυτό. Προσοχή στα παιχνίδια της Αφροδίτης. Μην βλέπετε έρωτες εκεί που δεν υπάρχουν- προστατεύστε τον εαυτό σας από την πλάνη.

Υδροχόος

Ο συνδυασμός Σελήνης και Διδύμου ευνοεί τα ερωτικά σας, δίνοντάς τους καινούργιες προοπτικές και διαστάσεις. Δεν είστε παιδιά πλέον, αρχίστε να εξοικειώνεστε με το ενδεχόμενο μιας ώριμης δέσμευσης. Ο Ερμής σας κατατρέχει διαρκώς, προκαλώντας μερική σύγχυση στα επαγγελματικά. Μην ανησυχείτε όμως, ένα άτομο είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το τέλμα.

Ιχθύς

Η Σελήνη στον τέταρτο οίκο δεν ασκεί και την καλύτερη επιρροή στη διάθεσή σας. Είναι πολύ πιθανό να φλερτάρετε με την κατάθλιψη, γι’ αυτό πάρτε εγκαίρως τα μέτρα σας. Επικοινωνήστε με αυτούς που σας φτιάχνουν το κέφι και φέρτε τους κοντά σας. Αφήστε την κατάσταση των ερωτικών στη ρευστότητά της. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο σ’ αυτή τη φάση.

Πηγή: lifo.gr