Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (7 Μαΐου 2012)
Κριός
Είστε οι κυβερνήτες του πλοίου σας και παρότι αυτό μερικές φορές μοιάζει άχαρο δεν παύει να είναι αλήθεια. Πρέπει να θυμάστε πως η ζωή σας και ο τρόπος που την αντιμετωπίζετε είναι υπ’ ευθύνη σας και όποιος θέλει να είναι μαζί σας οφείλει να το σεβαστεί.
Ένας έρωτας μπορεί να δώσει τη θέση του σε μια δυνατή φιλία. Πρέπει όμως πρώτα να έχει τελειώσει.  

Ταύρος

Η Σελήνη επηρεάζει αρνητικά τα συναισθήματά σας, τα οποία με τη σειρά τους δυσχεραίνουν την επικοινωνία σας με τους άλλους. Πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε το θυμό σας σαν ενήλικες. Επίσης λίγη διπλωματία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.΄
Ανοίξτε την αγκαλιά σας σε κάτι καινούργιο. Όλο λέτε πως θα το κάνετε αλλά όλο κάτι σας δυσαρεστεί τόσο όσο χρειάζεται για να την κλείσετε πάλι.  

Δίδυμος

Για κάποιο λόγο όλοι σήμερα σας κοιτούν σα να είστε ο αρχηγός από τον οποίο περιμένουν καθοδήγηση. Ξέρουμε καλά ότι δεν είστε αυτός ο τύπος. Προτιμάτε να σας προστατεύουν παρά να προστατεύετε και θα ήταν ειλικρινές (και σωτήριο για σας) να το καταστήσετε σαφές.
Προσοχή στα οικονομικά- οι άσκοπες αγορές σας παρασέρνουν σε λάθος τρόπο ζωής.  

Καρκίνος

Η ενέργειά σας ανεβαίνει κατακόρυφα αλλά οι παρορμήσεις σας, σας οδηγούν σε λάθος κατευθύνσεις. Φροντίστε να διοχετεύσετε τις δυνάμεις σας (αφού τις έχετε) σε μια γόνιμη πλευρά και μην εφευρίσκετε συνεχώς δικαιολογίες για τις χαζομάρες σας.
Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο σας λέει ψέματα κι δεν λέτε να το καταλάβετε. Μην επαναπαύεστε στις διαβεβαιώσεις του κόσμου- δεν είναι τα πάντα αλήθεια.  

Λέων

Η θέση της Σελήνης είναι κρίσιμη για τα προσωπικά σας ζητήματα. Πολλά από τα μυστικά σας έρχονται στην επιφάνεια χωρίς να το θέλετε και πρέπει επειγόντως να ρυθμίσετε την κατάσταση πριν πάρουν ανεξέλεγκτη τροπή.
Αντιδράστε στην πίεση που σας ασκείται. Όσο δείχνετε ανοχή τόσο κάποιοι επιτήδειοι θα εκμεταλλεύονται εσάς και τις ικανότητές σας.  

Παρθένος

Η κίνηση στον ενδέκατο οίκο σας ευνοεί τις φιλικές σας σχέσεις και επουλώνει παλιές πληγές που προκλήθηκαν από καυγάδες και παρεξηγήσεις. Δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο για την θεμελίωση μιας γερής σχέσης όμως και δεν θα ‘ταν καλό να πιέσετε την κατάσταση εφόσον η πραγματικότητα δεν βοηθάει.
Προστατεύστε την ιδιοκτησία σας από όσους την επιβουλεύονται.  

Ζυγός

Η καριέρα σας και η εξέλιξή της σας προβληματίζει ιδιαίτερα, αλλά μάλλον δεν είναι η σωστή στιγμή να στρέψετε την προσοχή σας αποκλειστικά στα επαγγελματικά. Η Αφροδίτη δημιουργεί ευοίωνες συνθήκες για τα ερωτικά σας- εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία.
Μια πληροφορία προβλέπεται να σας σοκάρει και να σας βάλει σε σκέψεις αναφορικά με μια πρόσφατη επιλογή σας.  

Σκορπιός

Το μυαλό σας σήμερα θα κατεβάσει σπουδαίες και πρωτότυπες ιδέες. Το κλειδί για τη λύση των προβλημάτων σας βρίσκεται μέσα σας- είναι λάθος να το αναζητάτε σε άλλους. Η αλήθεια είναι πως εσείς σας γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα.
Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους Αιγόκερους. Αν τους θέλετε με το μέρος σας (φιλικά ή ερωτικά) μην τους φέρνετε αντιρρήσεις.  

Τοξότης

Οι αποφάσεις που πήρατε για τον τρόπο πλεύσης σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις έχουν δυσαρεστήσει αρκετούς. Θα μείνετε πιστοί στη δέσμευσή σας απέναντι στον εαυτό σας ή θα αλλαξοπιστήσετε πάλι; Από εσάς θα κριθεί.
Κάποιος Υδροχόος σας έχει κάνει τη ζωή κόλαση. Στην πραγματικότητα όμως απλώς θέλει να δει πόσο αντέχετε.  

Αιγόκερως

Ο Δίας σας προμηθεύει με όλα εκείνα τα μέσα που σας είναι απαραίτητα για να κάνετε αυτόν/ αυτή που φλερτάρετε να σας προσέξει. Το κόλπο θα πετύχει για τώρα, αλλά αν ο άλλος δεν σας θέλει, η χαρά σας θα είναι δυστυχώς πρόσκαιρη.
Η πίστη σας στον επαγγελματικό δρόμο που διαλέξατε θα αποδώσει επιτέλους καρπούς και θα κλείσει στόματα.  

Υδροχόος

Αν αισθάνεστε αγωνία για τα σχέδια που έχετε στα σκαριά, μην την αφήσετε να σας καταβάλει. Διέρχεστε από μια μεταβατική περίοδο που σας στερεί πράγματα που μετά θα σας χαριστούν επαυξημένα και σε αφθονία.
Αντισταθείτε στην τάση του Ερμή να σας σπρώχνει στα βαθιά. Θα ασχοληθείτε και με τα δύσκολα, αλλά θα το κάνετε όταν είστε έτοιμοι.  

Ιχθύς

Η μέρα είναι πολύ κουραστική. Σα να μη σας έφταναν όλα σας τα προβλήματα έρχονται και η φίλοι σας να προσθέσουν στα βάσανά σας και τα δικά τους. Μην τους αποπάρετε όμως- βοηθήστε όπου και όποιον μπορείτε, χωρίς βέβαια να παραμελήσετε τον εαυτό σας.
Πετάξτε πράγματα που σας θυμίζουν τα παλιά και κάντε μια νέα αρχή χωρίς τις κακές αναμνήσεις που αυτά κουβαλάνε.Πηγή: lifo.gr