Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (8 Μαΐου 2012)
Κριός
Η χαλάρωση είναι η στάση που ενδείκνυται για σήμερα. Οποιαδήποτε ένταση είναι εντελώς απρόσφορη, γι’ αυτό κακομάθετε τον εαυτό σας, έστω για μια μέρα. Το πιο ανάλαφρο προφίλ σας θα προσελκύσει εκείνον που με τη συμπεριφορά σας διώξατε μακριά τις προηγούμενες μέρες.
Μη θεωρείτε δεδομένη την οικονομική σας άνεση, κάντε κράτει τώρα που μπορείτε.  

Ταύρος

Η ξέφρενη πορεία της Αφροδίτης και της Σελήνης σας κάνει κάπως ευέξαπτους. Θα εκνευριστείτε με μια αστεία αφορμή σήμερα και γενικά η διάθεσή σας θα είναι ευμετάβλητη. Αναβάλετε για αύριο λεπτές υποθέσεις και ασχοληθείτε σήμερα με πιο τραχιά θέματα.
Είστε σίγουροι πως απαλλαχθήκατε οριστικά από εκείνο το δυσάρεστο άτομο; Ξαναελέγξτε.  

Δίδυμος

Μπαίνετε σε τρομερούς πειρασμούς που αφορούν τόσο τα οικονομικά όσο και τα συναισθηματικά σας. Το σίγουρο είναι ότι και στις δυο περιπτώσεις δεν πρέπει να ξοδεύετε περισσότερα απ’ όσα έχετε. Διαθέστε χρήμα και αισθήματα όσο πιο συνετά μπορείτε.
Μια άσχημη εμπειρία δεν ισοδυναμεί με το τέλος του κόσμου. Ξεπεράστε την γιατί σας περιμένουν άλλες καλύτερες.  

Καρκίνος

Κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ή ταλέντο σας θα λάμψει σήμερα εμπνέοντας όμως πολύ φθόνο. Μη σκεφτείτε ούτε λεπτό να αυτοπεριοριστείτε για να τονώσετε τον εγωισμό ανασφαλών ανθρώπων, ακόμα κι αν αυτοί βρίσκονται στο πολύ στενό σας περιβάλλον.
Αν πρόσφατα σας συνέβη κάποιο μικροατύχημα, π.χ μια πτώση, μην το αμελήσετε και εξετάστε το ενδεχόμενο να είναι σοβαρότερο απ’ ό, τι φάνηκε.  

Λέων

Η ορμητική επιρροή του Άρη σας ωθεί (λίγο βίαια είναι η αλήθεια) να ξεφύγετε από τα λιμνάζοντα ύδατα και να προχωρήσετε παρά πέρα. Μην σας φοβίζει η προοπτική γνωριμίας νέων ανθρώπων- υπάρχει λόγος που στο μέλλον σας δεν συμπεριλαμβάνονται πολλοί απ’ τα παλιά.
Τηλεφωνήστε σε κάποιο μακρινό φίλο- μάλλον έχει κάτι να σας πεί.  

Παρθένος

Η κίνηση της Σελήνης στον εντέκατο οίκο λειτουργεί ευεργετικά για τις φιλίες σας. Ό, τι ράγισε φυσικά δεν ξανακολλάει, αλλά έχετε ακόμα σχέσεις που βρίσκονται πολύ πριν από αυτό το στάδιο. Βάλτε ένα χέρι λοιπόν να αποκαταστήσετε την τεταμένη ατμόσφαιρα πριν να είναι αργά.
Μην απολογείστε για ό, τι αισθανθήκατε- δεν υπάρχει πιο μάταιο πράγμα.  

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε την καλοσυνάτη διάθεση που δείχνουν να έχουν οι δικοί σας απέναντί σας για να προωθήσετε το συμφέρον σας. Δεν είναι ανάγκη να γίνετε πονηροί, απλώς η σημερινή συγκυρία μπορεί να κάνει τα αιτήματά σας να ακουστούν λογικά και πειστικά.
Ο/η σύντροφος δεν σας λέει όλη την αλήθεια. Τι είναι αυτό που κρατάει για τον εαυτό του/ της άραγε;  

Σκορπιός

Ο τρόπος που η Σελήνη επηρεάζει τον Καρκίνο σας ευνοεί κατά έναν απροσδόκητο τρόπο. Αν είστε ελεύθεροι είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα πολύ ελκυστικό άτομο του γούστου σας ενώ σε περίπτωση που είστε δεσμευμένοι θα ανακαλύψετε νέες πτυχές στον/στη σύντροφο.
Μην κάνετε μεγάλες δηλώσεις πριν αποκτήσετε αποδείξεις για όσο ισχυρίζεστε. Είναι σημαντικό να φανείτε αξιόπιστοι.  

Τοξότης

Η μιζέρια που σας έχει καταπλακώσει μπορεί πολύ εύκολα να εξαφανιστεί αν αποφασίσετε να ανοίξετε την καρδιά σας στα άτομα που σας αγαπούν και σας περιστοιχίζουν. Είναι καλή η επιφύλαξη αλλά η συνεχής άμυνα μόνο αρνητικό αποτέλεσμα έχει μακροπρόθεσμα.
Τσεκάρετε απλήρωτους λογαριασμούς και εκκρεμείς υποθέσεις. Πρέπει οι δεσμεύσεις σας να διεκπεραιωθούν άμεσα.  

Αιγόκερως

Σήμερα δεν πρέπει να αφήσετε κουβέντα να πέσει κάτω (κι ας σας την λένε γι’ αυτό οι φίλοι σας). Τα πιο σημαντικά πράγματα θα λεχθούν υπό μορφή πλάκας, γι’ αυτό πρέπει να είστε έτοιμοι να συλλέξετε και να αξιοποιήσετε κάθε δυνατή πληροφορία.
Δώστε αξία στους αφανείς ήρωες της ζωής σας και θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα.  

Υδροχόος

Η Σελήνη σας δημιουργεί την αίσθηση ότι έχετε μονίμως κάτι να κάνετε, πράγμα που δεν ισχύει εντελώς. Προσπαθώντας να αναβάλετε τα προβλήματά σας και να αμυνθείτε απέναντι στις κακουχίες εφευρίσκετε δικαιολογίες, που πρέπει σιγά σιγά να εγκαταλείψετε.
Ελαττώστε κάπως τον σνομπισμό σας. Και τα λαϊκά παιδιά έχουν προσόντα, μην το ξεχνάτε αυτό.  

Ιχθύς

Αρκετά αφήσατε λάσκα μερικούς και μερικές. Ο Δίας σας βοηθάει να ξαναβρείτε τον αποφασιστικό εαυτό σας και να βάλε στη θέση τους όσους πήραν υπερβολικό αέρα και καταχράστηκαν την καλή σας πίστη.
Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι. Κάποια θέματα χρήζουν άμεσης αναδιοργάνωσης και είστε το κατάλληλο άτομο να επιληφθεί του ζητήματος.
 


Πηγή: lifo.gr