Νέο άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο οι «No Doubt». Το Καλιφορνέζικο Ποπ και Ροκ συγκρότημα απουσίαζε από τη δισκογραφία για περισσότερα από 10 χρόνια, τώρα όμως επιστρέφει με καινούριο υλικό. Παρ'όλο που ο τίτλος της νέας τους δουλειάς δεν έχει ακόμα βρεθεί, τα μέλη του διάσημου κουαρτέτου ετοιμάζουν ήδη κάποια τραγούδια («Party-ready reggae blast», «Steady Down», και «One More Summer»), όπως είχαν δηλώσει σε συνέντευξη τους στο περιοδικό «Rolling Stone» τον Ιούνιο του 2011.

Το τελευταίο, πιο πρόσφατο άλμπουμ των «No Doubt» είχε κυκλοφορήσει το 2001, με τον τίτλο «Rock Steady». Από τότε μέχρι σήμερα, τα περισσότερα από τα μέλη του συγκροτήματος ακολούθησαν προσωπική καριέρα. Αξιοσημείωτο παράδειγμα αυτό της διάσημης τραγουδίστριας Gwen Stefani, η οποία, με τους προσωπικούς της δίσκους («Love. Angel. Music. Baby»- 2004 και «Sweet Escape» - 2006), αλλά και τις εμφανίσεις της στο σινεμά και την τηλεόραση πραγματοποίησε ένα «άνοιγμα», προβάλλοντας περισσότερο την εικόνα της διεθνώς, στο χώρο της μουσικής, της μόδας (λανσάροντας τη δική της εταιρεία ρούχων) και όχι μόνο.

Αν και οι «No Doubt» σχηματίστηκαν το 1986, το όνομα τους έγινε γνωστό το 1992, μετά την επιτυχία του τραγουδιού «Don't Speak» που ακούγεται ακόμα σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιπλέον, ταιριάζοντας μελωδίες της Ska και της Reggae με την Ποπ μουσική, το συγκρότημα βοήθησε με τον τρόπο του στην «ανάδειξη» - και επαναφορά στη «μόδα» - των ήχων της Jamaica. Το 2009, οι «No Doubt» πραγματοποίησαν σειρά συναυλιών, για τν προώθηση του άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, σε Αμερική και Καναδά. Η επίσημη - σύμφωνα με τις ως τώρα ανακοινώσεις – ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ είναι η 25η Σεπτεμβρίου.


Πηγή: ert.gr/ Reuters