Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (9 Μαΐου 2012)
Κριός
Η Σελήνη συνεργάζεται με τον Λέοντα στον πέμπτο οίκο σας και τα αποτελέσματα που φέρνουν είναι πραγματικά θαυμάσια για τα ερωτικά σας. Μην ξεχνάτε ποτέ πως οι μικρές επιπλοκές είναι το αλάτι στην ερωτική ζωή, οπότε είναι λάθος να επιζητείτε την απόλυτη ομαλότητα.
Θετικές εξελίξεις και στα επαγγελματικά- μήπως τελικά ο προϊστάμενος δεν είναι και τόσο αντιπαθητικός;  

Ταύρος

Ο συνδυασμός Σελήνης και Ερμή σας βυθίζουν σε μια παρατεταμένη ευτυχία, η οποία ωστόσο δεν είναι ιδανική. Είναι σημαντικό μέσα στη χαρά σας να αναγνωρίζετε τα μελανά σημεία της ζωής έτσι ώστε να τα καταπολεμάτε εγκαίρως.
Μην αφήσετε τον χρόνο να περάσει άπρακτος. Ξέρετε τι εννοώ. Ένα τηλέφωνο, ένα μέηλ, ένα like μπορεί να αποβεί ευεργετικό.  

Δίδυμος

Η δικαιολογία «Πάω παραλία» απλώς δεν πρέπει να σας αρκεί. Μην πείθεστε εύκολα και μην προεξοφλείτε την ειλικρίνεια κανενός. Το άτομο που έχει τη δύναμη να σας τρελάνει σας λέει ψέματα και ήρθε η στιγμή να έρθετε αντιμέτωποι μαζί του.
Ο Ερμής σας προκαλεί μια κάποια σύγχυση, αλλά δεν καταφέρνει να σας αποπροσανατολίσει. Οι στόχοι σας στα προσωπικά και τα επαγγελματικά είναι συγκεκριμένοι.  

Καρκίνος

Η έλλειψη ενός συγκεκριμένου ατόμου (φίλου ή εραστή) σας έχει κοστίσει κι αυτή η απουσία είναι κάτι παραπάνω από αισθητή στην καθημερινότητά σας. Ξανασκεφτείτε όσα είπατε και ίσως αναθεωρήσετετη στάση που κρατήσατε.
Μακριά από ασανσέρ σήμερα, εγκυμονούν κινδύνους πάσης φύσεως. Άβολες συναντήσεις και τεχνολογικές δυσλειτουργίες παραμονεύουν- προτιμήστε τις σκάλες.  

Λέων

Οι πλανητικές κινήσεις ευνοούν την κοινωνική σας ζωή και σας ενθαρρύνουν  να τη διευρύνετε όσο περισσότερο μπορείτε. Μην σας ανησυχεί το ενδεχόμενο να γίνετε δημοσιοσχετίστες- γνωρίζετε το μέτρο και θα το τηρήσετε.
Αν δεν σας θέλει μια, δεν τον θέλετε δέκα. Αδιαφορήστε και αν είστε ακόμα συναισθηματικά εξαρτημένοι προσποιηθείτε πως αδιαφορείτε.  

Παρθένος

Η καταλυτική επίδραση της Σελήνης στον δωδέκατο οίκο αφορά κυρίως στα οικονομικά, στα οποία δίνει και μεγάλη ώθηση. Σήμερα καταλαβαίνετε πως οι δυνάμεις σας, σας επιτρέπουν να γίνετε αυτάρκεις, αρκεί να το θέλετε πολύ.
Κάποιος σας παρακολουθεί στενά και σχεδιάζει να κάνει κίνηση ματ άμεσα. Σκεφτείτε το διπλά πριν τον απορρίψετε- κουβαλάει ευχάριστες εκπλήξεις.  

Ζυγός

Η δουλειά και τα ερωτικά σας μπλέκονται με έναν απρόσμενο τρόπο, που δεν περιμένατε ποτέ. Δεν είναι κακό να παίξετε λίγο, αλλά οφείλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στο επαγγελματικό συμφέρον και την ερωτική απόλαυση.
Τα μάτια σας δεκατέσσερα στην οικογένεια. Σας έλαχε ο κλήρος του προστάτη και η δουλειά σας δεν είναι καθόλου εύκολη.  

Σκορπιός

Η προηγούμενη βδομάδα σας δίδαξε ότι πρέπει να αποφεύγετε τα ρίσκα γιατί συνήθως ευνοούν όλους τους άλλους εκτός από εσάς. Επιλέξτε την ασφαλή οδό και σήμερα, που θα σας εξασφαλίσει σταθερότητα και σιγουριά.
Ο/η σύντροφος κάνει παράπονα πως τον/την έχετε παραμελήσει και δεν έχει άδικο. Οι δικαιολογίες σας στερεύουν και σύντομα πρέπει να πείτε την αλήθεια.  

Τοξότης

Η περιπέτεια σας καλεί και δεν ξέρετε πώς να αντιδράσετε. Θα ήταν καλό να ενδώσετε για μια φορά αλλά βεβαιωθείτε πως η θυσία που συνεπάγεται δεν υπερκαλύπτει τα οφέλη που θα αποκομίσετε. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ένα διάλειμμα το χρειάζεστε.
Πείτε στον κολλητό σας αυτό που θέλει να ακούσει. Είναι ψέμα, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε και αλλιώς.  

Αιγόκερως

Η ξεχωριστή ικανότητά σας να διαχειρίζεστε κρίσεις δεν δίνει στον οποιονδήποτε το δικαίωμα να σας φορτώνει τις δικές του. Ξέρω ότι κολακεύεστε αλλά και η εκμετάλλευση έχει τα όριά της.
Η Αφροδίτη δεν σας ξεχνάει ποτέ- εσείς ξεχνάτε την ύπαρξή της. Κοιτάξτε καλά γύρω σας και χωνέψτε ότι ο έρωτας βρίσκεται παντού αλλά όχι όπως τον φαντάζεστε.
 
Υδροχόος
Αυτές οι μέρες είναι αρνητικά φορτισμένες και ο λόγος είναι γνωστός. Δεχτείτε την πραγματικότητα όπως είναι και κάντε ό, τι μπορείτε για να τη βελτιώσετε μελλοντικά. Δεν υπάρχει λόγος πάντως να δίνετε έναν χαμένο αγώνα.
Η ερωτική ευκαιρία που ψάχνατε είναι εδώ. Εκτεθείτε και λίγο- δεν θα πάθετε κάτι. Το ευάλωτο είναι πάντα το πιο ελκυστικό.  

Ιχθύς

Φροντίστε την υγεία σας και μη βάζετε τίποτα και κανέναν πάνω από αυτή. Τα παθήματα και τα μαθήματα του παρελθόντος είναι άλλωστε πολλαπλά. Μην πείτε όχι σε μια ασυνήθιστη πρόσκληση- μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους διασκέδασης και γιατί όχι, ηδονής.
Στα άχαρα τηλεφωνήματα μπορείτε απλώς να μην απαντήσετε. Δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεστε πάνω από το ακουστικό.


Πηγή: lifo.gr