Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 Μαΐου 2012)
Κριός
Ας μη γελιόμαστε, το τελευταίο πράγμα που σκέφτεστε σήμερα είναι η δουλειά. Η δυσκολία συγκέντρωσης είναι μεγάλη, αλλά δεν σας συμφέρει να τα παρατήσετε τώρα που ο στόχος σας έχει σχεδόν επιτευχθεί. Αναβάλετε για ακόμα λίγο την καλοπέραση.
Μην προσπαθείτε να εκμαιεύσετε πληροφορίες από τους άλλους. Όταν αισθανθούν άνετα θα έρθουν σε σας.  

Ταύρος

Αισθάνεστε υπερβολικά δεμένοι με το σπίτι και την οικογένεια, πράγμα που εν μέρει οφείλεται σε μια πρόσφατη απογοήτευση που βιώσατε στο εξωτερικό περιβάλλον. Ο Δίας σας βοηθάει να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες και να ξαναριχτείτε στον αγώνα, με όποιο κόστος. Η ζωή δεν σταματάει σε μια ατυχία.
Ελέγξτε τις τσέπες παλιών παντελονιών. Σήμερα έρχονται στην επιφάνεια δωράκια απ’ τα παλιά.  

Δίδυμος

Ξέρω πως ο εκνευρισμός είναι διάχυτος μέσα σας, αλλά πρέπει να τον αφήσετε να καταλαγιάσει πριν κάνετε αποφασιστικά βήματα. Η οργή δεν είναι καλός οδηγός, ειδικά όταν εστιάζεται σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα.
Μη λιβανίζετε μια ερωτική κατάσταση με άτομο που μένει σχεδόν δίπλα σας. Χτυπήστε το κουδούνι και μιλήστε στα ίσα.  

Καρκίνος

Πριν παραπονεθείτε σε κάποιον για την κοπιαστική καθημερινότητά σας, λάβετε υπόψη ποιος είναι αυτός ο κάποιος και ποιά η δική του καθημερινότητα. Ενδέχεται να τον έχετε εξοργίσει και να μην σας το έχει πει ακόμα.
Μην παραμελείτε τον έρωτα ό, τι κι αν σας συμβαίνει. Έχετε αφήσει πολλά πράγματα στην τύχη κι αυτό δεν σας συμφέρει καθόλου.  

Λέων

Η προσπάθειά σας να κρατήσετε ισορροπίες ανάμεσα στα φιλικά και στα ερωτικά δυσχεραίνεται από την παρέμβαση ενός Αιγόκερου, με περίεργες προθέσεις. Το νεφελώδες τοπίο που δημιουργεί ίσως φαινόταν ελκυστικό στην αρχή, αλλά τώρα έχει αρχίσει να σας κουράζει.
Τα πισωγυρίσματα που προκαλεί ο Ερμής ίσως αποδειχτούν πολύ χρήσιμα σήμερα. Θα συνειδητοποιήσετε κάτι που σας διέφευγε.  

Παρθένος

Απομακρυνθείτε από τις κοινωνικές και οικογενειακές εντάσεις σήμερα. Το μυαλό σας χρειάζεται ηρεμία και το σώμα ξεκούραση. Κάποιες λύσεις υπάρχουν μόνο μες στο μυαλό κι εκεί είναι που πρέπει να ψάξετε.
Ο Κρόνος σας συμπαρίσταται στο ξεκαθάρισμα που θέλετε να πραγματοποιήσετε στη ζωή σας, στο οποίο δυστυχώς πρέπει να είστε αμείλικτοι. Κάποιοι παλιοί έρωτες δεν μπορούν να τη γλιτώσουν.  

Ζυγός

Ο δυναμικός συνδυασμός Ήλιου και Σελήνης σας χαρίζουν άφθονη ενέργεια, την οποία πρέπει να διαχειριστείτε κομψά και με σύνεση. Μην έχετε την απαίτηση από τους άλλους να έχουν την ίδια δύναμη και αποφασιστικότητα με εσάς. Παίζετε σε διαφορετικά γήπεδα πλέον.
Μην φοβάστε να ενεργήσετε μόνοι σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει μοναξιά για ένα μικρό διάστημα.  

Σκορπιός

Οι πλανητικές κινήσεις δίνουν έναν αέρα ανανέωσης στα πράγματα. Ο κόσμος σας φαίνεται καινούργιος και έχετε όρεξη να τον ζήσετε υπό νέους όρους, καλύτερους από τους παλιούς. Το στοιχείο αυτό της διάθεσής σας είναι θεμιτό αλλά δεν πρέπει να σας ξεγελάει. Κάποιοι άνθρωποι παρέμειναν ίδιοι κι απαράλλακτοι.
Προσοχή στις παγίδες της Αφροδίτης- είναι πολλές.  

Τοξότης

Η τύχη σας χτυπάει την πόρτα με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και το ένστικτό σας σε εγρήγορση γιατί η ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί δεν είναι κάτι που σας παίρνει να περιφρονήσετε. Και η δικαιολογία «δεν το κατάλαβα όταν ήρθε» δεν μετράει εδώ!
Ιδιαίτερη προσοχή στους Υδροχόους, έρχονται επιθετικά κατά πάνω σας.  

Αιγόκερως

Η σεξουαλική ένταση που σταδιακά φόρτωνε τις τελευταίες μέρες φτάνει στο αποκορύφωμα. Εκτονωθείτε χωρίς τύψεις αλλά προσέξτε μην σπείρετε τη διχόνοια ανάμεσα σε άτομα που σας διεκδικούν.
Το περιθώριο σταθερής σχέσης δεν διαφαίνεται ακόμα στον ορίζοντα. Ίσως ακόμα κάποιες παρελθοντικές υποθέσεις σας βρίσκονται σε εκκρεμότητα και δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε.  

Υδροχόος

Αν σκέφτεστε να επιληφθείτε ορισμένων διαπροσωπικών διαφορών που ταλανίζουν το μυαλό σας, κάντε το τώρα και όχι αργότερα. Ο Άρης σας δίνει τα απαραίτητα εφόδια για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας αλλά ο χρονικός παράγοντας είναι στο δικό σας χέρι.
Ο δρόμος είναι ανοιχτός για ερωτικά παιχνίδια. Είστε έτοιμοι να αφεθείτε στη χαρά του εφήμερου;
 
Ιχθύς
Το άγχος που αισθάνεστε είναι δημιουργικό και ενδεχομένως να ενισχύει τις παραγωγικές σας δυνάμεις. Κρατήστε το σε χαμηλά επίπεδα και θα είστε ασφαλείς.
Τα ερωτικά σας θέματα δεν εξαρτώνται πλήρως από εσάς. Δεν μπορείτε να λειτουργείτε για λογαριασμό δυο ανθρώπων, ούτε βέβαια και να αναλαμβάνετε διπλή ευθύνη. Αν θεωρείτε πως αδικείστε, μην διστάσετε να το πείτε ευθέως.
 

Πηγή: lifo.gr