current views are: 1

11 Μαΐου 2012
Δημοσίευση04:38

Έχεις άστρα… 11 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (11 Μαΐου 2012)

Δημοσίευση 04:38’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (11 Μαΐου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (11 Μαΐου 2012)
Κριός
Η περίεργη επίδραση της Σελήνης στον Παρθένο συμπαρασύρει κι εσάς. Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά σας έρθει έντονη η διάθεση πρακτικού και αισθηματικού ξεσκαρταρίσματος. Το σπίτι σας αλλάζει περίπου με τον ίδιο τρόπο που αλλάζουν και οι κοινωνικές σας σχέσεις. Κάθε τι περιττό αποβάλλεται.
Ρίξτε μια ματιά σ’ αυτόν/η που εγκαταλείψατε και θα βεβαιωθείτε ότι είχατε απόλυτο δίκιο.  

Ταύρος

Η μέρα σας χαρίζει ενέργεια, την οποία όμως δεν σκοπεύετε να διαθέσετε στον εαυτό σας. Πείτε το αλτρουισμό, πείτε το αλλαγή πλεύσης, πάντως κάτι μέσα σας, σας σπρώχνει να βοηθήσετε εκείνους που σας κοιτάζουν με θαυμασμό.
Ο έρωτας βρίσκεται ένα βήμα πιο πέρα, αλλά κάποιος “φίλος” έχει βαλθεί να σας αποπροσανατολίσει.  

Δίδυμος

Δεν έχετε διάθεση για εξόδους και συναντήσεις κι αυτό είναι εντελώς κατανοητό. Μην φοβάστε να παραδεχτείτε στους φίλους σας πώς αισθάνεστε πραγματικά- το ψεύτικο χαμόγελο άλλωστε φαίνεται από χιλιόμετρα.
Αν σας αγαπάει θα πρέπει να αλλάξει. Ξέρετε σε ποιόν αναφέρομαι. Όλοι κάνουμε θυσίες και ήρθε η ώρα να κάνει κι αυτός/η μερικές.
 
Καρκίνος
Η ικανότητά σας στην επικοινωνία βρίσκεται σήμερα στο peak της. Εκμεταλλευτείτε την και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Το ξέρω ότι ψιλοβαριέστε τις δημόσιες σχέσεις, ειδικά αυτή την περίοδο, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σας και πρόκειται να σας ανοίξει πόρτες.
Αν αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στο σκληρό σας προφίλ και το πιο μαλθακό, καλύτερα να επιλέξετε το δεύτερο.  

Λέων

Καλά νέα σας περιμένουν σήμερα, ειδικά στον τομέα της δουλειάς. Προσέξτε όμως να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας γιατί είναι απαραίτητο να μείνετε προσηλωμένοι στον βασικό σας στόχο.
Η Αφροδίτη σας βάζει δοκιμασίες και δεν βλέπω να σας χαλάνε. Καμιά φορά μας αρέσει να ταλαιπωρούμαστε λίγο, αρκεί η κατάληξη να προμηνύεται αισιόδοξη.
 
Παρθένος
Ο ερχομός του καλοκαιριού σας έχει αγχώσει γιατί σύμφωνα με τον προγραμματισμό σας θα έπρεπε να ‘χετε ήδη βρει ταίρι. Ξεκολλήστε από τα κουτάκια στα οποία τείνετε να εγκλωβίζετε τη ζωή σας και ζήστε χωρίς χαζά άγχη. Ό, τι είναι να έρθει θα έρθει.
Μια κουβέντα ή ένα απλό κοίταγμα είναι αρκετά για να καλλιεργήσουν το σωστό έδαφος. Μην το ξεχνάτε.  

Ζυγός

Η είσοδος της Σελήνης στον δωδέκατο οίκο σας κάνει λίγο μελαγχολικούς, οπότε είναι εύλογη η επιθυμία σας να απέχετε από κοσμικές συναθροίσεις. Σκεφτείτε προσεκτικά τους στόχους σας σήμερα, αλλά και τους παράγοντες που σας κρατούν μακριά από την επίτευξή τους.
Σε καλή φάση τα ερωτικά- μην προκαλείτε την τύχη σας όμως.  

Σκορπιός

Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά μερικών (φίλων και συγγενών σας) πρέπει να σταματήσει να σας νευριάζει. Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για να πληρούν τα δικά σας κριτήρια και θα ήταν συνετό πια να αρχίσετε να προσαρμόζεστε στις παραξενιές των γύρω σας.
Μια τυχαία συνάντηση ίσως εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω. Μην υποτιμάτε τον παράγοντα της έκπληξης.  

Τοξότης

Δεν το περιμένατε, αλλά κάποιος που πρόσφατα έφυγε μακριά, τελικά σας λείπει αφάνταστα. Αυτό, για να μάθετε να μην εκτιμάτε τον θησαυρό όταν τον έχετε (κυριολεκτικά) στα πόδια σας. Δεν είναι αργά για μια επαναπροσέγγιση όμως.
Οι προκλήσεις στο εργασιακό περιβάλλον είναι για το καλό σας. Αξιοποιήστε τες χωρίς διαμαρτυρία.  

Αιγόκερως

Ο Δίας σας φέρνει καλή τύχη αλλά και περισσότερους κινδύνους απ’ ό, τι συνήθως. Χαρείτε την άνθηση των ερωτικών σας, χωρίς να προσπαθείτε μονίμως να ελέγχετε τα πάντα. Κάποια πράγματα είναι καλό να παραμένουν απρόβλεπτα.
Προσέξτε τις επαφές σας με τους Ταύρους. Παραείναι οξύθυμοι για τις αντοχές σας- καλύτερα να τους αποφύγετε.  

Υδροχόος

Η καταναλωτική μανία που σας έχει πιάσει είναι από τη μια υπερβολική αλλά από την άλλη δικαιολογημένη, μιας και δουλεύετε πολύ και επιζητείτε μια κάποια επιβράβευση. Κρατήστε όμως μικρό καλάθι στα οικονομικά γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι με αναπόφευκτα λειτουργικά έξοδα.
Προσέχετε σε ποιόν λέτε τι, η φήμη σας βρίσκεται σε οριακό σημείο.  

Ιχθύς

Ο Ερμής και ο Άρης παίζουν στο ζώδιό σας και προκαλούν ανακατατάξεις στα οικονομικά και στα επαγγελματικά. Προσπαθήστε να κρατήσετε όση σταθερότητα περνάει απ’ το χέρι σας και αποφύγετε τα ανοίγματα σε νέες ιδέες που δεν έχετε δοκιμάσει προηγουμένως.
Η υπομονή με εκείνον/η που γουστάρετε έχει φτάσει στα όριά της. Ήρθε η ώρα να σας δώσει μια απάντηση, διαφορετικά ας ετοιμαστεί για σουτ.

Πηγή: lifo.gr