current views are: 1

14 Μαΐου 2012
Δημοσίευση04:50

Έχεις άστρα… 14 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Μαΐου 2012)

Δημοσίευση 04:50’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Μαΐου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Μαΐου 2012)
Κριός
Ο μαγνητισμός σας σήμερα είναι έντονοςκαι σας συμφέρει απόλυτα να τον χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Δεν είναι ανάγκη να δώσετε φρούδες ελπίδες σε κάποιον, απλώς παίξτε όσο σας επιτρέπουν οι καταστάσεις και η αξιοπρέπειά σας.
Αν σας απασχολούν θέματα σπουδών και μελέτης, καλύτερα να βασιστείτε στις δυνάμεις σας και όχι στην βοήθεια των άλλων.  

Ταύρος

Νιώθετε πως κάτι δεν είναι πια το ίδιο τον τελευταίο καιρό. Μια πολύτιμη και μακροχρόνια σχέση (όχι απαραίτητα ερωτική) έχει ραγίσει χωρίς προφανή λόγο. Μερικές φορές ο χρόνος διαβρώνει αντί να δυναμώσει τους δεσμούς. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες δυστυχώς.
Η σταθεροποίηση των οικονομικών σας δίνει αέρα σε κάποιους επιτήδειους γύρω σας. Να τους τον κόψετε!  

Δίδυμος

Οι πλανήτες σήμερα σας δίνουν ενέργεια, που αποβαίνει ιδιαίτερα χρήσιμη μιας και είστε αναγκασμένοι να καταπιαστείτε με αρκετά βαρετά πρότζεκτ. Η διάθεσή σας δεν χαλάει, αν και οι σκέψεις για μια ενδεχόμενη αλλαγή στη ζωή σας σκιάζουν κάπως το κατά τ’ άλλα λαμπρό τοπίο.
Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ανταποκριθεί σε νέες σχέσεις. Μην κολλάτε στα παλιά από συνήθεια.  

Καρκίνος

Μια προσβλητική πρόταση σας νευριάζει όσο δεν έχετε νευριάσει τις τελευταίες εβδομάδες. Καμιά φορά ο κόσμος γύρω μας αποκτά θάρρος και οικειότητα απλώς από τη στοιχειώδη καλοσύνη. Προσπαθήστε να λύσετε το θέμα κόσμια.
Οι παρεξηγήσεις και τα μούτρα στα ερωτικά καλά κρατούν. Δεν μπορείτε να σώζετε όμως μόνοι σας μια αμφίδρομη σχέση.  

Λέων

Η επιρροή του Ποσειδώνα ερεθίζει τη διαίσθησή σας. Αντιλαμβάνεστε πράγματα και καταστάσεις που υποβόσκουν και αυτό σας δίνει μεταξύ άλλων και το προνόμιο του αιφνιδιασμού. Ξαφνιάστε όσους νομίζουν πως κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου.
Καλό θα ήταν να δώσετε περισσότερη σημασία στους γονείς σας σήμερα. Σας έχουν ανάγκη, ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται.  

Παρθένος

Η πρόσφατη, απότομη δημόσια έκθεση που βιώσατε φαίνεται πως τελικά σας ευνόησε. Εκείνος που θέλατε έλαβε το μήνυμα που επιχειρήσατε να του στείλετε και κατάλαβε πως πλέον παίζετε σε περισσότερα από ένα στρατόπεδα. Δεν είστε όσο δεδομένος θα ήθελε να πιστεύει.
Η Ανατολή, τόσο πολιτισμικά όσο και γεωγραφικά παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτές τις μέρες.  

Ζυγός

Ο ρομαντισμός είναι μια συναισθηματική κατάσταση που γεννιέται και πλανάται στην ατμόσφαιρα χωρίς πολλές φορές να την επιδιώξετε. Μην έχετε τύψεις για ό, τι αισθάνεστε από τη στιγμή που δεν το ελέγχετε. Ακόμα κι αν έτσι φαίνεται σα να προδίδετε κάποιο δικό σας άτομο.
Μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξετε το στόμα σας και να χαλάσετε τη ζαχαρένια μερικών; Θεμιτές οι φαντασιώσεις των άλλων αλλά δεν μπορείτε και να τις συντηρείτε αιωνίως.  

Σκορπιός

Μια νέα μέρα με επαγγελματικές και άλλες προοπτικές ξεκίνησε. Μη σπαταλάτε φαιά ουσία και χρήσιμο χρόνο σκεπτόμενοι τα χθεσινά. Εκτός κι αν έχετε βρει τρόπο να ταξιδέψετε στο χρόνο.
Η σχέση σας με τα ζώα (τα κανονικά ζώα εννοώ) δεν είναι όσο ασήμαντη πιστεύετε. Πολλές φορές μάλιστα είναι πιο διαφωτιστική απ’ ό, τι οι ανθρώπινες επαφές.  

Τοξότης

Αν νιώθετε πως κάτι που κρύβετε σας πνίγει, ήρθε η ώρα να το αποκαλύψετε χωρίς πολλά πολλά. Το κόστος αποκλείεται να είναι μεγαλύτερο από την καταπίεση που βιώνετε αυτή τη στιγμή. Ζυγίστε την κατάσταση αντικειμενικά.
Καλώς ή κακώς οι μπηχτές που σας πετάει φιλικό σας πρόσωπο δεν είναι σε φιλικό επίπεδο. Ανοίξτε του τα μάτια γιατί μάλλον έχει υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις του.  

Αιγόκερως

Ο εκνευρισμός σας σήμερα είναι έντονος και οφείλεται κυρίως στην ασυνεννοησία που επικρατεί στα επαγγελματικά. Ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος και δυστυχώς αυτή η αλήθεια καταλαμβάνει και τους συνεργάτες σας.
Αν είστε σε σχέση, τα πράγματα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά. Και οι ελεύθεροι όμως ευνοούνται από τις ευκαιρίες που δίνει η Αφροδίτη.  

Υδροχόος

Περνάτε μια χαρά και μόνοι σας και η αλήθεια είναι πως το ξέρετε καλά. Ξοδέψτε λιγότερο χρόνο λοιπόν μεμψιμοιρώντας και περισσότερο σε μια πραγματικά δημιουργική ασχολία. Δεν είναι λίγα άλλωστε τα σχέδια που έχετε βάλει κατά καιρούς στον πάγο.
Επιτέλους μερικές εμμονές σας θα αποδειχθούν χρήσιμες, έως και σωτήριες. Ας τα βλέπουν αυτά μερικοί που σας θεωρούν ψυχωτικούς.  

Ιχθύς

Γίνεστε δέκτες πολλών κομπλιμέντων αλλά κάτι δεν σας “κάθεται” καλά στην όλη κατάσταση. Το ένστικτό σας συνήθως δεν κάνει λάθος, οπότε μάλλον πρέπει να ψάξετε για ωφελιμιστικά κίνητρα στις ενέργειες των γύρω σας.
Αρκετά ακροβατικά κάνατε στα ερωτικά- ήρθε η ώρα να διασφαλίσετε τη θέση σας. Μικρότερα βήματα, σταθερότερη πορεία, ασφαλέστερο μέλλον.

Πηγή: lifo.gr 


σχετικα αρθρα