Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (15 Μαΐου 2012)  Κριός
Η μέρα είναι γεμάτη μυστήριο και αυτό καθίσταται σαφές ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες. Μην προδίδετε την περιέργειά σας- απευθυνθείτε στα κατάλληλα πρόσωπα τη σωστή στιγμή. Όλα τελικά θα εξηγηθούν.
Τώρα είναι η σωστή στιγμή να ανοίξετε τα χαρτιά σας στα ερωτικά. Αν δεν γίνει κάτι τώρα, δυστυχώς δεν θα γίνει ποτέ.  

Ταύρος

Όσο κι αν θέλουν κάποιοι να σας βγάλουν ψεύτες, ο χρόνος είναι αυτός που θα δείξει κατά πόσο έχετε δίκιο. Αφήστε λοιπόν τις παραφιλολογίες και τις ανούσιες λογομαχίες για εκείνους που τις έχουν ανάγκη και κάντε λίγη ακόμα υπομονή.
Ακολουθήστε την παιχνιδιάρικη διάθεση του Ερμή και θα δείτε πως λίγη χαλαρότητα μπορεί να σας ευεργετήσει αφάνταστα.  

Δίδυμος

Η Αφροδίτη σήμερα λειτουργεί σχεδόν μαγικά στη ζωή και την ψυχολογία σας. Η εμφάνιση ενός νέου ερωτικού αντικειμένου θα σας αναστατώσει ποικιλοτρόπως και αυτή τη φορά θα αξίζει τον κόπο.
Κάντε τον κόπο να ρίξετε μια ματιά σε παλιά έγγραφα και υποθέσεις. Νέα στοιχεία θα έρθουν στο φως και πρέπει να είστε ενήμεροι για ό, τι σας αφορά.  

Καρκίνος

Η διάθεσή σας σήμερα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός πως μια διένεξη που σας ταλαιπώρησε, έλαβε τέλος μετά από πολύ καιρό. Προσοχή στους κάθε λογής παρατρεχάμενους, δεν είναι όσο αθώοι δείχνουν.
Πρόοδος στα επαγγελματικά, ύφεση στα ερωτικά. Μήπως έχετε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη τελικά;  

Λέων

Κάντε όλα όσα έχετε σχεδιάσει, αλλά μην ξεχνάτε πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Πρέπει να ξεκουράζεστε, διαφορετικά υποβαθμίζετε την ποιότητα της ίδιας σας της δουλειάς.
Κάποιος δίπλα σας, σας υπονομεύει και η ύπουλη παρουσία του Άρη δεν βοηθάει την κατάσταση. Βρείτε ποιός είναι και προστατευτείτε πριν γίνει εμπόλεμη η κατάσταση.  

Παρθένος

Μην θεωρείτε δεδομένη τη διαύγεια και τις πνευματικές σας ικανότητες εν γένει. Είναι διαφορετικό να προσφέρετε ανιδιοτελώς βοήθεια από το να χαρίζεστε συνεχώς και αδιακρίτως. Εκτιμήστε τον εαυτό σας ένα κλικ παραπάνω.
Τριγμοί στις οικογενειακές σχέσεις. Ένα θέμα που είχε θαφτεί ξαναέρχεται στην επιφάνεια και πρέπει να το αντιμετωπίσετε με θάρρος.  

Ζυγός

Απελευθερωθείτε επιτέλους από τα ασφυκτικά δεσμά της ύλης. Μπορείτε να κατακτήσετε πολύ πιο σημαντικά έπαθλα- μην εστιάζετε συνεχώς στις απτές και επιφανειακές απολαύσεις.
Οι σχέσεις σας με τους Σκορπιούς περνούν από ένα επικίνδυνο μονοπάτι. Μόνο εσείς ξέρετε αν μπορείτε να πάρετε το ρίσκο που προκύπτει και αν τελικά αξίζει τον κόπο.  

Σκορπιός

Μην αφήσετε το άτομο που σας εμπνέει να φύγει από κοντά σας τόσο απλά. Δεν λέω να γίνετε δεσποτικοί και κτητικοί, απλά δείξτε τη μεγαλύτερη δυνατή επιείκεια. Έχετε πολλά να χάσετε από αυτή την υπόθεση.
Όσοι νιώθουν σύγχυση από τις ενέργειές σας, μάλλον δεν σας ξέρουν καλά. Όπως και να ‘χει, μη δίνετε τόση σημασία στο τι πιστεύουν οι άλλοι.  

Τοξότης

Η μέρα είναι καλή για να επιστρατεύσετε το πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας προς μια γόνιμη κατεύθυνση. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε χωρίς πάθη και φθόνο για να εξυπηρετήσετε κυρίως τις δικές σας ανάγκες (αλλά και των υπολοίπων).
Σα να μη σας τα λέει καλά ο/ η σύντροφος και σίγουρα η ασυνεννοησία δεν οφείλεται στον Ερμή. Μάθετε τι σας κρύβει.  

Αιγόκερως

Δυστυχώς δεν είναι η καλύτερη μέρα από οικονομικής πλευράς. Πέρα από τα πάγια έξοδα, χρήματα φεύγουν από δω κι από κει σε ανοησίες, χωρίς καν να το παίρνετε είδηση. Σοβαρευτείτε λίγο σ’ αυτόν τον τομέα- κινδυνεύετε.
Μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει στα ερωτικά, μετά από την απρόοπτη ματαίωση της προηγούμενης εβδομάδας.  

Υδροχόος

Έχετε απηυδίσει με μια συγκεκριμένη κατάσταση και είναι λογικό. Παλέψατε σκληρά αλλά μήπως ήρθε η ώρα να αποσυρθείτε; Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας κι αν ήρθε η στιγμή να τα παρατήσετε θα το καταλάβετε πρώτοι εσείς.
Θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά- η πρωτοβουλία σας επιτέλους ανταμείβεται όπως της πρέπει. Συνεχίστε να απέχετε από την πεπατημένη.  

Ιχθύς

Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ποσειδώνας φαίνονται να δουλεύουν υπέρ σας, παρότι εσείς κάνετε ό, τι μπορείτε για να σαμποτάρετε τον εαυτό σας! Επιτέλους ξεφύγετε από τις κακές επιρροές-ξέρετε καλά ποιές είναι- και κοιτάξτε το συμφέρον σας.
Μια χαμένη ευκαιρία στα ερωτικά σας δίνει δεύτερη ευκαιρία. Μην τα θαλασσώσετε πάλι, το παιχνίδι είναι δικό σας.    

Πηγή: Lifo