current views are: 1

15 Μαΐου 2012
Δημοσίευση08:55

Αρχίζει το «5ο Bob Theatre Festival»

Πάνω από 3.000 θεατές παρακολουθούν κάθε χρονιά αυτό το νεανικό φεστιβάλ, το οποίο φέτος φιλοξενείται στο «Bios» (16-20/5).

Δημοσίευση 08:55’
αρθρο-newpost

Πάνω από 3.000 θεατές παρακολουθούν κάθε χρονιά αυτό το νεανικό φεστιβάλ, το οποίο φέτος φιλοξενείται στο «Bios» (16-20/5).

Πάνω από 3.000 θεατές παρακολουθούν κάθε χρονιά αυτό το νεανικό φεστιβάλ, το οποίο φέτος φιλοξενείται στο «Bios» (16-20/5). Καθημερινά, από τις 7μ.μ. μέχρι και τα μεσάνυχτα, σε κάθε πιθανό σημείο του πολυχώρου της Πειραιώς, στήνονται οι περφόρμανς και τα χάπενινγκ, τα stand-up comedy και οι δραματικοί μονόλογοι, οι συναυλίες και τα djsets των νέων δημιουργών που συμμετέχουν στο φεστιβάλ.

Στα συν, το πολύ προσιτό εισιτήριο, με ακριβότερη τιμή τα 9€. To πρόγραμμα της πρώτης ημέρας, που θα κλείσει με DJ set, περιλαμβάνει το “Scratch Night”, όπου οκτώ νεοσύστατες ομάδες κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση με μίνι θεάματα και το κοινό αποφασίζει αν θα προκριθούν ή όχι.

Ακολουθεί το “10 cm up”, το ελληνικό ντεμπούτο της τεχνικής platform από την ομάδα so7: οκτώ ηθοποιοί δημιουργούν μόνο με το σώμα τους τα σκηνικά και τα εφέ της παράστασής τους και, τέλος, δύο παραστάσεις, τα “Πολιτισμένα ζώα”, η θεατρική εκδοχή του αξιολάτρευτου ιλαροτραγικού αναγνώσματος «Σκίουρος ζητεί Βερβερίτσα» του Ντ. Σεντάρις και η “Kassandra”, ο μονόλογος του Sergio Blanco σε ένα one-woman-stand up-tragedy (και όχι comedy), από τη βραβευμένη για την ερμηνεία της στο Φεστιβάλ του Φίερ Δ. Σαραφείδου.

πηγή: athinorama.gr