Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ( 18 Μαΐου 2012)
Κριός
Μια μακροχρόνια συνήθεια συγκρούεται με την ανάγκη για αλλαγή. Και οι δύο παράγοντες έχουν τεράστια σημασία στην καθημερινότητά σας, αλλά πρέπει να δώσετε αποφασιστικό προβάδισμα σε κάποιον γιατί η έκρηξη δεν απέχει πολύ.
Ετοιμαστείτε για μια τεράστια αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά εσείς που ψάχνετε καιρό για δουλειά της αρεσκείας σας.  

Ταύρος

Απαλλαχτείτε επιτέλους από τις επιφανειακές σχέσεις σας. Ακόμα και οι προβληματικές έχουν μεγαλύτερη αξία από τις ψεύτικες, που συντηρείτε μόνο από συνήθεια και οκνηρία. Το παράδειγμα ενός αδελφού θα σας καθοδηγήσει.
Σε καλή φάση τα ερωτικά σας- φαίνεται πως οι βαριές κουβέντες που είπατε έπιασαν τόπο και έβαλαν μυαλό σε κάποιους.  

Δίδυμος

Μην πείτε όχι στο ταξίδι που σας πρότειναν- οι οιωνοί του Ερμή είναι αρκετά θετικοί ενώ ο προορισμός σας θα σας φέρει ενώπιον απροσδόκητα καλών εξελίξεων. Ρυθμίστε όμως επαγγελματικές (ή φοιτητικές) υποχρεώσεις γιατί σα να φορτώσατε πολλά στον κόκορα τελευταία.
Τα πισώπλατα μαχαιρώματα από “φίλους” είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να συνηθίσετε.  

Καρκίνος

Ίσως δεν καταλάβατε κάτι καλά. Ίσως πάλι να μην σας τα είπαν πολύ καλά. Όπως και να ‘χει οι παρεξηγήσεις είναι πολλές σήμερα και καλά θα κάνετε να μην τις παίρνετε κατάκαρδα. Εστιάστε στα ζητήματα που έχουν πραγματικό κόστος και όχι σε μικρότητες.
Η απάντηση που περιμένετε σε ένα ερωτικό ζήτημα θα έρθει την επόμενη βδομάδα, γι’ αυτό μην σπαταλάτε χρόνο πάνω από τηλέφωνα και facebook.  

Λέων

Έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσετε χωρίς υπεκφυγές τη δυσαρέσκεια που νιώθετε για το σώμα σας. Ό, τι δεν σας αρέσει πρέπει να βρείτε το θάρρος να το αλλάξετε με δική σας πρωτοβουλία, υποβοηθούμενοι από την θετική επίδραση της Αφροδίτης βέβαια.
Ό, τι κι αν σας πουν οι άλλοι πάντως είναι ανώφελο αν δεν πάρετε τις δικές σας αποφάσεις.  

Παρθένος

Παίζετε με τη φωτιά και βαθιά μέσα σας ξέρετε και οι ίδιοι πως φλερτάρετε επικίνδυνα με έναν κοσμοϊστορικό καυγά. Μην κάνετε πως δεν ξέρετε τις αντοχές των γύρω σας. Κάποιοι απλά δεν έχουν το κουράγιο να παίξουν τα παιχνίδια σας (ακόμα και τα καλοπροαίρετα).
Αξιοποιήστε τη συγκυρία και αφοσιωθείτε στην οικονομική σας εξέλιξη.  

Ζυγός

Αναμένετε κάποια συναισθηματικά δράματα λόγω της Σελήνης σήμερα. Τα περισσότερα θα είναι εντελώς επιφανειακά, επομένως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Φροντίστε πάντως να μην ξύνετε παλιές πληγές χωρίς λόγο.
Σας κούρασε το άκαρπο φλερτ και αυτό είναι κατανοητό. Στραφείτε σε κάτι άλλο μέχρι να ευδοκιμήσει το ερωτικό (δεν αργεί καθόλου σημειωτέον).  

Σκορπιός

Η ρευστότητα που χαρακτήριζε τα πράγματα τον τελευταίο καιρό ευτυχώς εξαφανίζεται και εσείς αρχίζετε να βρίσκετε σιγά σιγά τον εαυτό σας. Εκτιμάτε περισσότερο τα κεκτημένα σας και κατανοείτε πόσο θα σας κόστιζε η απώλεια εκείνων που θεωρείτε δεδομένα.
Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την περιβόητη δήλωση. Μην το σκεφτείτε πολύ, απλά μιλήστε κι ό, τι γίνει.  

Τοξότης

Εστιάστε στα οικονομικά σας. Είναι επιβεβλημένος ένας αυστηρός προγραμματισμός γιατί σε αρκετά θέματα κινδυνεύετε να πέσετε έξω. Όταν θέλετε μπορείτε να γίνετε εξαιρετικά πειθαρχημένοι- δεν είναι ώρα για γκρίνιες και παράπονα.
Αφήστε το πρόσωπο που τριβελίζει το μυαλό σας να έρθει μόνο του. Η πίεση ποτέ δεν λειτούργησε για πολύ.  

Αιγόκερως

Αφήστε το αντικείμενο του έρωτα ή ακόμα και της αγάπης σας να πετάξει ελεύθερο. Αν ξαναγυρίσει σημαίνει πως είναι δικό σας. Αν πάλι φύγει οριστικά μάλλον δεν σας άνηκε ποτέ.
Μια τυχαία συνάντηση μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο τυχαία. Σας μελετάει με ενδιαφέρον περισσότερος κόσμος απ’ ό, τι νομίζετε.  

Υδροχόος

Ο αποχωρισμός είναι δύσκολος, αλλά μερικές φορές αναπόφευκτος. Σταθείτε στα πόδια σας με τις δικές σας δυνάμεις και αφήστε κατά μέρος τα δεκανίκια. Θα δείτε πως η αυτονομία σας ταιριάζει πολύ.
Κάντε έναν κόπο να κοιτάξετε δίπλα σας για αυτό που ζητάτε με τόσο καημό. Η απάντηση δεν βρίσκετε πάντα χίλια μίλια μακριά από το σπίτι σας.  

Ιχθύς

Εντελώς τυχαία θα υποπέσει στην αντίληψή σας μια κρυφή συζήτηση που σας αφορά και θα σας φτιάξει το κέφι. Θα δείτε πως τελικά τα πράγματα γύρω σας δεν είναι τόσο ύποπτα όσο τείνετε συνήθως να πιστεύετε.
Το βήμα που περιμένατε στα ερωτικά θα γίνει άμεσα, αλλά δεν θα φέρει ακριβώς τα αποτελέσματα που περιμένετε.
 


Πηγή: lifo.gr