Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (21 Μαΐου 2012)
Κριός
Ζήστε ανέμελα τώρα που έχετε ελεύθερο χρόνο στα χέρια σας. Σύντομα θα λάβετε μια καθοριστική απάντηση στα επαγγελματικά, που θα σας δεσμεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ξεκαθαρίστε το θολό ερωτικό τοπίο- η εξέλιξη των πραγμάτων είναι στο χέρι σας και μόνο. Θυμηθείτε όμως πως δεν αποφασίζετε μόνο για τον εαυτό σας.  

Ταύρος

Μην παραξενευτείτε αν σήμερα αναγκαστείτε να παίξετε τον ρόλο του διερμηνέα. Καλώς ή κακώς αντιλαμβάνεστε πράγματα που λόγω της βιασύνης και του θυμού τους οι άλλοι αδυνατούν να συλλάβουν. Σήμερα λοιπόν θα μεσολαβήσετε για να κάνετε κάποιες έννοιες κατανοητές, αφού μόνο εσείς μπορείτε.
Ο Ήλιος προκαλεί πολύτιμες αναλαμπές στη μνήμη σας.  

Δίδυμος

Ένα πρόσφατο ταξίδι (κυριολεκτικό ή μεταφορικό) επανέφερε την πολυπόθητη πνευματική σας διαύγεια και απομάκρυνε τις δυσάρεστες σκέψεις. Κάποιες φορές δεν είναι η κακή πραγματικότητα, αλλά η ρουτίνα που ευθύνεται για τις μικροκαταθλίψεις μας.
Βρείτε τα με τον/τη φίλο/η που αρπαχτήκατε την προηγούμενη εβδομάδα. Για πολλούς λόγους δεν σας συμφέρει η απόσταση μεταξύ σας.  

Καρκίνος

Οι πλανήτες σας χαρίζουν άφθονη ενέργεια, η οποία δεν θα μείνει αχρησιμοποίητη. Κάτι μέσα σας, σας λέει πως πρέπει να ανακατευτείτε σε ξένες υποθέσεις και δυστυχώς δεν μπορώ να σας το απαγορεύσω. Αυτή τη φορά πρέπει να το κάνετε, με όποιο κόστος.
Μην εμπιστεύεστε δημόσιους υπαλλήλους και λειτουργούς σήμερα- βεβαιωθείτε πως ό, τι χρειάζεται επικύρωση καταλήγει στα χέρια σας.  

Λέων

Σήμερα θα νιώσετε σα να είστε κομμάτι ενός παράξενου κοσμικού παιχνιδιού που δεν ελέγχετε. Πράγματι τα πάντα σήμερα φαίνονται προσεκτικά μελετημένα για να σας σπάσουν τα νεύρα και η συμμετοχή ενός Υδροχόου σε όλο αυτό είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη.
Επενδύστε σε ζητήματα επικοινωνίας- μην αφήσετε λόγια και πράξεις να αιωρούνται.  

Παρθένος

Ο δέκατος οίκος, της καριέρας και της φήμης ευνοείται σήμερα. Μπορούμε να πούμε πως θα πάρετε το αίμα σας πίσω σε αρκετά θέματα ικανοποιώντας τον εγωισμό σας στο έπακρο.
Αν δεν σας καλύπτει η ερωτική σας κατάσταση αλλάξτε την άμεσα. Περαιτέρω αναβολές δεν συνιστώνται, εκτός αν σας αρέσει η στασιμότητα στην οποία βρίσκεστε.  

Ζυγός

Ίσως σας ικανοποιεί ενδόμυχα το να αφήνετε αναπάντητα τα ερωτήματα εκείνων που καίγονται για μια απόκριση, αλλά τελικά αυτή η στάση δεν θα σας ευνοήσει. Λύστε ό, τι ζήτημα εξαρτάται από εσάς, ακόμα κι αν δεν είναι του άμεσου ενδιαφέροντος ή συφέροντός σας.
Η σχέση σας με κάποιον Ιχθύ αναβαθμίζεται, διαψεύδοντας τις δυσοίωνες υποψίες που είχατε.  

Σκορπιός

Κάποιο άτομο που σας απογοήτευσε ανεβαίνει στην εκτίμησή σας και επανορθώνει για όλα του τα σφάλματα με γενναίο τρόπο. Αυτή τη στιγμή πρέπει να εστιάσετε στις καλές αναμνήσεις παραμερίζοντας όλα εκείνα που σας φέρνουν θλίψη και αγανάκτηση.
Μην φοβηθείτε να κάνετε παιχνίδι στα ερωτικά. Μια φορά ας του/της ψήσετε κι εσείς το ψάρι στα χείλη.  

Τοξότης

Φλερτάρετε με τον κίνδυνο κάθε φορά που του/της μιλάτε. Μπορεί να σας ιντριγκάρει η αίσθηση του απαγορευμένου, αλλά η κατάσταση δεν θα θυμίζει παραμύθι για πολύ ακόμα. Σοβαρευτείτε και σκεφτείτε όλα όσα έχετε να χάσετε.
Τα υποβόσκοντα ζητήματα σας προβληματίζουν χωρίς λόγο αυτή τη στιγμή. Αφήστε τα να έρθουν στην επιφάνεια και θα τα αντιμετωπίσετε τότε.  

Αιγόκερως

Ένα θέμα μεταξύ υμών και των γονέων σας πρέπει να συζητηθεί τώρα ή να ξεχαστεί για πάντα. Μην τους φοβάστε τόσο πολύ- υποψιάζονται στο περίπου τι θέλετε να τους αποκαλύψετε.
Η υπευθυνότητα και η αυτοθυσία σας θα παίξουν πρωταρχικό ρόλο σήμερα, ιδίως στον επαγγελματικό χώρο. Αν χρειαστεί, κάντε τα στραβά μάτια, αλλά όχι για πολύ.  

Υδροχόος

Η Αφροδίτη σας στέλνει μια-δυο αξιόλογες ερωτικές ευκαιρίες, αλλά για να αξιοποιηθούν θα πρέπει να βάλετε κι εσείς τα δυνατά σας. Μην φοβάστε την απόρριψη, ακόμα κι αν έρθει, θα μπορέσετε να επιβιώσετε.
Εκμεταλλευτείτε την γοητεία που ασκείτε- δεν υπάρχει λόγος να διστάζετε. Ό, τι χρησιμοποιείτε με μέτρο δεν πρόκειται να σας προδώσει.  

Ιχθύς

Τα πράγματα στο σπίτι κυλάνε ομαλά και τα όποια εκκρεμή θέματα λύνονται με σχετική ευκολία. Αυτό που πρέπει να σας ανησυχήσει είναι το γεγονός ότι έχετε καιρό να λάβετε νέα από κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, που σημαίνει πολλά για σας.
Ο Άρης ενισχύει τα οικονομικά σας, περιορίζοντας τις αχρείαστες δαπάνες των οποίων πάντα πέφτετε θύμα.


Πηγή: lifo.gr