current views are: 1

22 Μαΐου 2013
Δημοσίευση06:55

Έχεις άστρα… 22 Μαΐου

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22 Μαίου)

Δημοσίευση 06:55’
αρθρο-newpost

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22 Μαίου)

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22 Μαίου) Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα μιλήσεις με αρκετά άτομα και μέσα από αυτές τις επαφές, θα βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα. Η συμπάθεια που εκπέμπεις θα αποβεί σωτήρια και πολλοί είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου και θα σου συμπαρασταθούν μέχρι τέλους.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι προσπάθειές σου, αγαπητέ Ταύρε, δεν πάνε χαμένες και η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου. Όλα οφείλονται στις ικανότητες και στην επιμονή σου. Μην χάνεις τους στόχους σου και συνέχισε στον ίδιο δρόμο. Όλα εξελίσσονται υπέρ σου.

Δίδουμοι

Αυτή η Τετάρτη δεν είναι και η πιο ξεκούραστη που θα μπορούσες να έχεις, αγαπητέ Δίδυμε, αλλά πρέπει να επιστρατεύσεις όλες σου τις ικανότητες, για να βγεις νικητής. Είναι αρκετά τα ζητήματα που θα θέλουν άμεση επίλυση σήμερα και εσύ θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και ένταση. Μην αποσυντονίζεσαι, για να καταφέρεις να τα διευθετήσεις όλα.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα έχει αρκετές υποχρεώσεις, δουλειές που δεν μπορούν να αναβληθούν και συναντήσεις που σε αγχώνουν, φίλε Καρκίνε. Θα πρέπει να είσαι ήρεμος και προγραμματισμένος, για να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά. Και κυρίως, θα χρειαστεί να ζητήσεις κάποια βοήθεια για να τα βγάλεις πέρα. Διαφορετικά παραμονεύουν κίνδυνοι και οριστικές ρήξεις.

Λέων

Η καθημερινότητά σου έχει αρκετό άγχος και πίεση, αλλά αν δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, αγαπητέ Λέων, θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε πολλά ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο. Μην πεις όχι σε άτομα που θέλουν να σε βοηθήσουν, ακόμα κι αν αυτή περιορίζεται στο να σε βγάλουν από το σπίτι σου και να πάτε μια βόλτα.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Παρθένε, μπορεί να σε κάνει να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες για τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Άφησε στην άκρη την αναβλητικότητα και προχώρα γοργά προς την υλοποίηση των σχεδίων σου. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες, που ανακόπτουν την πορεία σου. Με τη βοήθεια του Ερμή, που κινείται στους φιλικούς σου Διδύμους, γίνε πιο δυναμικός και αποφασιστικός στις κινήσεις σου.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα σε βάζει στη διαδικασία να πλησιάσεις κάποια άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν στους στόχους σου, αγαπητέ Ζυγέ. Άλλωστε, το κοινωνικό σου προφίλ είναι τόσο συμπαθητικό, που τα καταφέρνεις μια χαρά. Οργανώσου λοιπόν και τακτοποίησε κάθε σου εκκρεμότητα.

Σκορπιός

Κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σε κάνουν να ξεκινήσεις τη σημερινή Τετάρτη μέσα σε ένα συναίσθημα έντασης. Θα σε αναστατώσουν κυρίως τα άτομα της οικογένειάς σου με κάποια προβλήματα, αλλά χρειάζεται όλη σου η ψυχραιμία για να τα βοηθήσεις αποτελεσματικά και τα πνεύματα να ηρεμήσουν. Άλλωστε, φημίζεσαι για το πρακτικό σου μυαλό. Μην τους απογοητεύσεις.

Τοξότης

Οι σχέσεις κάθε είδους ευνοούνται αυτήν την Τετάρτη, φίλε Τοξότη, με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό μέχρι αργά το βράδυ. Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Γενικά είναι μια πολύ καλή μέρα που θα την απολαύσεις, καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς να πραγματοποιήσεις αρκετά από εκείνα που έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, κάποια απροσδόκητα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

Αιγόκερως

Η αυτοπεποίθησή σου σήμερα θα είναι στα πάνω της, αγαπητέ Αιγόκερε, και θα θελήσεις να επανασχεδιάσεις διάφορα θέματα που είχες αφήσει στην άκρη, ως ακατόρθωτα. Κινήσου ακολουθώντας μια νέα λογική και θα πετύχεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι.

Υδροχόος

Σήμερα θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι, πιο θετικό, αγαπητέ Υδροχόε. Πολλά από αυτά που σε αγχώνουν, θα φανούν πιο απλά και έτσι θα μπορέσεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στην ξεκούραση σου, την οποία έχεις ξεχάσει εδώ και αρκετό καιρό. Μην κάνεις το λάθος να παρασυρθείς σε υπερβολές, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.

Ιχθείς

Αυτή η Τετάρτη θα είναι κάπως κουραστική και αγχωτική για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, αλλά με την διπλωματία που σε χαρακτηρίζει, θα μπορέσεις να τα φέρεις βόλτα όλα. Θα χρειαστεί όλη σου η υπομονή και η ψυχραιμία, για να αντιμετωπίσεις έκτακτες δυσκολίες και να μιλήσεις σε άτομα, που μπορεί να σε εκνευρίζουν.

Πηγή: myastro.gr