Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (24 Μαΐου 2012)
Κριός
Η ανησυχία σας για κάποια θέματα αγγίζει τα όρια της υπερβολήςκαι κινδυνεύετε να γίνετε οι γραφικοί της παρέας. Δεν είναι ανάγκη να χάσετε την ευαισθησία σας, αλλά από την άλλη, το άκρο στο οποίο έχετε καταλήξει δεν είναι καθόλου θεμιτό.
Η Σελήνη ευνοεί τις επαφές σας με τους Ιχθύες- μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες χωρίς προσπάθεια.  

Ταύρος

Η επαφή και η πολυεπίπεδη σύνδεση με τους άλλους είναι το βασικό στοιχείο της ημέρας. Έχετε κατά νου πως υπάρχουν πολλά πράγματα να μοιραστείτε με τους ανθρώπους σας, όχι μόνο ερωτικά και σεξουαλικά. Όσο κι αν πειράζει κάποιους, είστε κοινωνικά όντα.
Δώστε μια ευκαιρία σε κάποιον κοντινό συγγενή να σας επαναπροσεγγίσει μετά από ένα οικτρό ολίσθημά του.  

Δίδυμος

Η δουλειά βρίσκεται στο επίκεντρο και την σκέψη σας απασχολεί η επισταμένη επίβλεψη υπό την οποία βρίσκεστε όλη την ώρα. Προσπαθήστε να ξεχάσετε πως σας παρακολουθούν. Είναι ζωτικής σημασίας η ικανοποιητική σας απόδοση σήμερα, γιατί είναι πολλά τα στόματα που πρέπει να κλείσετε.
Λειψυδρία στο ερωτικό τοπίο. Μήπως τελικά παραείστε απαιτητικοί;  

Καρκίνος

Ο Ποσειδώνας σας ενθαρρύνει να ερευνήσετε νέα γνωστικά μονοπάτια, αλλά κάτι σας κρατάει πίσω. Μια εκκρεμής υπόθεση δεν σας αφήνει να αφεθείτε σε νέες εμπειρίες, οπότε πρέπει άμεσα να κόψετε τις άκρες που περισσεύουν για να προχωρήσετε ακάθεκτοι.
Προσοχή στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, εγκυμονούν περισσότερους κινδύνους απ’ ό, τι συνήθως.  

Λέων

Μείνετε μακριά από τις ουσίες που έχουν τη δύναμη να σας αλλάξουν απότομα και αφύσικα τη διάθεση. Εξαφανίστε το αλκοόλ και οτιδήποτε του μοιάζει και λάβετε τον έλεγχο των πραγμάτων όπως προστάζουν οι περιστάσεις.
Οι πειρασμοί είναι αναμενόμενοι σήμερα, αλλά καλύτερα να μείνετε ανεπηρέαστοι, όσες προσωπικές θυσίες κι αν απαιτεί αυτό.  

Παρθένος

Οι πλανητικές κινήσεις φέρνουν έναν αλλόκοτο τόνο σήμερα στη ζωή σας. Πράγματα που δεν θα ‘πρεπε να συμβαίνουν, κάνουν αισθητή την παρουσία τους και καταστάσεις που δεν ανταποκρίνονται στη λογική φαίνονται να επιδρούν καταλυτικά σε ό, τι σας αφορά. Μην ψαρώνετε, ίσως απλώς κάποιος να παίζει μαζί σας.
Άνοδος στα επαγγελματικά- επιβραβεύονται οι προσπάθειές σας.  

Ζυγός

Η σύγχυση που σας προκαλεί κάποιο κοντινό πρόσωπο σας οδηγεί σε μια σειρά λάθος επιλογών και αποφάσεων. Δεν πρέπει να αφήνετε τα νεύρα σας να αλλοιώνουν τα κίνητρα και τον προγραμματισμό σας- πάει καιρός που πήρατε αυτό το μάθημα άλλωστε.
Κάθε τέλος σηματοδοτεί και μια νέα αρχή. Φροντίστε να υποδεχτείτε τη δική σας με φρέσκο μούτρο.  

Σκορπιός

Ένα κάρο χρήσιμες ιδέες τυχαίνει να σας έρχονται όταν είστε έξω. Αρχίστε να σημειώνετε ό, τι ελπιδοφόρο σας έρχεται στο μυαλό- κάποια από τις εμπνεύσεις σας έχει τα φόντα να σας απογειώσει.
Ο ρομαντισμός είναι ένα κεφάλαιο που όσο κι αν θέλετε να κλείσετε, πάντα θα ανοίγει μόνο του στη σελίδα που θέλει. Μην αντιστέκεστε λοιπόν μάταια…  

Τοξότης

Δοκιμάστε να δείτε τα πράγματα από τη θέση των άλλων. Δεν είναι εύκολη διαδικασία, αλλά αν το πείραμα πετύχει, θα σας βοηθήσει να επιδιορθώσετε αρκετές από τις προβληματικές σχέσεις σας πατάσσοντας την ασυνεννοησία που τις χαρακτηρίζει.
Μερικές φορές το πρόβλημα είμαστε εμείς οι ίδιοι, αλλά οι άλλοι ντρέπονται να μας το πουν. Απλώς μια σκέψη…  

Αιγόκερως

Έχετε αποτραβηχτεί για ένα διάστημα από τα “εγκόσμια”, αλλά κάνετε λάθος αν πιστεύετε πως αυτό δημιουργεί κάτι άλλο πέρα από κενές εντυπώσεις. Αντιμετωπίστε ό, τι σας προβληματίζει κατάματα και μην καταφεύγετε σε προσωρινές λύσεις.
Η Αφροδίτη σας τοποθετεί μερικά εμπόδια στον δρόμο προς την ερωτική ευτυχία. Θα πρέπει να αποδείξετε την αξία σας μέσα από γυμνάσια.  

Υδροχόος

Προσέξτε την υγεία σας και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Καλύτερα προληπτικοί και υστερικοί, παρά καθυστερημένοι και μετανιωμένοι.  Κάποια πολύτιμη σχέση σας θα ταρακουνηθεί γερά (τι έκπληξη, αλήθεια), αλλά έχετε τη δύναμη να σταθεροποιήσετε τα πράγματα.
Στραφείτε σε ό, τι μοιάζει εξωπραγματικό- αρκετά με τις πεζές σκέψεις και τους εύκολους στόχους.  

Ιχθύς

Ένας τυφώνας ατυχίας φαίνεται να σας ακολουθεί κατά πόδας σήμερα, αλλά δεν πρέπει να του παραδοθείτε τόσο εύκολα. Εμπιστευτείτε τους συμμάχους σας (κυρίως από το φιλικό σας περιβάλλον) και πηγαίνετε κόντρα στη γκίνια.
Μικρό καλάθι στα οικονομικά. Σας έχουν τάξει πολλά αλλά η πείρα σας έχει δείξει την συνήθη κατάληξη των μεγάλων υποσχέσεων.


Πηγή: lifo.gr