Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (25 Μαΐου 2012)  
Κριός
Η χαοτική επίδραση του Κρόνου σας προκαλεί ανησυχία και νευρικότητα. Αντισταθείτε στον πειρασμό της εύκολης λύσης και σκεφτείτε προσεκτικά τις κινήσεις σας σε επίπεδο αισθηματικών και οικονομικών.
Δεχτήκατε μια πρόσκληση σε ένα αμφιλεγόμενο event. Αψηφήστε τον κίνδυνο και δώστε στον εαυτό σας μια αφορμή να εγκαινιάσει νέα όρια και αντοχές.
 
Ταύρος
Ο πρώτος οίκος σας ευνοείται αφάνταστα σήμερα. Η χαρά και η ζωντάνια σας κατακλύζουν- δεν πρέπει όμως να σας κάνουν να ξεχνάτε τις δυσάρεστες υποχρεώσεις (όπως είναι ένα προσωπικό ξεκαθάρισμα που πρέπει να γίνει το βράδυ).
Μην φέρνετε τη δουλειά σπίτι. Ό, τι σας απασχολεί το πρωί καλύτερα να μη σας ακολουθεί όλη την ημέρα σαν στοιχειό.  

Δίδυμος

Ο Άρης ευνοεί τις συγκρούσεις παντός τύπου αλλά οφείλετε να εξαντλήσετε κάθε περιθώριο πολιτισμένης συνεννόησης πριν αφεθείτε στα βάρβαρα ένστικτά σας. Ιδίως αν φιλοξενείτε κάποιον, άσχετα από τον βαθμό οικειότητας-οπλιστείτε με υπομονή.
Μια ανεκμετάλλευτη ερωτική ευκαιρία κάνει συλλεκτική επανεμφάνιση. Μην το παίξετε δύσκολοι και τώρα. Μετά εσείς θα φταίτε για ό, τι (δεν) γίνει.  

Καρκίνος

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις που διαμορφώθηκαν ερήμην σας, σας κάνουν να νιώθετε έξω από τα νερά σας. Μην προβληματίζεστε περαιτέρω, δικαιούσθε να κάθεστε που και που στον πάγκο και να μη συμμετέχετε ενεργά.
Οι λέξεις δεν είναι σαν τις πράξεις. Δεν είναι αργά να πάρετε πίσω κουβέντες που είπατε πάνω στα νεύρα σας.  

Λέων

Όσοι διακηρύσσουν υπέρ της ουδετερότητας, απλώς δεν σας ταιριάζουν σήμερα. Αισθάνεστε την υποχρέωση να εμπλακείτε σε μια ξένη αντιπαράθεση, χωρίς να είστε ο πρωταγωνιστής της και πολύ καλά κάνετε. Υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας χωρίς ενοχές.
Προσοχή στους Σκορπιούς, τα ερωτικά τους ένστικτα τους κάνουν επιθετικούς και συνήθως παίρνουν αυτό που θέλουν, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.  

Παρθένος

Μην αφήνετε τις καταιγιστικές παραινέσεις φίλων και γνωστών να σφετεριστούν τον δικό σας ρόλο. Η τελική απόφαση είναι δική σας και αφού το αποτέλεσμά της θα επηρεάσει πρωτίστως εσάς, οφείλετε να την πάρετε βάσει των δικών σας κριτηρίων.
Εντάσεις στα οικογενειακά ίσως σας φέρουν ενώπιον αποκαλύψεων. Βελτίωση στα οικονομικά σας.  

Ζυγός

Η Σελήνη φέρνει συγκρούσεις και επικοινωνιακά χάσματα στα επαγγελματικά. Ας είμαστε ειλικρινείς, είναι λίγα αυτά που μπορείτε να κάνετε για να την ανατρέψετε. Εξασφαλίστε τους πιο δυνατούς συμμάχους που σας βρίσκονται.
 Δώστε περισσότερο χρόνο σε φίλους και επενδύστε παραπάνω στην κοινωνική σας ζωή. Το αντίθετο στην εργασιακή πλήξη βρίσκεται πάντα στην προσωπική πληρότητα.  

Σκορπιός

Δεν έχετε βαρεθεί να λυσσάτε για να απολαύσετε κάτι που δεν μπορείτε να αποκτήσετε; Το θέμα τώρα δεν είναι οι εξωπραγματικές σας απαιτήσεις αλλά η τάση σας να υποτιμάτε ό, τι έχετε και να εξυψώνετε κάθε τι άλλο.
Η σιγή Ιχθύος στη δική σας περίπτωση είναι εκκωφαντική. Αφού σας πειράζει η περιφρόνησή του/ της, ρίξτε λιγάκι τον εγωισμό σας και κάντε εσείς το τηλεφώνημα.  

Τοξότης

Οι εντάσεις που φέρνει ο Δίας δεν θα μπορούσαν να είναι πιο δημιουργικές. Μέσα από τη φωτιά ξεπετάγονται οι καλύτερες ευκαιρίες ουσιαστικής επαφής και συμπόρευσης. Κάποιος σας βγάζει έξω από τα ρούχα σας με ιδανικό και αμφίσημο τρόπο.
Η ύφεση των οικονομικών ενδεχομένως να οφείλεται σε δικό σας κακό χειρισμό. Βρείτε τι πήγε στραβά και βουλώστε τρύπες.  

Αιγόκερως

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας- δεν υπάρχει λόγος να επιταχύνετε τόσο πολύ.
Ό, τι δεν μπορείτε να εκφράσετε με λόγια, προσπαθήστε να το εκδηλώσετε με πράξεις, ακόμα και έμμεσες. Να είστε σίγουροι πως αυτοί που σας ξέρουν θα λάβουν το μήνυμα και δεν θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.  

Υδροχόος

Μήπως έχετε αναλάβει δραστηριότητες και υποχρεώσεις που υπερβαίνουν τις αντοχές σας; Η κούραση έχει αρχίσει να σας καταβάλει και είναι ακόμα πολύ νωρίς για να διαμαρτύρεστε (ειδικά αν είστε φοιτητές).
Ξεκαθαρίστε τα συναισθήματά σας στον Αιγόκερω που σας πολιορκεί. Όσο κι αν σας κολακεύει η στάση του- η ωμή ειλικρίνεια είναι προτιμότερη από την πλάνη.  

Ιχθύς

Δεν σας αρέσει να βρίσκεστε στο επίκεντρο κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να κατανοήσει επιτέλους εκείνος που σας γυροφέρνει και σας επιδεικνύει σαν έπαθλο. Εσείς είστε υπεύθυνοι για την θέση σας και κανένας άλλος.
Μειώστε λίγο τα έξοδά σας, κυρίως σε είδη πολυτελείας. Οι πλανητικές κινήσεις περιορίζουν τα οικονομικά σας ανοίγματα.


Πηγή: lifo.gr