Με την ανάδρομη Αφροδίτη θα μας απασχολήσουν αισθήματα και οικονομικά. Πώς επηρεάζεται κάθε ζώδιο;

Επικοινωνία και διάλογος θα βοηθήσουν τα συναισθήματά μας να βγουν στην επιφάνεια. Σχέσεις που δεν έχουν λόγο ύπαρξης θα τελειώσουν. Θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στα οικονομικά μας, τόσο τα προσωπικά όσο και τα κοσμικά. Ευνοούνται αλλά με μέτρο Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες.

Πώς θα επηρεάσει όμως όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά και η τακτοποίησή τους. Απέφυγε νέες οικονομικές συμφωνίες, κουτσομπολιά και εμπλοκές. Η δημιουργία κάθε νέας σχέσης θα πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή. Θα αξιολογήσεις ξανά τις ήδη υπάρχουσες και θα λύσεις παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τόσους πλανήτες μαζεμένους στο ζώδιό σου και την ανάδρομη Αφροδίτη θα βάλεις νέες βάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Νέες καταστάσεις θα έρθουν στη ζωή σου και θα γίνουν αναθεωρήσεις. Καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν σε οικονομικές συναλλαγές. Χρήματα που σου οφείλονται, μπορεί τώρα να τα εισπράξεις. Κάνε συνετή διαχείριση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με ανάδρομη την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα αναθεωρήσεις και θα επανεκτιμήσεις αρκετά πράγματα στην προσωπική σου ζωή. Κάλυψε επικοινωνιακά κενά. Νέες ευκαιρίες θα έρθουν αρκεί να μην κάνεις τα ίδια λάθη. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρεις άτομα από το παρελθόν ξανά στη ζωή σου. Το ταλέντο και η γοητεία σου θα σε βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη θα δεχτείς ή θα δώσεις βοήθεια σε φίλους και συνεργάτες. Καθυστερήσεις που αφορούν ένα ακίνητο είναι πιθανές. Θα κάνεις απολογισμό της ερωτικής σου ζωής, θα διώξεις τα άχρηστα, θα μείνεις στην ουσία και θα προχωρήσεις σε αλλαγές. Μπορεί να διακόψεις μια σχέση ή να επιστρέψεις σε μια παλιά. Μην δράσεις όμως μέχρι η Αφροδίτη να έρθει σε ορθή πορεία. 

ΛΕΩΝ

Η ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει προσωρινές καθυστερήσεις σε εργασία και οικονομικά. Ερωτικά είναι καλή περίοδος αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν από τον Ιούλιο και μετά. Φίλοι από το παρελθόν θα επιστρέψουν και οι σχέσεις σας θα αναθερμανθούν. Αξιολόγησε σωστά επαγγελματικές προτάσεις αλλά μην αποφασίσεις τίποτα τώρα αφού η κρίση σου θα είναι θολή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη έχεις εύνοια σε σπουδές και εργασία αλλά μην βιάζεσαι. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την ανάδρομη πορεία της. Μην ανοίγεσαι οικονομικά. Επανεξέτασε την καριέρα σου. Αν δεν είσαι ικανοποιημένη ή είσαι άνεργη μπορεί να δεχτείς βοήθεια από άτομα του παρελθόντος που εμπιστευόσουν. Ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται.

Πηγή: missbloom.gr