Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (30 Μαΐου 2012) Κριός
Μην δοκιμάσετε τα όρια της τύχης σας σήμερα. Δεχτείτε τα πράγματα ως έχουν και αφήστε τις εξεγέρσεις για άλλη μέρα. Ο συνδυασμός Άρη και Αφροδίτης δεν αφήνει περιθώρια για διαφωνίες- αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους.
Οι γαστρονομικοί πειρασμοί είναι άπειροι γύρω σας, αλλά αυτές τις μέρες έχετε ξεφύγει αρκετά. Κάντε κράτει.  

Ταύρος

Ο μαγνητισμός σας σήμερα είναι πολύ ισχυρός και ασκεί έλξη προς πάσα κατεύθυνση. Εκμεταλλευτείτε την πλανητική συγκυρία προς όφελός σας. Τώρα είναι η ώρα να φέρετε τα άτομα που συνήθως σας βλέπουν με μισό μάτι στα νερά σας.
Προσοχή στα παραπλανητικά μηνύματα. Αυτά μπορεί να είναι και κυριολεκτικά και μεταφορικά.  

Δίδυμος

Δεν χρειάζεται να μάθουν όλοι τα πάντα για σας. Το γεγονός πως είστε ανοιχτοί και φιλαλήθεις (όχι πάντα- μην τρελαθούμε) δε σημαίνει ότι πρέπει να δίνετε αναφορά για το τι κάνετε και πώς το κάνετε. Περιορίστε λίγο αυτή τη συνήθεια.
Θα λάβετε κάτι άμεσα (γράμμα, πακέτο), γι’ αυτό φροντίστε να μην παραπέσει σε λάθος χέρια κατά τη μεταφορά του.  

Καρκίνος

Ο Ερμής σας έχει βγάλει εντελώς εκτός προγράμματος. Το ωράριό σας είναι ξεχειλωμένο κι αυτό εν μέρει οφείλεται στην υπερβολική χαλαρότητα που επιδείξατε τελευταία. Οργανωθείτε.
Σε πολύ καλή φάση τα ερωτικά σας. Κάποιος γυρνάει ειλικρινά μετανοιωμένος και ηττημένος. Δείξτε ανωτερότητα και δεχτείτε τον πίσω παρά το παρελθόν του. Τώρα έχετε το πάνω χέρι εσείς.  

Λέων

Η πρόσφατη επιτυχία σας στα επαγγελματικά δεν πρέπει να σας δημιουργεί ψευδαισθήσεις αυτάρκειας. Χρειάζεστε ανθρώπους δίπλα σας κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ και για κανένα λόγο. Υποχωρήστε στα θέματα που αντικειμενικά σφάλατε.
Ηρεμία και θετικές εξελίξεις στα οικογενειακά. Προσοχή στα οικονομικά- κάποιοι λογαριασμοί αράχνιασαν στο ράφι κι έρχονται κι άλλοι.  

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που σας δίνεται σκεπτόμενοι τις αστοχίες του τελευταίου διαστήματος. Μπορεί να μην έχει φανεί ακόμα αλλά δεν πήρατε τα σωστά μέτρα για να επιτύχετε τον ένα και κύριο στόχο σας.
Η ανοιχτοχεριά κάποιου θα σας εκπλήξει τρομερά. Τελικά δεν πρέπει να προδικάζετε εύκολα τις κινήσεις των άλλων, ακόμα κι αν τους γνωρίζετε χρόνια.  

Ζυγός

Ο Κρόνος σας καλεί να διατηρήσετε τη συγκέντρωσή σας, ακόμη κι αν τα φαινόμενα δείχνουν πως ο δρόμος σας είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ποτέ δεν ξέρετε τι αναποδιές επιφυλάσσει το μέλλον- κρατήστε λοιπόν προφυλάξεις.
Επιτέλους ένα πρόβλημα στο εργασιακό περιβάλλον λύνεται και η δουλειά σας συνεχίζεται απρόσκοπτα. Μην ανησυχείτε, η θετική στάση σας έχει εκτιμηθεί.  

Σκορπιός

Σε επιφυλακή για προβλήματα υγείας, είτε δικά σας είτε των γύρω σας. Η διαίσθησή σας βρίσκεται στα πάνω της και σας επιτρέπει να προβλέψετε αρκετά σημαντικά πράγματα πριν αυτά φανούν καν στον ορίζοντα.
Ο υπερβολικός προγραμματισμός μερικές φορές σας κάνει να χάνετε την ουσία των πραγμάτων. Αφεθείτε και λίγο στην τύχη- μόνο καλό θα σας κάνει.  

Τοξότης

Αισθάνεστε ότι κρέμεστε ανάμεσα σε δυο αντιφατικές καταστάσεις και δεν έχετε άδικο. Πρέπει όμως να αποφασίσετε που βρίσκεται τελικά η προτίμησή σας γιατί η τύχη ποτέ δεν ευνοεί για πολύ όσους παίζουν σε διπλό ταμπλό.
Κάποιος Ταύρος σας πολιορκεί στενά και δεν θα τα παρατήσει εύκολα. Αν το παρελθόν του είναι ο λόγος που έχετε επιφυλάξεις ξεχάστε το και κοιτάξτε μπροστά.  

Αιγόκερως

Εντάξει, η αποχή σας από ένα συγκεκριμένο άτομο κράτησε υπερβολικά πολύ. Περάσατε το μήνυμά σας και τώρα ήρθε η στιγμή να διαχειριστείτε τα πράγματα ώριμα και πολιτισμένα.
Ο Ήλιος δίνει θετικές προοπτικές στο νέο ξεκίνημα που σκέφτεστε να κάνετε, γι’ αυτό μην το καθυστερείτε άλλο. Το φυσικό σας χάρισμα σας σώζει από κοινωνικές κακοτοπιές (άβολες συναντήσεις, δυσάρεστα τηλεφωνήματα κ.τ.λ).  

Υδροχόος

Εστιάστε στη λεπτομέρεια σήμερα. Μόνο αυτή θα σας επιτρέψει να επιτύχετε με ακρίβεια τον στόχο σας και να αποκλείσετε κάθε πιθανό σαμποτάζ από αντίπαλα μέρη.
Τα ερωτικά βρίσκονται στη στασιμότητα που εσείς επιλέξατε. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την ώθηση που σας δίνει ένα συγκεκριμένο γεγονός προς νέα μονοπάτια και όχι προς εκείνα του παρελθόντος, που αποδείχτηκαν απροσπέλαστα.
 
Ιχθύς
Ο κίνδυνος παρεξηγήσεων είναι έντονος σήμερα, αλλά ένας καλός Αιγόκερως θα σώσει την κατάσταση. Δώστα τα εύσημα εκεί που πρέπει- δεν είναι ώρα για εγωισμούς και μικροπρέπειες.
Ένας θετικός προάγγελος στα επαγγελματικά θα επαναφέρει στο προσκήνιο ένα πρότζεκτ που είχατε εγκαταλείψει προ πολλού. Μπορεί να είναι η ευκαιρία που ψάχνατε- στρωθείτε λοιπόν στη δουλειά.


Πηγή: lifo.gr