Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (31 Μαΐου 2012)
Κριός
Τον τελευταίο καιρό κρατάτε πολλά πράγματα μέσα σας, πιστεύοντας ίσως πως είναι καλύτερα αν δεν μαθευτούν. Σταματήστε να καταπιέζεστε. Φανερώστε ό, τι σας πνίγει κι ας ξεβολευτούν αρκετοί από τη νάρκη τους.
Εκμεταλλευτείτε τη διαρκή κάθοδο νέων ιδεών στο κεφάλι σας. Δεν είναι τόσο συνηθισμένη όσο νομίζετε η έμπνευσή σας- άλλοι θα σκότωναν για να την έχουν.
 
Ταύρος
Αν βρίσκεστε στα πρόθυρα κατάληψης μιας νέας θέσης εργασίας ή ενός καινούργιου πόστου στην δουλειά πρέπει να αποβάλετε το άγχος και να επιστρατεύσετε την σπιρτάδα που σας διακρίνει. Αυτό που πρέπει να δείξετε στην παρούσα φάση δεν είναι αυστηρότητα αλλά όρεξη για δημιουργία.
Δυο αντιμαχόμενες δυνάμεις αναδεικνύονται στα ερωτικά μέσω της Αφροδίτης. Σε ποια θα δώσετε προβάδισμα;  

Δίδυμος

Ακόμα κι αν εσάς δεν σας επηρεάζουν οι διαρκείς μεταπτώσεις και οι τάσεις φυγής, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να στεναχωρούν τους γύρω σας. Έχετε υποχρέωση πρώτα απέναντι στον εαυτό σας και έπειτα απέναντι στους άλλους να προσπαθήσετε για το καλύτερο στις υπάρχουσες σχέσεις σας.
Ο δεύτερος οίκος ευνοείται- τα οικονομικά πετάνε.  

Καρκίνος

Μια ευχάριστη είδηση αναπτερώνει το ηθικό σας και σας επηρεάζει θετικά σε ό, τι αφορά τα ψυχοσωματικά σας θέματα. Πρέπει όμως να δουλέψετε με τον εαυτό σας και να πάψετε να είστε τόσο επιρρεπείς στα εξωτερικά ερεθίσματα.
Η Σελήνη ευθύνεται για την παραξενιά των τελευταίων ημερών. Μελετήστε ό, τι συνέβη προσεκτικά και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα.  

Λέων

Η ποιότητα είναι κάτι που πρέπει πάντα να θέτετε πάνω από την ποσότητα, τόσο στον χρόνο που περνάτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όσο και στις κουβέντες που ανταλλάζετε μαζί τους. Μια στιγμή ειλικρίνειας σημαίνει πολλά περισσότερα από ολόκληρες μέρες βαβούρας.
Πρέπει πλέον να μιλήσετε ανοιχτά με έναν συγκεκριμένο Υδροχόο.  

Παρθένος

Πρέπει καλώς ή κακώς να δεχτείτε πως η επιρροή που ασκείτε σε ορισμένα άτομα είναι καθοριστική για την ψυχολογία τους. Ακόμη κι αν αυτά δεν σας ενδιαφέρουν προσωπικά, η ευθύνη σας είναι μεγάλη απέναντί τους και πρέπει να τους φερθείτε με ευγένεια.
Μια επαγγελματική ευκαιρία βρίσκεται προ των πυλών αλλά ίσως σας πάει λίγο πιο μακριά απ’ ό, τι πιστεύατε.  

Ζυγός

Η πλανητική επιρροή έχει ως αποτέλεσμα να γίνεστε εκνευριστικά αφελείς σε ό, τι αφορά την εκτίμηση των προθέσεων του κόσμου. Η σύγχυση δεν θα διαρκέσει για πολύ, αλλά είναι αρκετή για να επιφέρει μια σειρά αχρείαστων σφαλμάτων. Μεγάλη προσοχή λοιπόν!
Καλύτερα σήμερα να περάσετε τη μέρα σπίτι. Οι έξοδοι δεν θα ευνοήσουν ούτε εσάς, ούτε αυτούς που σας περιμένουν.  

Σκορπιός

Επιτέλους βρίσκετε την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στις ήσυχες ώρες και τις γεμάτες ένταση στιγμές με τον/ τη σύντροφο. Δεν είναι εύκολος ο διαχωρισμός, ειδικά όταν δέχεστε πιέσεις να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας στην καθημερινότητα κάποιου άλλου.
Συγχωρέστε τους ηλικιωμένους για όσα από τα λόγια τους ακούγονται βαριά και πικρόχολα. Ξέρετε πως δεν τα εννοούν ακριβώς όπως ακούγονται.  

Τοξότης

Αν κρίνετε ότι σας “παίρνει”, βάλτε για λίγο τη δουλειά στην άκρη και αφεθείτε στην παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα που φτιάχνει για σας η Αφροδίτη. Δεν είναι κακό να χάνετε τον εαυτό σας που και που, αρκεί να ξέρετε πού θα τον ξαναβρείτε.
Αξιοποιήστε την διαφορετικότητα, όπως κι αν εκδηλώνεται στη ζωή σας. Έχετε πολλά να μάθετε και να απολαύσετε από και μέσω αυτής.
 
Αιγόκερως
Ενώ διασκεδάζατε δυστυχώς διαμορφώθηκαν κάποιες άβολες καταστάσεις γύρω σας και κυρίως στο σπίτι και στην οικογένεια. Αναζητήστε τις αιτίες όχι στους συνήθεις υπόπτους αλλά εκεί που σας οδηγεί το ένστικτό σας.
Οι πλανήτες σας κάνουν δεκτικούς σε συναισθηματικές επιρροές σήμερα. Οι απότομες μεταπτώσεις είναι κάτι αναμενόμενο και δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν.  

Υδροχόος

Πολλές οι εκπλήξεις σήμερα. Θα αναγκαστείτε να παραδεχτείτε πως πραγματικά τίποτα δεν είναι σίγουρο σ’ αυτή τη ζωή- ειδικά όταν έχετε αποφασίσει να τη μοιραστείτε με Διδύμους και Καρκίνους. Ιδιαίτερη προσοχή στις δοσοληψίες σας με αυτά τα ζώδια.
Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τις ερωτικές προκλήσεις να σας φέρουν όπου θέλουν αυτές. Εσείς ορίζετε τη μοίρα σας.  

Ιχθύς

Η κωμικότητα πολλών καταστάσεων γύρω σας έχει κατά κάποιο τρόπο απομυθοποιήσει πολλά πρόσωπα που παλαιότερα σας φόβιζαν ή σας αναστάτωναν. Αυτή είναι μια πολύ θετική εξέλιξη που θα συνεχίσει να βελτιώνει τη στάση σας απέναντι στα πράγματα ολοένα και περισσότερο.
Εμπόδια του Κρόνου στα ερωτικά, αλλά όλα θα στρώσουν οσονούπω.


Πηγή: lifo.gr