Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (1 Ιουνίου 2012)
Κριός
Λιγότερα δικαιώματα, λιγότερες υποχρεώσεις. Όσοι σας στέρησαν πράγματα τώρα θα διαπιστώσουν ότι δεν τους οφείλετε τίποτα. Πρέπει να γίνετε αυστηροί με τους άλλους- μην περιμένετε να σας χαριστεί το δίκιο σας αν δεν το διεκδικήσετε.
Η άνοιξη στα ερωτικά σας γεμίζει με όρεξη για διάφορα σχέδια που είχατε αφήσει στην τύχη τους.  

Ταύρος

Ο Ερμής λειτουργεί σαν μηχανή σκαλίσματος αναμνήσεων κι αυτό ενδεχομένως να σας κόψει τα φτερά. Θυμηθείτε όμως πως παρ’ όλα όσα συνέβησαν στέκεστε ακόμη στα πόδια σας κι αυτό κάτι πρέπει να σημαίνει. Όλα τώρα αρχίζουν.
Μην εστιάζετε στο περιτύλιγμα, υπάρχουν αποχρώσεις που δεν φαντάζεστε καν. Προσπαθήστε να εξερευνήσετε περισσότερο τους ανθρώπους.  

Δίδυμος

Ένας φίλος από τα παλιά ζητάει τη βοήθειά σας και το δίλημμα στο οποίο σας βάζει είναι μεγάλο. Δεν παίζεται μόνο η σχέση σας πάντως εδώ- διακυβεύονται και πολλές άλλες καταστάσεις. Σκεφτείτε προσεκτικά.
Πρόοδος στα της δουλειάς, που όμως σε καμία περίπτωση δε σημαίνει πως μπορείτε να επαναπαυθείτε στις δάφνες σας.  

Καρκίνος

Η θετική αύρα της Αφροδίτης σας βοηθάει να δείτε με καλό μάτι ορισμένα ερωτικά καλέσματα που ίσως στο παρελθόν να βρίσκατε προσβλητικά. Οι άνθρωποι και οι αντιλήψεις τους αλλάζουν- μη μένετε κολλημένοι στον παλιό σας εαυτό.
Θετικές εξελίξεις στις κοινωνικές σας σχέσεις εν γένει. Το μαύρο σύννεφο επιτέλους φεύγει από πάνω σας.  

Λέων

Κοιτάξτε γύρω σας, μήπως αυτός/η που αναζητάτε βρίσκετε πολύ πιο κοντά απ’ ό, τι νομίζετε. Η ανάγκη σας να ταξιδεύετε διαρκώς μακριά (πνευματικά κυρίως) σας εμποδίζει να δείτε τι γίνεται κάτω απ’ τη μύτη σας.
Μην απορρίπτετε προτάσεις πριν τις εξετάσετε ολόπλευρα. Ακόμα και το πιο τρελό σχέδιο μπορεί να έχει κάποια βάση που θα σας ωφελήσει.
 
Παρθένος
Δεν υπάρχουν έτοιμες συνταγές ευτυχίας και μέχρι τώρα θα ‘πρεπε να το ‘χετε καταλάβει. Ακόμα κι αν πετύχετε όσα ονειρεύεστε, πάντα κάτι θα μένει ανεκπλήρωτο. Μην τρώγεστε λοιπόν με τα ρούχα σας και απολαύστε τη ζωή σας με τα πάνω και τα κάτω της.
Ο Ποσειδώνας ανοίγει πόρτες στην εξοχή- ξεφύγετε λίγο από το αγχωτικό τοπίο της πόλης και δεν θα χάσετε.
 
Ζυγός
Η σχέση σας με το σημαντικότερο άτομο της ζωής σας ξεπερνάει τα εμπόδια των προηγούμενων ημερών και βαδίζει στο δρόμο που στρώσατε. Προσέξτε όμως τις τρικλοποδιές των άλλων.
Μην πιέζετε καταστάσεις, αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη. Συνήθως η πίεση φέρνει τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα και μας χαλάει και εμάς τους ίδιους.  

Σκορπιός

Η πλανητική συγκυρία σας δένει σχεδόν καρμικά με Αιγόκερους και Λέοντες δημιουργώντας αμοιβαίες υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρωθούν άμεσα. Μη φοβάστε να διαβείτε αυτό το μονοπάτι- θα σας ευνοήσει πολύ, κυρίως στα ερωτικά.
Οι εντάσεις στη δουλειά είναι ένδειξη ότι τα πράγματα είναι ζωντανά. Μην βιάζεστε να βγάλετε λάθος συμπεράσματα.  

Τοξότης

Κάποιος σας είχε προειδοποιήσει πως η υπερβολική συναισθηματική γενναιοδωρία θα έχει μεγάλο κόστος. Κρατήστε τον από κοντά γιατί απ’ ό, τι φαίνεται είχε δίκιο. Τί να κάνουμε, κάποιοι άνθρωποι γίνονται προφητικοί όταν πρόκειται για τη δική μας ζωή και όχι για τη δική τους.
Προσοχή στις απότομες εμφανισιακές αλλαγές. Σκεφτείτε διπλά πριν επιχειρήσετε κάτι ακραίο.  

Αιγόκερως

Μην κρατάτε μακροχρόνιες αποστάσεις από εκείνους που αγαπάτε. Η μικρή κρίση που σας επιφυλάσσει ο Κρόνος θα είναι ενδεικτική της ανάγκης που υπάρχει να συσφίξετε τους δεσμούς σας περισσότερο από ποτέ.
Λιγότερο το άγχος στα επαγγελματικά- ευτυχώς τα πράγματα που αναλάβατε κυλούν αρμονικά. Συνεχίστε την καλή δουλειά και θα υπάρξει ανάλογη επιβράβευση.  

Υδροχόος

Όσο ιδεαλιστές κι αν είστε, πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως όταν είστε πολύ καλοί σε κάτι δεν πρέπει να το κάνετε δωρεάν. Διαπραγματευτείτε σκληρά την αμοιβή σας αλλά μην συζητήσετε καν την αξία σας. Είναι δεδομένη.
Συστολή στις επαφές σας- μήπως τελικά βρήκατε τον μάστορά σας και δεν τολμάτε να του κάνετε μαγκιές; Όποιος σας αλλάζει δεν είναι απαραίτητα κακός…  

Ιχθύς

Η εμπόλεμη ζώνη που έχει διαμορφωθεί στο σπίτι δεν οφείλεται σε σας. Κάντε ό, τι μπορείτε για να κατευνάσετε τις εντάσεις αλλά μην θεωρείτε τον εαυτό σας υπεύθυνο για πράγματα που προκάλεσαν άλλοι.
Δίλημμα στα ερωτικά. Ανάμεσα σε σας και τον στόχο σας μπαίνει ένας καλός φίλος που δύσκολα μπορείτε να παραμερίσετε.

Πηγή: lifo.gr