Τη συνέχεια του επιτυχημένου της μυθιστορήματος, με τίτλο «Ο Διάβολος φοράει Prada» γράφει, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας του BBC, η συγγραφέας Lauren Weisberger, το έργο της οποίας είχε μεταφερθεί και στον κινηματογράφο πριν από λίγα χρόνια. Στο επόμενο βιβλίο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2013, η γνωστή πια σε πολλούς μυθιστορηματική ηρωίδα, Andy Sachs παρουσιάζεται ως εκδότρια ενός περιοδικού με θέμα το γάμο, οκτώ χρόνια μετά από την πρώτη της περιπέτεια, στην οποία την γνωρίσαμε, ως αναγνώστες η θεατές.

Στο «Revenge Wears Prada: The Devil Returns» («Η εκδίκηση φοράει Prada: Ο διάβολος επιστρέφει»), η πρώην σκληρή και «άκαρδη» διευθύντρια, Miranda Priestly συναντά ξανά την Andy, που αυτή τη φορά έχει στο πλευρό της την Emily, την άλλοτε «αντίπαλο» της, η οποία είναι τώρα η καλύτερη της φίλη. Το δεύτερο βιβλίο της Lauren Weisberger έρχεται ως συνέχεια, μετά από σχετική πρόβλεψη που αναφέρονταν στο συμβόλαιο της συγγραφέα, δεν ήταν ωστόσο γνωστό μέχρι σήμερα αν εκείνη σκόπευε να γράψει κάτι καινούριο μετά την επιτυχία της. Σε κάθε περίπτωση, η διευθύντρια του εκδοτικού οίκου «HarperFiction», Lynne Drew δήλωσε στον τύπο ενθουσιασμένη που θα «συναντήσει» και πάλι τον φανταχτερό κόσμο της μόδας, μέσα από ένα βιβλίο που, σύμφωνα με την ίδια, θα συγκαταλέγεται στις εκδοτικές επιτυχίες του επόμενου καλοκαιριού.

Στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου (το 2006), τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της Andy Sachs και της Miranda Priestly ερμήνευσαν αντίστοιχα η Anne Hathaway και η Meryl Streep. Οι εισπράξεις από τα εισιτήρια για την προβολή της ταινίας ξεπέρασαν το ποσό των 300 εκατομμυρίων λιρών.

Πηγή: bbc/ert.gr