Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (2-3 Ιουνίου 2012)
Κριός

Είναι η σωστή μέρα να επικοινωνήσετε με κάποιον που παραμελήσατε τον τελευταίο καιρό. Μην σας απασχολεί το μέσο- η ουσία της επαφής είναι που μετράει και κάνει τη διαφορά.

Ο Ερμής σας κάνει πολύ ομιλητικούς- υπερβολικά ομιλητικούς θα έλεγα- σε κάποιες περιπτώσεις. Προσπαθήστε να εκφραστείτε χωρίς να προδίδετε τα απόρρητα μυστικά σας.

 

Ταύρος

Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται σε άνοδο. Οι χρήσιμες γνωριμίες δεν είναι κάτι που μπορείτε να αγνοήσετε εύκολα, γι’ αυτό αξιοποιήστε τες με τον παραγωγικότερο δυνατό τρόπο.

Προσοχή στα οικονομικά- κάνετε σπατάλες χωρίς καν να τις καταλαβαίνετε. Περιορίστε κάποια έξοδα πολυτελείας μέχρι να ανακάμψετε. Ξέρετε ποιά είναι αυτά (και ποιοί σας εξωθούν σ’ αυτά φυσικά).

 

Δίδυμος

Η επικοινωνία και η αμοιβαία έκφραση είναι πάντα ευπρόσδεκτες και ωφέλιμες. Όταν όμως παρατηρείτε πως οι άλλοι προσπαθούν εμμέσως να σας επιβληθούν, αμυνθείτε. Η στρατηγική τους είναι έξυπνη αλλά εσείς είστε εξυπνότεροι.

Η πνευματικότητά σας είναι οξυμένη χάρη στον Πλούτωνα αυτές τις μέρες. Μη διστάσετε να την τροφοδοτήσετε όπως εσείς κρίνετε σκόπιμο.

 

Καρκίνος

Με το μαλακό ό, τι κάνετε σήμερα. Ξέρω πως πιέζεστε από παντού και θέλετε να αποδώσετε τα μέγιστα, αλλά η βιασύνη πάντα επιδρά αρνητικά, εκτός αν κάνετε στίβο (που δεν το νομίζω).

Αν έχετε ανάγκη από ξεκούραση, πείτε το και θα δείτε πως οι προϊστάμενοι θα δείξουν μεγαλύτερη κατανόηση απ’ ό, τι νομίζετε.

 

Λέων

Επιτέλους έχετε στα χέρια σας λίγο ελεύθερο χρόνο. Ο τρόπος που θα τον αξιοποιήσετε θα καθορίσει την παραγωγικότητά σας την επόμενη εβδομάδα. Φροντίστε λοιπόν να μην είστε εντελώς μόνοι αλλά να περιβάλλεστε από αγαπημένα πρόσωπα που σας αναζωογονούν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο. Η τύχη δεν είναι με το μέρος σας σε ό, τι έχει να κάνει με μετακινήσεις κ.λ.π

 

Παρθένος

Ο Άρης συνθέτει ένα φιλοπόλεμο κλίμα αυτές τις μέρες και δεν μπορείτε να του ξεφύγετε εύκολα. Προσπαθήστε τουλάχιστον να μην εξοργίζετε επίτηδες τον/ τη σύντροφο ή το φλερτ σας. Η πρόθεση έχει πάντα σημασία.

Μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σας στα επαγγελματικά. Άνθρωποι είστε, είναι λογικό να μην έχετε πάντα άριστη απόδοση.

 

Ζυγός

Έχετε παραμελήσει λίγο την οικογένεια και αυτή η τακτική ενδέχεται να σας στοιχίσει. Επανορθώστε για τις κακές σας συνήθειες όσο υπάρχει καιρός.

Ο φόβος της δέσμευσης είναι πάντα ένα θέμα για σας, αλλά οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για να κάνετε ένα ασυνήθιστο για τα δεδομένα σας βήμα. Μην το φοβάστε, δεν είστε πια μωρά.

 

Σκορπιός

Η “φαγούρα” που σας προκαλεί η Σελήνη είναι το ερέθισμα που χρειάζεστε για να εξελιχθείτε προσωπικά και επαγγελματικά. Η αιώνια περιέργειά σας θα λειτουργήσει ως καταλύτης για μια νέα αρχή.

Στα ερωτικά θα εκπλαγείτε από τα παιχνίδια που σας παίζουν οι ορέξεις και το ένστικτό σας. Κάποιος αδιάφορος μέχρι πρότινος, τώρα περνάει στην πρώτη γραμμή.

 

Τοξότης

Αυτό το διήμερο οφείλετε να είστε πιο προσεκτικοί από ποτέ σε ό, τι σας μεταφέρουν ή πληροφορείστε από σπόντα. Κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες έρχονται προς το μέρος σας έτοιμες να αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζετε ορισμένα άτομα.

Ακολουθήστε συμβουλές καριέρας προερχόμενες από μεγαλύτερους- μην είστε πια τόσο καχύποπτοι.

 

Αιγόκερως

Σκεφτείτε τι είναι σημαντικό για σας και για τους ανθρώπους που αγαπάτε και βοηθήστε χωρίς να θέτετε όρους. Κάντε το καλό και ρίξτε το στον γιαλό. Κάποια στιγμή θα γυρίσει υπέρ σας.

Κάποια μυστήρια είναι καλύτερο να τα αφήνουμε ανεξερεύνητα για να μην τα απομυθοποιούμε. Μην σκαλίζετε παλιούς έρωτες που είτε δεν ευδοκίμησαν, είτε τελείωσαν με πόνο.

 

Υδροχόος

Στα εργασιακά βιώνετε έντονο εκνευρισμό, αλλά αυτό το διήμερο είναι η τέλεια ευκαιρία για να ηρεμήσετε και να σχεδιάσετε προσεκτικά την επάνοδό σας. Αποφύγετε τις ακρότητες και επενδύστε στα δυνατά σας σημεία.

Ενδιαφέρουσες ερωτικές προσεγγίσεις περιμένουν την ανταπόκρισή σας καιρό τώρα. Μήπως σας χαλάει που μερικοί σας δίνονται υπερβολικά εύκολα;

 

Ιχθύς

Ο Δίας σας χαρίζει την απαραίτητη διαύγεια για να ανταποκριθείτε στις κοινωνικές προκλήσεις με αξιοπρέπεια. Μην γίνετε θύμα του ενδεχόμενου εκνευρισμού και μην κάνετε τη χάρη σε κάποιους Ζυγούς να γίνετε κατίνες.

Κάποιος φίλος κερδίζει τη χαμένη εμπιστοσύνη σας μετά από ένα διάστημα ψυχρού πολέμου. Η σκληρή στάση σας απέδωσε καρπούς.

 

Πηγή: lifo.gr