Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (4 Ιουνίου 2012) Κριός

Σήμερα θα σας απασχολήσουν αρκετά οικιακά θέματα. Κάποιος προσπαθεί να σφετεριστεί τον ρόλο σας μες στο σπίτι και πρέπει να τον βάλετε στη θέση του προτού κερδίσει πολύ έδαφος. Θετικές εξελίξεις στα ερωτικά- σας δίνεται η ευκαιρία να παίξετε σε διπλό ταμπλό, αλλά πρέπει να σκεφτείτε διπλά πριν το κάνετε.
 
Ταύρος

Η επικοινωνία είναι το κλειδί για κάθε πρόβλημα σήμερα. Προσέξτε όμως ιδιαίτερα όχι μόνο αυτά που λέτε, αλλά και τον τρόπο που τα λέτε. Συχνά ο τύπος κάνει περισσότερη εντύπωση από την ουσία κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτείτε πια. Μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει στα επαγγελματικά πάνω που λέγατε να εγκαταλείψετε την προσπάθεια.
 
Δίδυμος

Η αναγνώριση που ζητάτε διακαώς δεν θα έρθει από το δρόμο που επιλέξατε να βαδίσετε. Δεν είναι αργά για να αλλάξετε στρατηγική. Μην εμπιστεύεστε λάθος ανθρώπους- βάλτε τους δοκιμασίες για να δείτε αν αξίζουν. Η κακή σας σχέση με τα ηλεκτρονικά ίσως αποδειχτεί σωτήρια. Απευθυνθείτε σε γνώστες του αντικειμένου και θα ωφεληθείτε ποικιλοτρόπως.
 
Καρκίνος

Ο χρόνος που πήρατε για τον εαυτό σας ήταν ευεργετικός για την ψυχολογία σας, αλλά τώρα πρέπει να επιστρέψετε στην ενεργό δράση. Υπάρχουν ζητήματα (δικά σας και άλλων) που μόνο εσείς μπορείτε να επιλύσετε και που με τη βοήθεια του Δία θα διαχειριστείτε με σχετική ευκολία. Εντάσεις με Διδύμους και Σκορπιούς, αλλά κάποιος πρέπει να τους βάλει κι αυτούς στη θέση τους.
 
Λέων

Η επίδραση της Σελήνης είναι ό, τι πρέπει για να σταματήσετε να ταλαιπωρείστε από τη σκέψη της δουλειάς και να αφοσιωθείτε στην οικογένεια και τους φίλους. Έχουν συμβεί πράγματα που σας πέρασαν απαρατήρητα, αλλά πρέπει επιτέλους να μάθετε. Αρκετές ευκαιρίες δώσατε σε έναν on/off εραστή να αποδείξει αν αξίζει να γίνει μόνιμος. Πάρτε τις αποφάσεις σας.
 
Παρθένος

Η πρόοδος που έχετε κάνει στο θέμα της δέσμευσης είναι μεγάλη, αλλά δυστυχώς δεν αρκεί. Πιέστε τον εαυτό σας λίγο ακόμα (εφόσον μπορείτε, βέβαια) για να φανείτε αντάξιος των προσδοκιών εκείνου/ης που αγαπάτε. Ο Ποσειδώνας ευνοεί καριέρα και δουλειά, αλλά δεν σας προστατεύει από τους συνήθεις καλοθελητές. Ενισχύστε τις άμυνές σας.
 
Ζυγός

Η τύχη σας είναι μεγάλη σήμερα και αυτό γίνεται σαφές από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο πράγμα που σας συμβαίνει. Οι διαπραγματευτικές σας ικανότητες ενισχύονται, οπότε πρέπει να εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να διεκδικήσατε ό, τι δεν μπορέσατε να διεκδικήσετε πριν. Κάποιος πρώην σύντροφος υπολογίζει στη στήριξή σας. Να είστε εκεί γι’ αυτόν.
 
Σκορπιός

Προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από την έντονη ανάγκη του ξεσπάσματος. Ναι, έχετε πολλά να πείτε και ξέρω πως τρώγεστε να τα πείτε φωναχτά, αλλά η έκρηξη δεν θα βοηθήσει κανέναν. Σκεφτείτε και φερθείτε διπλωματικά. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει στασιμότητα, η οποία όμως δεν είναι απαραίτητα κακή. Τα ωραία είναι καλό να διατηρούνται.
 
Τοξότης

Έρχεστε αντιμέτωποι με τα συναισθήματά σας κι αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι από αποκαλυπτική μέχρι ανυπόφορη. Το θετικό είναι ότι ξεκαθαρίζουν επιτέλους πολλές εκκρεμείς καταστάσεις και βγάζετε χρήσιμα συμπεράσματα για ανθρώπους που υποδύονταν τους φίλους. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε τις ερωτικές συγκυρίες με το απαραίτητο χιούμορ. Δεν είναι πια όλα τόσο σοβαρά.
 
Αιγόκερως

Αυτή την περίοδο η ζωή σας βασίζεται σε πολλές ανταγωνιστικές σχέσεις. Χτίστε συμμαχίες γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο αθώα όσο θέλουν μερικοί να πιστεύετε. Θα σας χρειαστούν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν σε δύσκολες στιγμές.
Όποιος δεν είναι μαζί σας δεν είναι απαραίτητα και εναντίον σας. Δείτε τα κίνητρα του κόσμου με μεγαλύτερη κατανόηση σήμερα.
 
Υδροχόος

Προσέξτε ιδιαίτερα την υγεία σας αλλά και την υγεία των δικών σας ανθρώπων σήμερα. Ο κλήρος της προστασίας έλαχε σε σας και πρέπει να αναλάβετε αυτή τη μεγάλη ευθύνη. Οι σχέσεις εξ αποστάσεως δεν είναι ό, τι πιο ευοίωνο και ασφαλές, αλλά αν το θέλετε, μπορούν να έχουν μεγάλη αξία. Παλέψτε για τις επιλογές σας- τίποτα δεν είναι καταδικασμένο.
 
Ιχθύς

Μην περιμένετε ένα σαφές σημάδι για να πειστείτε ότι κάποιος σας θέλει. Κάντε εσείς την πρώτη κίνηση, ακόμα κι αν αποβεί αναποτελεσματική. Τουλάχιστον θα ξέρετε πως προσπαθήσατε. Ο Ερμής σας φέρνει σε επαφή με ένα πρόσωπο από τα παλιά και η αφορμή της συνάντησης είναι πολύ θετική. Κάντε ό, τι μπορείτε για να μην έρθουν στην επιφάνεια άσχημα συναισθήματα από το παρελθόν.