Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5 Ιουνίου 2012)
Κριός
Η προσοχή είναι τώρα στραμμένη στα οικονομικά σας και όχι άδικα. Πρέπει να περιορίσετε τα περιττά έξοδα άμεσα, ακόμα κι αν η κοινωνική σας ζωή δεν σταματάει να σας ωθεί σε αυτά.
Η ηλιόφωτη Αφροδίτη επιδρά ευνοϊκά στα ερωτικά σας και αποκαλύπτει κρυμμένες πτυχές σε άτομα που ποτέ δεν είδατε σαρκικά.  

Ταύρος

Όπως όλα τα ζώδια έτσι και το δικό σας ευνοείται από τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ήλιο. Σήμερα και αύριο πρέπει να αποτολμήσετε όλες εκείνες τις κινήσεις που φοβόσασταν στον τομέα των ερωτικών, γιατί ειλικρινά δεν θα ξαναβρείτε τόσο θετική συγκυρία.
Προσοχή στα επαγγελματικά, μην ξεφεύγετε από το στενό πλαίσιο των τυπικών σχέσεων με τους συναδέλφους.  

Δίδυμος

Η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας, γι’ αυτό μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως είστε οι πιο ευνοημένοι απ’ όλους σε ό, τι έχει να κάνει με σχέσεις και έρωτα. Για ό, τι κακό συμβεί δεν θα έχετε καμία δικαιολογία λοιπόν.
Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας περισσότερο από την κοινή λογική. Κάποιες φορές οι εσωτερικές μας δυνάμεις μας εκπλήσσουν ευχάριστα.
 
Καρκίνος
Μια ματιά παραπάνω στους εχθρούς ποτέ δεν έβλαψε. Μην το παίζετε ανώτεροι- υπάρχουν άτομα που κάνουν ύπουλα σχέδια σε βάρος σας και πρέπει να βρίσκεστε σε επιφυλακή.
Θετικές εξελίξεις στα ερωτικά χάρη στην Αφροδίτη, αλλά ο Άρης πυροδοτεί το κλίμα στις φιλικές σας σχέσεις δημιουργώντας εμπόλεμα μέτωπα. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να βρείτε την ισορροπία σας.  

Λέων

Λάθη που κάνατε παλαιότερα στην εκτίμηση ανθρώπων έρχονται τώρα να σας στοιχειώσουν. Παίρνετε ένα πολύτιμο μάθημα να μην βιάζεστε να κρίνετε καταστάσεις και πρόσωπα.
Ο ρομαντισμός βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, ειδικά αν βρίσκεστε σε σχέση. Για ένα διήμερο το τοπίο θα είναι άκρως ειδυλλιακό και τα μικρά ψεγάδια δεν θα σας ενοχλήσουν.  

Παρθένος

Όσο μακριά κι αν τρέξετε, το πρόβλημα δεν είναι κάτι από το οποίο μπορείτε να κρυφτείτε. Φροντίστε πρώτα να αντιμετωπίσετε κατάματα ό, τι σας απασχολεί και μετά ας έχετε την απαίτηση να το ξεφορτωθείτε. Τίποτα δεν έρχεται από μόνο του.
Αν βρεθείτε εν μέσω μιας αντιπαράθεσης μην την αφήσετε να σας ζορίσει ψυχολογικά γιατί η διάρκειά της θα είναι σύντομη. Σε λίγο κανείς δεν θα τη θυμάται.  

Ζυγός

Η ηλιόφωτη Αφροδίτη γιατρεύει πολλές από τις πληγές που σας προξένησε ο ερωτικός πόλεμος το περασμένο διάστημα. Μην περιμένετε όμως να γίνουν θαύματα, αν δεν πάρετε τις σωστές (και δύσκολες) αποφάσεις που επιβάλλονται.
Αντισταθείτε στην ορμητικότητα του νευρικού σας συστήματος. Μπορείτε να υπερισχύσετε του εκνευρισμού και θα το κάνετε (όπως άλλωστε το ‘χετε κάνει και στο παρελθόν).  

Σκορπιός

Ό, τι κρατούσατε μέσα σας σήμερα θα βγει στην επιφάνεια και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Η συμβολή της Αφροδίτης είναι προφανής, αλλά το πλήρωμα του χρόνου έχει έτσι κι αλλιώς φτάσει για να προβείτε σε εν μέρει ένοχες αποκαλύψεις.
Σε καλή φάση τα οικονομικά- αν κάνατε οικονομίες το περασμένο διάστημα, τώρα θα επιβραβευθείτε.  

Τοξότης

Προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από αυθόρμητες ενέργειες που ξέρετε ότι θα μετανιώσετε. Βάψιμο μαλλιού, ξύρισμα κεφαλιού και παρορμητικές αγορές δεν συνιστώνται καθόλου!
Ευνοημένοι στα ερωτικά- ακόμα κι αν μια προσδοκία σας καταρριφθεί, πολλές άλλες θα γεννηθούν πιο ρεαλιστικές και πρόσφορες. Αποβάλετε ωστόσο τον έμφυτο αρνητισμό και την επιθετικότητα.  

Αιγόκερως

Ίσως αυτό που δίνετε να μην είναι αρκετό. Ίσως αυτός ο κάποιος να ‘χει ανάγκη περισσότερα. Εκμεταλλευτείτε τη σύνοδο Αφροδίτης και Ήλιου για να φωτίσετε όλες εκείνες τις ερωτικές πλευρές που αποφεύγετε από φόβο ή αναβλητικότητα.
Δεχτείτε τις επαγγελματικές προκλήσεις χωρίς ενδοιασμούς. Ήρθε ο καιρός να μετρήσετε τις δυνάμεις σας.  

Υδροχόος

Η κλασική σας εμμονή με ένα συγκεκριμένο άτομο έχει αρχίσει να γίνεται παθολογική. Προλάβετε την κατάσταση, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να καταφύγετε σε ακραία μέσα και ανορθόδοξες μεθόδους.
Ο συνδυασμός Σελήνης και Αφροδίτης ίσως σας τρελάνει λίγο με τα αντιφατικά του μηνύματα. Προσπαθήστε να μείνετε πιστοί στο στόχο σας.  

Ιχθύς

Οι ειρηνευτικές σας ικανότητες θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες σήμερα. Μην αρνηθείτε μια σωτήρια παρέμβαση όταν αυτή αποτελεί τη μοναδική επιλογή (δική σας ή άλλων).
Το πρόσωπο που θέλετε ερωτικά θα σας πλησιάσει, αλλά οι ακριβείς στόχοι του δεν είναι ακόμα ξεκάθαροι. Αξιοποιήστε το ευνοϊκό διήμερο εξερευνώντας ενδελεχώς τις προθέσεις του.


Πηγή: lifo.gr