Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (6 Ιουνίου 2012) Κριός
Ανοιχτείτε σε δημιουργικές ασχολίες  ή μην ανοιχτείτε σε τίποτα. Δεν αξίζει να σπαταλάτε την ενέργεια και τη διάθεσή σας σε καταστάσεις και άτομα που δεν θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε.
Η θετική επίδραση της Αφροδίτης δεν έχει ακόμη εξασθενίσει. Προλαβαίνετε να ενεργήσετε τολμηρά, όπως μόνο εσείς ξέρετε, στον τομέα των ερωτικών.  

Ταύρος

Τα παιχνίδια του Άρη και του Δία θα θέσουν εμπόδια στους επαγγελματικούς σας στόχους, γι’ αυτό τώρα περισσότερο από ποτέ θα μετρήσουν οι προσωπικές επαφές που κάνατε όλον αυτό τον καιρό. Ναι, η βοήθεια είναι κάτι στο οποίο μπορείτε επιτέλους να υπολογίζετε.
Στα ερωτικά, μη βιαστείτε να εκτεθείτε πρώτοι. Μάλλον κάποιος άλλος θα σας προλάβει.  

Δίδυμος

Επιλέξατε το δρόμο της εξαφάνισης για να γλιτώσετε από μια δυσάρεστη ευθύνη. Οι εύκολες επιλογές μπορεί να ελαφρύνουν τη θέση μας αρχικά αλλά σίγουρα δεν αποτελούν πανάκεια.
Μην αφήσετε τον θυμό να επισκιάσει μια τόσο ευνοϊκή ερωτική συγκυρία (ακόμη κι αν αισθάνεστε ότι σας προκαλούν). Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και θα επωφεληθείτε.  

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι καλή για να παρατηρήσετε τα δρώμενα γύρω σας και να βγάλετε πολύτιμα συμπεράσματα. Μην επιδιώξετε ενεργό ρόλο- η θέση του αποστασιοποιημένου παρατηρητή θα σας βοηθήσει σε πολλούς τομείς.
Ασκείτε ερωτική έλξη σε περισσότερα του ενός άτομα. Όσο κι αν κολακεύεστε πρέπει να διαχειριστείτε με υπευθυνότητα την κατάσταση.  

Λέων

Η αστάθεια στις κοινωνικές σχέσεις δεν οφείλεται αποκλειστικά σε δικά σας σφάλματα. Ενδεχομένως κάποιο άτομο υπεράνω υποψίας να σας υποσκάπτει. Ερευνήστε και αυτή την εκδοχή.
Η δεύτερη μέρα της μαγικής σύγκλισης Αφροδίτη- Ήλιου σας βρίσκει σε πολλά υποσχόμενη φάση ερωτικής ανανέωσης. Μην ξαφνιάζεστε αν η νέα αρχή στα αισθηματικά φαντάζει εύκολη για πρώτη φορά.  

Παρθένος

Οι καυγάδες και οι εντάσεις που έφεραν τα πάνω κάτω στους ρυθμούς της ζωής σας, επιτέλους παύουν και δίνουν τη θέση τους σε μια κανονική ρουτίνα που επιζητούσατε εδώ και καιρό.
Αποβάλετε τα αχρείαστα βάρη από την πλάτη σας (είτε αυτά έχουν να κάνουν με ανθρώπους, είτε με υλικά πράγματα) και επιλέξτε την απλότητα αντί της φορτωμένης καθημερινότητας.  

Ζυγός

Σήμερα είστε λίγο περισσότερο επικριτικοί απ’ όσο πρέπει, κι έτσι οι αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν. Θυμηθείτε ότι χρειάζεται εξυπνάδα για να καταλάβετε τα λάθη των άλλων, αλλά θάρρος για να παραδεχτείτε τα δικά σας.
Θέστε άφοβα τα όριά σας στον ερωτικό τομέα και θα δείτε ότι αυτά θα γίνουν αποδεκτά. Αφενός έχει ωριμάσει η σχέση σας, αφετέρου σας βοηθάει η Αφροδίτη.  

Σκορπιός

Είναι πολλοί αυτοί που θα σπεύσουν σήμερα να σας ζητήσουν χάρες και εξυπηρετήσεις, αλλά δυστυχώς δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλους. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν έχετε την υποχρέωση να ανταποκριθείτε σε κανέναν. Φερθείτε ωστόσο διπλωματικά.
Ομαλότητα στα ερωτικά σας- τα πάντα φαίνονται καλύτερα υπό το φως του Ήλιου και την εύνοια της Αφροδίτης.  

Τοξότης

Δεν είναι απαγορευμένο να είστε κάπως κυκλοθυμικοί κάπου κάπου, αρκεί αυτή η τάση να μη σας γίνει συνήθεια. Είναι εύκολο άλλωστε να παραδίδεστε στις αδυναμίες και τις ιδιοτροπίες του χαρακτήρα σας.
Μη δεχτείτε αρνητική απάντηση στην πρόταση που σκέφτεστε εδώ και καιρό να κάνετε. Δείξτε αποφασισμένοι και να είστε σίγουροι πως η πυγμή σας θα πείσει εκείνον/η που θέλετε.  

Αιγόκερως

Ο Ερμής σας στέλνει σήμερα τα πιο ενοχλητικά άτομα στο κατώφλι σας. Η εμπειρία όμως σας έχει δείξει τον τρόπο να τα χειρίζεστε και αυτή είναι που πρέπει να επιστρατεύσετε τώρα.
Αφήστε τον/ τη σύντροφό σας (επίσημο/η ή ανεπίσημο/η) να σας οδηγήσει κι αυτός/η μια φορά. Δεν είναι σωστό να δίνετε μόνο εσείς κατευθύνσεις και οδηγίες. Η αλλαγή των ρόλων θα σας εκπλήξει ευχάριστα.  

Υδροχόος

Υπομονή και η αφόρητη δέσμευση στην οποία βρίσκεστε φτάνει στο τέλος της. Δεν υπάρχει λόγος να ενεργήσετε σπασμωδικά- έχετε άλλωστε φάει τον γάιδαρο.
Η ομαδική δουλειά επιβραβεύεται και μια ερωτική υπόνοια ξεπηδάει από εκεί που σίγουρα δεν την περιμένατε. Μη βιαστείτε να πείτε όχι- ερευνήστε κάθε πιθανότητα και φερθείτε πονηρά.  

Ιχθύς

Ένας παλιός στόχος επιτέλους βρίσκεται στο πεδίο βολής σας. Μην τον κυνηγήσετε μόνο για το απωθημένο της υπόθεσης- εξετάστε αν πραγματικά σας αντιπροσωπεύει ακόμα στη φάση που βρίσκεστε σήμερα.
Σε άνοδο τα ερωτικά. Ακόμα και τα κλασικά σας προβλήματα σήμερα δεν θα σας απασχολήσουν όπως συνηθίζουν. Προσέξτε όμως μην παρασυρθείτε και δώσετε μεγάλες υποσχέσεις.


Πηγή: lifo.gr