Την πρώτη της εμφάνιση σε θέατρο της συνοικίας του Broadway, στη Νέα Υόρκη θα πραγματοποιήσει το Νοέμβριο η ηθοποιός Debra Winger, η οποία θα εμφανιστεί στο έργο του πολυβραβευμένου θεατρικού συγγραφέα David Mamet, με τίτλο «The Anarchist» («Ο Αναρχικός»).
Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται και σε άρθρο της ιστοσελίδας του BBC, η Winger υποδύεται τη δεσμοφύλακα σε γυναικείες φυλακές. Η συμμετοχή της στο έργο, τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο ίδιος ο Mamet, προέκυψε μετά από την αποχώρηση (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) της ηθοποιού Laurie Metcalf, ο οποία επρόκειτο να ερμηνεύσει αρχικά το ρόλο.

Στο πλευρό της Debra Winger εμφανίζεται ως «κρατούμενη» η Patti LuPone, συμπρωταγωνίστρια της στο κοινωνικό δράμα, που με αφορμή την περιγραφή της σχέσης ανάμεσα στη δεσμοφύλακα και τη φυλακισμένη θίγει πλήθος ζητημάτων, πολιτικής φύσεως και όχι μόνο.

Η Winger έχει ως σήμερα προταθεί για το βραβείο Όσκαρ τρεις φορές, για το χρονικό διάστημα ανάμεσα στο 1982 και το 1993. Τη δεκαετία του '90 η ίδια έκανε ένα «διάλειμμα» από την υποκριτική και πριν από μερικά χρόνια (το 2008) επέστρεψε με ρόλους στην τηλεόραση και το σινεμά. Η ίδια είναι περισσότερο γνωστή στον κινηματογράφο για τη συμμετοχή της στις ταινίες: «Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν» (1982) - («An Officer and a Gentleman») και «Shadowlands».

TAGS