Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (8 Ιουνίου 2012) Κριός
Χαλαρώστε και ηρεμήστε επιτέλους. Δεν σας κυνηγάει κανείς! Κάντε ένα ζεστό μπάνιο, χαζολογήστε με φίλους (όχι απαραίτητα το ένα μετά το άλλο ;) και αφήστε για λίγο έστω στην άκρη ό, τι σας θέλει σοβαρούς και αυστηρούς.
Θα δεχτείτε νέες επαγγελματικές κρούσεις σύντομα. Φροντίστε όμως να μην προδώσετε όσους σας εμπιστεύθηκαν πρώτοι.  

Ταύρος

Η Αφροδίτη και η Σελήνη σας κάνουν υπερευαίσθητους και κυκλοθυμικούς. Την επόμενη φορά που θα αντιδράσετε υπερβολικά σε κάτι, αναλογιστείτε πόσο θα κοροϊδεύατε αυτή τη συμπεριφορά αν τη βλέπατε σε κάποιον άλλο.
Σε καλή πορεία τα ερωτικά. Επιλέξτε την ευθύτητα και απορρίψτε τα υπονοούμενα, τουλάχιστον μέχρι να διασφαλίσετε το στόχο σας.  

Δίδυμος

Μπαίνετε στον πειρασμό να κάνετε ανοίγματα παράτολμα, αλλά δεν είστε έτοιμοι για τη ζημιά που μπορεί να πάθετε. Αφού ξέρετε ότι δεν είστε του ρίσκου, γιατί επιμένετε;
Τα οικονομικά σας βελτιώνονται άμεσα χάρη στον Πλούτωνα. Κάποια συμβουλή που δώσατε σε άτομο του περιβάλλοντός σας πιάνει τόπο και η αξία σας αναγνωρίζεται, έστω και καθυστερημένα.  

Καρκίνος

Σήμερα θα βρεθείτε στο επίκεντρο χάρη στα χαρίσματά σας και η ευκαιρία θα είναι τέλεια για να προσεγγίσετε αυτόν που απασχολεί το νου σας μέρα- νύχτα. Ενδέχεται πάντως να νιώσετε άβολα με την υπερπροβολή, αλλά ούτως ή άλλως δεν θα κρατήσει για πάντα.
Αποφύγετε τους Ζυγούς και τους Παρθένους σήμερα, εκτός αν είναι απόλυτη ανάγκη.
 
Λέων
Κάποιος δίπλα σας ζητά απεγνωσμένα την προσοχή σας αλλά εσείς είτε τον αγνοείτε επίτηδες είτε δεν καταλαβαίνετε ότι απευθύνεται σε σας. Λίγη παραπάνω προσοχή στους παραμελημένους δεν βλάπτει που και που.
Ο Δίας σας δίνει ένα χεράκι για να κανονίσετε διαδικαστικά ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και μέρες. Τώρα δεν έχετε άλλη δικαιολογία για να τα αναβάλετε!  

Παρθένος

Η παρορμητικότητά σας είναι σήμερα στο peak της, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι κατά τις σημαντικότερες στιγμές της ημέρας περιστοιχίζεστε από άτομα που θα σας κρατήσουν μακριά από λάθος αποφάσεις και επιρροές.
Όσο τον/την αγνοείτε τόσο κολλάει. Μια σταγόνα όμως αρκεί για να ξεχειλίσει το ποτήρι. Μην δοκιμάζετε την τύχη σας και την υπομονή των άλλων.  

Ζυγός

Όσο κι αν σας φαίνεται μύθος, το να δουλεύει κανείς για καλό σκοπό τον επιβραβεύει με χίλιους τρόπους αργά ή γρήγορα. Μην υποτιμάτε τον εαυτό και το φιλότιμό σας- μπορεί να σας οδηγήσουν πολύ ψηλά.
Θετική η επίδραση της Αφροδίτης στα ερωτικά σας. Η ώθηση όμως που αναζητείτε δεν θα σας δοθεί μέχρι να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα σε προσωπικό επίπεδο.
 
Σκορπιός
Το κλίμα είναι τεταμένο και οι ισορροπίες λεπτές. Οτιδήποτε πείτε ή πράξετε μπορεί εύκολα να φέρει την καταστροφή στα ερωτικά. Μη γίνετε έρμαιο του θυμού σας.
Ο ενδέκατος οίκος σας ευνοείται και οι φιλίες σας αναβαθμίζονται άρδην. Κάποιος Αιγόκερως που υποτιμήσατε σας αποδεικνύει πως μετράει περισσότερο απ’ ό, τι νομίζατε.  

Τοξότης

Η ομαδική δουλειά αποδίδει τα μέγιστα και η βοήθεια που σας παρέχει ο Άρης εντείνει την επιβράβευση. Επιτέλους παραμερίσατε για λίγο τον εγωισμό σας και είδατε πόσο ωραία περνούσαν οι άλλοι όλον αυτό τον καιρό!
Κάντε όσο μπορείτε τα στραβά μάτια στις λανθασμένες ενέργειες συγγενών (ειδικά των κοντινών). Αυτοί που περνούν δύσκολα δικαιολογούνται να ξεστρατίζουν.  

Αιγόκερως

Μην αναλώνεστε σε συνεχείς παρατηρήσεις και αυστηρές επισημάνσεις. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο, ίσως κάποιος να χρειάζεται μερικά ψέματα από σας αυτή τη στιγμή.
Θετικό το κλίμα στα επαγγελματικά και τα ερωτικά. Τα παιχνίδια που παίζονται είναι ακόμα πολλά, αλλά έχετε βρει τον τρόπο να συμμετέχετε χωρίς αυτό να σας κοστίζει ψυχολογικά.  

Υδροχόος

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι έχετε μάθει να παίζετε με τους αναγκαστικούς όρους κάποιων, αλλά έχετε μάθει να επιβάλετε και τους δικούς σας όταν το κρίνετε αναγκαίο. Οι σχέσεις είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης.
Μην παραβλέψετε την καλοσύνη των Ζυγών. Αναγνωρίστε την φανερά και κάντε ό, τι μπορείτε για να ανταποδώσετε.  

Ιχθύς

Η δουλειά είναι πολλή, αλλά όταν στο σπίτι σας περιμένει αυτός/η ο/η κάποιος/α δεν δικαιούσθε να παραπονιέστε. Μοιράστε το χρόνο σας συνετά και μη θεωρείτε δεδομένο κανέναν και τίποτα.
Ο Ήλιος ευνοεί τις νέες ιδέες και βοηθάει στην πραγματοποίηση των πλάνων σας εκείνων, για τα οποία ακόμα κι εσείς οι ίδιοι έχετε αμφιβολίες.


Πηγή: lifo.gr