Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια (9-10 Ιουνίου)
Κριός
Επιβάλλεται αυτό το Σαββατοκύριακο να είστε ρομαντικοί, γιατί μια ερωτική αλλαγή θα φέρει τα πάνω κάτω στα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Θα δείτε ότι αξίζει τον κόπο να αλλάξετε σημείο πλεύσης.
Προσπαθήστε να περιορίσετε τις εντάσεις μεταξύ υμών και των προσώπων που έχουν εξουσία στη ζωή σας. Θα σας φανεί χρήσιμη η ομαλή σχέση με τους προϊσταμένους σας.  

Ταύρος

Μια απρόσμενη συζήτηση (όχι απαραίτητα μεγάλης διάρκειας- μπορεί και στα όρθια στο δρόμο) θα φανεί ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική. Μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη της σύμπτωσης.
Ο Δίας βελτιώνει τα οικονομικά σας και σας δίνει νέες ιδέες αξιοποίησής τους, λιγότερο δαπανηρές από τις συνηθισμένες. Ξεκολλήστε από παλιές και στείρες πρακτικές.  

Δίδυμος

Δεν είναι απαγορευμένο να κακομάθετε λίγο τον εαυτό σας μετά την περιπέτεια που βιώσατε. Χαλαρώστε και αφεθείτε όσο πρέπει στις ένοχες απολαύσεις σας.
Η Αφροδίτη ανανεώνει και επαναπροσδιορίζει τους ερωτικούς σας στόχους, βοηθώντας σας να εστιάσετε εκεί που υπάρχει ψωμί. Οι τελειωμένες υποθέσεις ας μείνουν εκεί που ανήκουν, δηλαδή στο παρελθόν.  

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε την μεγάλη σας δημοτικότητα προς όφελός σας. Καλός και ο αλτρουισμός, αλλά δεν βλάπτετε κανέναν προωθώντας (με άκακο βέβαια τρόπο) τα συμφέροντά σας στα επαγγελματικά.
Οι συμβιβασμοί στα ερωτικά είναι αναπόφευκτοι αυτές τις μέρες και δεν θα συνιστούσα να αντισταθείτε. Σας βοηθούν όμως ολοφάνερα να χτίσετε ένα πιο προσιτό προφίλ, το οποίο είχατε ανάγκη.  

Λέων

Η Σελήνη δεν είναι μαζί σας αυτές τις δυο μέρες, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να προσέχετε τα μικροατυχήματα και τους οικιακούς κινδύνους. Μακριά από συσκευές που μοιάζουν ελαττωματικές και από οδηγούς που μοιάζουν άχρηστοι.
Ένα μακροχρόνιο πρόβλημα της δουλειάς επιλύεται απ’ το τηλέφωνο και με βελτιωμένη ψυχολογία πια δίνετε έναν καλύτερο εαυτό στα ερωτικά.  

Παρθένος

Μερικά έξοδα στα οποία επιδοθήκατε τις προηγούμενες μέρες ίσως σας κυνηγήσουν αυτό το ΣΚ Παρθένοι μου. Πρέπει επιτέλους να περιορίσετε τις σπατάλες γιατί ούτε στην τσέπη σας κάνουν καλό, ούτε στην εικόνα σας. Ρωτήστε κι αυτούς/ες που περιμένουν να τους έχετε βασίλισσες.
Κάντε μια υποχώρηση σε ένα φιλικό ζήτημα που προέκυψε. Είναι η σειρά σας νομίζω.  

Ζυγός

Χρειάζεστε μια δημιουργική ιδέα περισσότερο από ποτέ και ο Ήλιος είναι εδώ για να σας χαρίσει έμπνευση. Είναι από εκείνες τις στιγμές που δυστυχώς πρέπει να αποδείξετε κάτι σε κάποιον με έναν πολύ εύστοχο τρόπο.
Ένα πρόβλημα της δουλειάς θα έρθει στην επιφάνεια με όχι και τόσο όμορφο τρόπο. Μην διστάσετε να κατονομάσετε πρόσωπα και καταστάσεις για να βρείτε το δίκιο σας.  

Σκορπιός

Ο Πλούτωνας σας προκαλεί στρες αλλά ευτυχώς ένα- δυο φιλικά πρόσωπα έχουν χρόνο και δύναμη να ανατρέψουν την αρνητική κατάσταση. Μη δίνετε πολλή σημασία στις λεπτομέρειες σήμερα και αύριο.
Βάλτε νέους στόχους στα επαγγελματικά- οι παλιοί είτε εκπληρώθηκαν, είτε δεν άξιζαν τον κόπο τελικά. Μη φοβάστε την απότομη αλλαγή, κάποιες φορές φέρνει απότομα κέρδη.  

Τοξότης

Βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα. Η προσοχή μεγάλου αριθμού ατόμων είναι στραμμένη πάνω σας, γι’ αυτό δεν είναι η κατάλληλη εποχή να γίνεστε υπερβολικά αποκαλυπτικοί. Κρατήστε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας.
Κάποιος σας προσεγγίζει ερωτικά, αλλά η μέθοδός του ίσως και να σας παραπλανήσει λίγο. Μην ψαρώνετε όμως, αν πραγματικά ήθελε αυτό που ισχυρίζεται, θα απευθυνόταν αλλού.  

Αιγόκερως

Η αιχμηρή σας γλώσσα μπορεί να σας βάλει σε περιπέτειες σήμερα. Μαζευτείτε λίγο- δεν πειράζει αν έχετε πολλά νεύρα- η υπομονή κάνει θαύματα.
Όσο περνάνε οι ώρες μια μεγάλη απόφαση ζυμώνεται στο μυαλό σας σχετικά με τα ερωτικά. Όσο κι αν δεν το πιστεύετε αυτός/η που στοχεύετε έχει καταλάβει πως κάτι πάει να αλλάξει και προετοιμάζεται κατάλληλα.  

Υδροχόος

Μια αναλαμπή είναι ικανή να αλλάξει ολόκληρη τη διάθεσή σας, σας έχουμε μάθει πια. Επειδή όμως αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απογοητεύεστε εύκολα, κρατήστε μια πισινή για παν ενδεχόμενο.
Τα παράξενα όνειρα είναι μια έμμεση εκδήλωση του ταραγμένου σας υποσυνειδήτου. Ερμηνεύστε τα ρεαλιστικά και όχι με τον τρόπο που θα θέλατε να ισχύει.
 
Ιχθύς
Η εξέλιξη των πραγμάτων είναι αργή (ειδικά στα ερωτικά), αλλά από έναν Ζυγό θα εξαρτηθεί το αν και κατά πόσο η κατάσταση θα αλλάξει άρδην. Από μια άποψη αυτό πρέπει να σας ανακουφίζει γιατί δεν είναι πολλά αυτά που μπορείτε να κάνετε.
Απλοποιήστε τα πράγματα στα οικογενειακά θέματα. Δεν χρειάζεται να είναι όλα τόσο μπερδεμένα. Λύσεις υπάρχουν.


Πηγή: lifo.gr