Η θεατρική παράσταση «Caveman», που διανύει την πέμπτη της χρονιά, θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα, έχοντας ως πρωταγωνιστή το Βλαδίμηρο Κυριακίδη.    Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο «CAVEMAN» (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) ετοιμάζει τις αποσκευές του από το σπήλαιο που κατοικεί (θέατρο Coronet), για να βρεθεί κοντά στους απανταχού CAVEMANθαυμαστές του… για το καλοκαίρι 2012!
 
Λίγα λόγια για την παράσταση:   

Ο «άνθρωπος των σπηλαίων» είναι δημιούργημα του Αμερικανού Rob Becker. Ξεκινώντας από εμβόλιμη πρόζα στο μουσικό του νούμερο, σιγά-σιγά ανέπτυξε τον ήρωα των σπηλαίων, ο οποίος έμελλε να συναρπάσει πάνω από 7.000.000 θεατές  τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη.    

Παίζεται σε 30 χώρες και σε  15 γλώσσες και θεωρείται η μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway, κάτι που έκανε τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης να αποκαλεί την 18η Ιουλίου ημέρα του Caveman και να μετονομάσει την οδό 44 West σε Caveman way.   

Δίνοντας έμφαση στη διαφορετικότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ο R. Becker έπλασε τον  «Caveman», τον κεντρικό ήρωα, ο όποιος στην ελληνική εκδοχή παίζεται από τον μοναδικό Βλαδίμηρο Κυριακίδη.  Παντρεμένος με τη Μαίρη, έχει τσακωθεί μαζί της και βρίσκεται έξω από το σπίτι να... μονολογεί. Πώς μπορεί να καταλάβει κανείς το γυναικείο μυστήριο;   

Λίγο πριν φτάσει στα όρια της τρέλας, ο Σωτήρης δέχεται τη βοήθεια του Caveman, προκειμένου να βρει απαντήσεις σε μερικές -τουλάχιστον- απορίες του. 

πηγή: culturenow.gr