current views are: 1

11 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση05:03

Έχεις άστρα… 11 Ιουνίου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (11 Ιουνίου 2012)

Δημοσίευση 05:03’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (11 Ιουνίου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (11 Ιουνίου 2012)
Κριός
Δυστυχώς, τα πράγματα έχουν έρθει με τέτοιο τρόπο, που είναι απαραίτητο να υπομείνετε κάποιες δυσάρεστες παρουσίες στον χώρο της εργασίας. Κάντε υπομονή γιατί  τα υπέρ είναι περισσότερα από τα κατά.
Η Αφροδίτη ευνοεί τις απρόσμενες ερωτικές συναντήσεις. Να αναμένετε κάποιον από μακριά ή ένα ταξίδι με έναν αρκετά μακρινό προορισμό.  

Ταύρος

Οι σχέσεις σας με έναν κοντινό φίλο ψυχραίνονται και ψάχνετε τις αιτίες στα λάθος μέρη. Μήπως το κάνετε επίτηδες; Μερικές φορές μας αρέσει απλώς να εκδικούμαστε και να μην το παραδεχόμαστε.
Δώστε περισσότερη σημασία σε θέματα υγείας και ευεξίας. Μια μικρή αλλαγή μπορεί να σας βοηθήσει αφάνταστα σε πρακτικό επίπεδο.  

Δίδυμος

Έχετε περάσει υπερβολικά πολύ καιρό βοηθώντας κάποιους που φτάσατε στο σημείο να έχετε παραμελήσει βασικές σας ανάγκες. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε λίγο (ή και περισσότερο) τον εαυτό σας.
Μην διστάσετε να ρισκάρετε σήμερα στα ερωτικά. Ο Άρης σας κάνει ακαταμάχητους και δημιουργεί τέλειες προϋποθέσεις για παράτολμες ενέργειες. Απλώς μην το παρακάνετε.  

Καρκίνος

Προσέξτε τι λέγεται πίσω από την πλάτη σας. Το ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά αν σας ενδιαφέρει θα βρείτε τον τρόπο να πληροφορηθείτε τι συμβαίνει χωρίς να σας γνωστοποιείται.
Μια εμφανισιακή αλλαγή θα σας ευνοήσει ψυχολογικά και θα κάνει κάποιον να σας προσέξει. Αν όμως το στυλ είναι ο μόνος λόγος για να σας προσέξει, καλύτερα να μην μπείτε στον κόπο.  

Λέων

Βρίσκεστε σε ένα δίλημμα και ομολογουμένως ο ρόλος σας είναι δύσκολος. Καλύτερα να είστε πιο επιεικείς με εκείνον που είναι πιθανότερο να υποφέρει.
Αν και δεν το συνηθίζετε, σήμερα πρέπει να αναβάλετε κάποιες αγγαρείες ρουτίνας και να δώσετε περισσότερη έμφαση στα ερωτικά. Η αλήθεια είναι πως έχετε πολλά να αποδείξετε ακόμα αλλά φέρεστε σα να έχετε πετύχει τον στόχο σας.  

Παρθένος

Η νοσταλγία σήμερα είναι αναμενόμενη λαμβανομένης υπόψη της επιρροής του Πλούτωνα. Κάντε ενέργειες που θα δώσουν αξία στο παρόν σας και σταματήστε να κοιτάτε τις φωτογραφίες μιας άλλης εποχής.
Κάποιος δίπλα σας χρειάζεται βοήθεια και ο κλήρος έλαχε σε σας. Κάντε ό, τι μπορείτε για να γλιτώσετε τον/τη φίλο/η σας από τις ψευδαισθήσεις.  

Ζυγός

Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάτε το χρόνο σας κάνοντας υποθετικά σενάρια. Είστε αυτό που είστε και ζείτε αυτό που ζείτε και καλό θα ‘ταν κάποια στιγμή να συμφιλιωθείτε με την πραγματικότητα.
Τα ερωτικά σας πάνε πολύ καλά, αλλά ίσως πήρατε κάποια πράγματα ως δεδομένα. Επανεκτιμήστε τα επιτεύγματά σας- υπάρχει λόγος που σας ζηλεύει τόσος κόσμος γι’ αυτά.  

Σκορπιός

Η Αφροδίτη μπλέκει με περίεργο τρόπο το ερωτικό με το επαγγελματικό μονοπάτι κι εσείς καλείστε να βγάλετε το φίδι απ’ την τρύπα. Πράξτε όπως νιώθετε αλλά προσέξτε να μην θυσιάσετε τους κόπους σας για χάρη ενός καπρίτσιου.
Σε καλή μοίρα τα οικονομικά. Κάποιοι αναθεωρούν για όσες κατηγορίες σας είχαν προσάψει πριν λίγο καιρό.  

Τοξότης

Η Σελήνη σας φέρνει την έμπνευση που σας έλειπε. Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε το φλερτ και την διαπροσωπική προσέγγιση εν γένει γίνεται επιτέλους πιο δημιουργικός, με αποτέλεσμα να ξεφύγετε από το λούκι πολλών ημερών.
Η επικοινωνία σας με τους άλλους αναβαθμίζεται και μπορείτε τώρα να περάσετε τα μηνύματά σας με σαφήνεια.  

Αιγόκερως

Κάντε έναν έλεγχο στους εκκρεμείς λογαριασμούς σας γιατί μάλλον κάτι σας έχει ξεφύγει. Μην επαφίεστε ποτέ στην κρίση και την “καλοσύνη” ανθρώπων που δεν σας έχουν αποδείξει εμπράκτως την αξία τους.
Οι προθέσεις σας στο ερωτικό επίπεδο είναι καλές κι αυτό τουλάχιστον θα σας αναγνωριστεί. Μη ζητάτε όμως περισσότερα απ’ όσα μπορεί να σας δώσει κάποιος.  

Υδροχόος

Αυτό που σας απασχολεί άμεσα είναι τα επαγγελματικά και σ’ αυτόν τον τομέα θα έχετε και τις περισσότερες εξελίξεις. Μην αλλάξετε τακτική τώρα- η εκκίνησή σας ήταν η καλύτερη δυνατή.
Κάποιος προσπαθεί να χτίσει γέφυρες κι εσείς τις γκρεμίζετε. Ίσως βέβαια να φταίει και λίγο ο Ερμής. Όπως και να ΄χει, αποβάλλετε λίγη από την καχυποψία σας.  

Ιχθύς

Ακόμα και μετά από μια βαθιά απογοήτευση, η απομόνωση δεν είναι η ιδανική επιλογή. Δεν είναι ανάγκη να γίνετε τέρατα κοινωνικότητας. Απλώς πρέπει να απευθυνθείτε στους σωστούς ανθρώπους.
Ο έντονος συναισθηματισμός κάποιου γνωστού σας θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε σας. Μήπως να το σκεφτόσασταν; Φαίνεται καλή περίπτωση.

Πηγή: lifo.gr 


σχετικα αρθρα