Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (12 Ιουνίου 2012) 

Κριός
Σήμερα είστε έρμαιο των παθών σας και πιστέψτε με, δεν υπάρχει νόημα να αντισταθείτε. Το μοιραίο θα συμβεί με ή χωρίς τύψεις, γι’ αυτό κοιτάξτε να το απολαύσετε σε όλο του το μεγαλείο.
Μια βιαστική κρίση ενδέχεται να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και εντάσεις. Μην ανησυχείτε όμως, τα πάντα θα εξομαλυνθούν σύντομα.  

Ταύρος
Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τα ακραία συναισθήματα που σας γεννά η ξέφρενη πορεία του Άρη. Το μέτρο είναι κάτι που γενικά δεν προτιμάτε στη ζωή σας- αλλά θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθειες να το κατακτήσετε.
Ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά σας σήμερα. Κάποιοι σας έχουν βάλει στο μάτι και θα σας παρουσιαστεί ιδανική ευκαιρία να κλείσετε πολλά στόματα.  

Δίδυμος

Ο Ερμής κάνει το κοινωνικό σας προφίλ άνω κάτω και αυτή η κατάσταση (παρότι προκαλεί αρκετά γέλια σε σας και άλλους) μπορεί να αποβεί επικίνδυνη. Γενικά, αποφεύγετε να φέρνετε σε επαφή ετερόκλητα άτομα. Προτιμήστε την ηρεμία.
Στα ερωτικά οι ρυθμοί σας είναι ακούραστοι και το πάθος σας ασίγαστο. Σίγουρα τα πράγματα δεν θα μείνουν στάσιμα.
 
Καρκίνος
Σήμερα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε όλες εκείνες τις σχέσεις που αφήσατε στο παρασκήνιο, δείχνοντας στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν ότι η εκτίμηση είναι κάτι που χάνεται δύσκολα.
Ο Δίας σας δίνει το θάρρος που χρειαζόσασταν στα ερωτικά, αλλά οι συνθήκες είναι ακόμη αστάθμητες. Αξίζει να ρισκάρετε; Μόνο εσείς το ξέρετε.  

Λέων

Η έλλειψη προγραμματισμού σας έχει κοστίσει αρκετά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ξέρω πως το μυαλό σας είναι αλλού, αλλά επιτέλους πρέπει να φτιάξετε μια ρουτίνα και να αφοσιωθείτε σ’ αυτή.
Προσέξτε την υγεία σας περισσότερο και αποφύγετε την υπερκατανάλωση αλκοόλ. Θα χρειαστείτε όλες σας τις δυνάμεις και όλες σας τις αισθήσεις σήμερα το βράδυ.  

Παρθένος

Διαβάστε πίσω απ’ τις γραμμές και θα δείτε πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο κόπο να αντιληφθείτε μερικά κρυφά νοήματα- παρά μόνο θέληση.
Αφήστε και κάτι να πέσει κάτω στα ερωτικά. Μερικές φορές οι βαριές κουβέντες λέγονται απλώς για εφέ. Η αλήθεια κρύβεται στο συναίσθημα και εκεί είναι που πρέπει να επενδύσετε.  

Ζυγός

Σήμερα χρειάζεστε λίγη παραπάνω διασκέδαση απ’ ό, τι συνήθως και δεν πρέπει να την αρνηθείτε στον εαυτό σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε πρόσφορο μέσο.
Η Αφροδίτη σας χαρίζει ευελιξία στα επικοινωνιακά θέματα και την απαραίτητη χαριτωμενιά για να ξεφύγετε από άβολα ερωτικά τριπάκια. Η καλή σας τύχη όμως δεν θα κρατήσει για πολύ.  

Σκορπιός

Η Σελήνη μετακυλίει  την προσοχή στον τομέα της οικογένειας, εκεί όπου πρέπει να χτυπάει η καρδιά σας τώρα. Ξεπεράστε τις μικροδιαφωνίες και τις χαζές έριδες και δώστε τη στήριξή σας σε εκείνους που τη χρειάζονται.
Μην αφήσετε την αδιαφορία ενός ατόμου να σας πλήξει ψυχολογικά. Μάλλον σας κάνει αντίποινα για κάτι που κάνατε ή ξεστομίσατε.
 
Τοξότης
Σήμερα θα βιώσετε μια κάποια σύγχυση σχετικά με όσα πρέπει να κάνετε και όσα θέλετε να κάνετε. Μερικές φορές ο συμβιβασμός απλώς δεν είναι στις επιλογές μας. Θα πρέπει να πάρετε τον άχαρο δρόμο.
Τα επικοινωνιακά χάσματα στις νεαρές σχέσεις είναι κάτι αναμενόμενο. Να ανησυχήσετε μόνο όταν τα δείτε να διατηρούνται σε βάθος χρόνου.  

Αιγόκερως

Μην διστάζετε να χρησιμοποιείτε τα φυσικά σας προσόντα προς το συμφέρον σας. Όλοι έχουν το δικαίωμα να σας κρίνουν, αλλά εσείς δεν έχετε την υποχρέωση να συμμορφωθείτε στις παρατηρήσεις κανενός.
Η γενναιοδωρία σας στα ερωτικά μπορεί να μη φέρνει απτά αποτελέσματα τώρα, αλλά θα σας ευνοήσει αφάνταστα μακροπρόθεσμα. Αρκεί να ξέρετε σε ποιόν ανοίγεστε.  

Υδροχόος

Φορτίστε κάπως τις μπαταρίες σας γιατί η εξάντληση σας έχει καταβάλει. Δεν είναι ανάγκη να βγείτε από την ενεργό ερωτική δράση, απλώς σταματήστε να ξοδεύεστε σε λάθος άτομα, που δεν σας παρέχουν εγγυήσεις.
Κάποιος Σκορπιός ελκύεται από το πνεύμα σας και δεν φοβάται να σας το δείξει. Γιατί δεν μαθαίνετε απ’ το παράδειγμά του ;  

Ιχθύς

Οι έμπιστοι φίλοι φαίνονται στις φουρτούνες και τώρα ήρθε η ώρα να τεστάρετε τους δικούς σας. Το εμπόλεμο κλίμα που δημιουργεί ο Άρης στην ερωτική σας σχέση θα επιδράσει διαφωτιστικά στο σύνολο των επαφών σας.
Η δημιουργικότητά σας θα στρέψει κάποια σημαντικά βλέμματα πάνω σας και καλά θα κάνετε να μην το παίξετε σνομπ.      

Πηγή: Lifo.gr